Annemarie Wiley

Klea

Gënjeshtrat MJEKËSORE të Annemarie Wiley të thirrura nga Shoqata Amerikane e Anesteziologëve!

Gënjeshtrat MJEKËSORE të Annemarie Wiley të thirrura nga Shoqata Amerikane e Anesteziologëve!

Shoqata Amerikane e Anesteziologëve (ASA) shpërtheu Amvise të vërteta të Beverly Hills fillestar Annemarie Wileypasi ajo falsifikoi kredencialet e saj mjekësore.

Annemarie Wiley

PËRMBLEDHJE: Dr. Nicole Martin mbyll Annemarie Wiley në EPIC Clap Back!

Mes dramës që po shpaloset në Amvisat e vërteta të Beverly Hills përreth Annemarie Wiley’s obsesioni me Sutton Stracke’s ezofag i ngushtë – Shoqata Amerikane e Anesteziologëve (ASA) lëshoi ​​një deklaratë më 19 janar. ASA iu drejtua anestezistit infermiere – duke e goditur atë për fryrje të rëndë të kredencialeve të saj mjekësore.

Annemarie Wiley

Organizata hyri në Instagram për të postuar një grafik që përcakton qartë dallimet midis anesteziologëve dhe anestezistëve infermiere. Së bashku me këtë ndihmë vizuale, ata shtuan një deklaratë ku shkruhej:

“Shtëpiaqet e vërteta njohin një fallco. Anesteziologët janë mjekë me më shumë se 12 vjet arsim të lartë dhe deri në 16,000 orë trajnim klinik. Shpërdorimi i titujve nuk ka vend në shëndetësi. #RHOBH #anesteziolog #anesteziolog #mjek”

Annemarie Wiley

ASA thekson se anesteziologëve u kërkohet t’i nënshtrohen një trajnimi të gjerë, duke përfshirë përfundimin e shkollës mjekësore, 12 deri në 14 vjet arsim të lartë, 12,000 deri në 16,000 orë trajnime të specializuara klinike dhe një program bursash.

Në të kundërt, anestezistët infermiere nuk ndjekin shkollën mjekësore. Ata zakonisht kanë pesë deri në shtatë vjet arsim të lartë, kryejnë rreth 2000 orë trajnim klinik që është më pak i specializuar në krahasim me anesteziologët dhe nuk angazhohen në programe të bursave subspecialiteti.

Annemarie Wiley

Në episodin e 17 janarit të Amvisat e vërteta të Beverly Hills, Annemarie pretendoi se bashkë-ylli i saj Kristal Kung Minkoff e kishte zili për shkak të trajnimit të saj në shkollën mjekësore. Annemarie sugjeroi se ndjekja e shkollës së mjekësisë ka qenë gjithmonë një ëndërr për të Kristal një ëndërr që nuk e realizoi kurrë.

Annemarie Wiley

Gjithashtu në të njëjtin episod, Kristal pohoi se kur u takua për herë të parë Annemarieinfermierja u prezantua si mjeke.

Kristal Kung Minkoff

Annemarie40, la të kuptohej gjithashtu Kristal se Sutton Stracke’s gjendja mund të jetë potencialisht një mbulesë për një çrregullim të të ngrënit.

Annemarie Wiley

Annemarie’s pohimi se ajo ka ndjekur “shkollën e mjekësisë”, është faktikisht i pasaktë. Në profesionin mjekësor, janë vetëm mjekët që ndjekin shkollën e mjekësisë, ndërsa infermierët i nënshtrohen një rruge tjetër arsimore – siç konfirmohet nga Shoqata Amerikane e Anesteziologëve (ASA).

Annemarie Wiley

Annemarie’s debutimi në serialin e realitetit Bravo nuk është pritur mirë nga shumë shikues, kryesisht sepse ajo i ka kushtuar një pjesë të konsiderueshme të kohës së saj para kamerës për të diskutuar. Sutton Stracke’s gjendje shëndetësore. Sutton Në fillim të këtij sezoni zbuloi se ajo vuan nga një shtrëngim i ezofagut.

Sutton Stracke

Annemariekush nuk është Sutton’s ofruesi mjekësor, ka shprehur vazhdimisht skepticizëm për Sutton’s pohimi se ngushtimi i ezofagut e komplikon aftësinë e saj për të ngrënë. Për më tepër, Annemarie përforcoi qëndrimin e saj në intervista.

Annemarie Wiley

Yjet nga Amvise të vërteta të Majamit dhe Amvise të vërteta të Dallasit Dr Nicole Martin dhe Dr. Tiffany Moon përkatësisht, të cilët të dy janë anesteziologë, kanë pohuar legjitimitetin e Sutton’s gjendje. Ata gjithashtu kanë kritikuar ashpër Annemarie për komentet e saj.

Annemarie Wiley

Dr. Tiffany Moon39 vjeç, u shpreh se ishte “shumë shqetësuese” për të parë Annemarie“duke armatosur profesionin e saj mjekësor”. Dr Nicole u pajtua, duke e gjetur atë “shumë të pakëndshme dhe të mërzitshme”.

Tiffany Moon

Dr Nicole komentoi më tej, “Nuk ka rëndësi se ku bini në spektrin në fushën e mjekësisë, nga të qenit teknik në të qenit mjek, ju iu bashkuat këtij profesioni për të mbrojtur pacientët. Si i tillë, nuk është roli ynë të nënçmojmë, vëmë në dyshim ose nënçmojmë simptomat ose diagnozën e një pacienti.”

Dr Nicole Martin

Në reagim ndaj këtyre komenteve, Annemarie i akuzuar Dr Nicole e “ndjekjes së ndikimit”.

Dr Nicole Martin qëlloi përsëri në Annemarie’s diss – duke akuzuar infermieren për “shfryrje mjekësore me gaz”,

“Nuk ka rëndësi se ku bini në spektër – nga të qenit teknik deri te të qenit mjek.” Dr Nicole thuhet në një video të postuar. “Ju jeni bashkuar me profesionin për të qenë një avokat për pacientët dhe si i tillë, nuk është vendi ynë të nënçmojmë, vëmë në dyshim ose nënçmojmë simptomat ose diagnozën e një pacienti.”

Dr Nicole Martin

Ajo shtoi, “Ne jemi atje për të lehtësuar dhe ndihmuar pacientin gjatë procesit mjekësor, dhe ishte thjesht shumë e pakëndshme dhe e frikshme të shikoje Annemarie duke nënçmuar Sutton’s simptomat në një mënyrë të tillë.”