Martesa e Kody dhe Robyn Brown mund të mos zgjasë shumë

Klea

Gënjeshtrat më të mëdha të Kody Brown

Kody Brown e Gratë Motra është një nga yjet më djallëzor të realitetit televiziv në transmetim sot. Ndërsa babai i 18 fëmijëve nuk vrapon me qentë e mëdhenj në Bravo, ai është bërë një zuzar i madh më vete, pasi ka dëshmuar vazhdimisht se po manipulon kur bëhet fjalë për gratë e jetës së tij dhe fëmijët e tij më të mëdhenj. Vendasja e Wyoming-ut gjithmonë përpiqet të ketë një buzëqeshje të gëzuar. Megjithatë, pas buzëqeshjes së maces Cheshire, Kody gjithmonë po komploton se si të ketë jetën më të mirë me rregullat e tij.

Kody pretendoi se nuk kishte fituar para nga gratë e motrave

(Fotografia: TLC/YouTube)

Gjatë sezonit 3 në 2011, Janelle Brown e lëshoi ​​macen nga çanta ndërsa intervistonte me Kody në CNN. Për shumë sezone, poligamisti krenar kishte pohuar se nuk kishte fituar asnjë monedhë nga TLC, gjë që fansat e dinin se ishte një gënjeshtër. Megjithatë, Janelle më në fund e konfirmoi këtë. Kur u pyet se si i fitoi familja paratë e tyre, Kody tha se ai ishte një shitës, duke pretenduar se të katër gratë punonin gjithashtu. Kur u pyetën nëse ishin paguar nga TLC, Kody u përgjigj shpejt, duke thënë se ata nuk ishin paguar “asgjë”. Janelle kundërshtoi me shpejtësi deklaratën e bashkëshortit të saj, duke pretenduar se ata, në fakt, ishin kompensuar nga TLC.

Tani, kur ata u larguan për herë të parë nga Utah, një pjesë e hetimit nga shteti ishte rreth fitimit të parave nga Browns duke promovuar një praktikë të paligjshme – filmimin e shfaqjes TLC. Kody po përpiqet të mbulojë hapat e tij sepse e di se po hetohet, ndaj zgjedh të gënjejë. Gjatë së njëjtës intervistë, Kody pranoi gjithashtu se ai nuk kujdeset financiarisht për gratë e tij, duke pretenduar se ai thjesht donte të martohej me to për besueshmëri.

Lëvizja në Las Vegas ishte nën pretendime të rreme

GRUAJA E MOTRAVE KODY BROWN
Foto Kredia: TLC/YouTube

Një nga pikat kryesore të bisedës së Sister Wives gjatë viteve të hershme ishte se Kody dhe familja e tij u dëbuan nga Jutah sepse ishin nën hetim nga Sherifi. Kody dhe katër bashkëshortet e tij, Meri Brown, Christine Brown, Janelle dhe Robyn Brown, të gjithë shpjeguan se kishin frikë për jetën e burrit të tyre pasi ai mund të çohej në burg në çdo kohë për të pasur më shumë se një bashkëshorte. Kur u pyet për hetimin, Kody ndau disa lajme befasuese gjatë intervistës në CNN.

“Ne e dimë saktësisht se çfarë ishte shkruar në gazeta,” tha ai, “dhe nuk dimë asgjë tjetër përveç kësaj. Ju do të duhet të flisni me një avokat dhe të kuptoni spekulimet e tyre për të për të kuptuar më shumë sesa kuptojmë ne.” Meri, gruaja e tij e parë, tha gjithashtu: “Gjithçka që dimë për hetimin janë gjëra për të cilat kemi lexuar në gazeta. Asnjëherë nuk jemi kontaktuar drejtpërdrejt.”

Lajmi ishte një bombë. Tifozët menduan se u transferuan në Las Vegas për lirinë fetare. Sidoqoftë, doli që Kody thjesht donte një ndryshim të peizazhit. Janelle konfirmoi lajmin, duke vënë në dukje, “Së pari, Kody ka vite që flet për transferimin në Nevada. Ai e ka dashur gjithmonë atë. Ne i kemi të gjithë faktorët – me siguri hetimi është një nga faktorët. Ne folëm gjithashtu për mundësitë e biznesit, strehimin, mundësitë e pasurive të paluajtshme.”

Rregullat e Kody për COVID-19

Gratë Motra
(Fotografia: TLC/YouTube)

Kody ka marrë shumë nxehtësi për mënyrën se si e trajtoi pandeminë në mbarë botën. Ai la shumicën e anëtarëve të familjes së tij për të skuqur, ndërsa ai u ul me gruan e tij të katërt dhe të preferuar, Robyn. Kody dha gjithashtu shpjegime të shumta kontradiktore për rregullat e tij të çuditshme COVID-19. Së pari, Kody tha se rregullat e tij ishin për dadon, më pas pretendoi se i kishte marrë nga mjeku i tij, por ai gjithashtu kontrolloi me dado për të parë se cilat rregulla po ndiqte. Keqinformimi ishte mizor dhe shkoi vetëm për të vërtetuar se Kody po fluturonte nga pamja e pantallonave të tij, duke mos u kujdesur vërtet se kë izolonte.

Kody u zbulua se i kishte thënë të tre deklaratat gjatë rrëfimeve të ndryshme. Ishte turp që asnjë nga katër gratë e tij nuk e thirri kurrë. E vetmja gjë për të cilën Kody nuk u pengua ishte të pretendonte se Robyn nuk i vendosi kurrë rregullat, pavarësisht se kishte të gjithë fajin.

Kody gënjeu për ligjet e kujdestarisë

GRUAJA E MOTRA KRISTINË
(Fotografia: TLC/YouTube)

Gjatë divorcit të tij nga Christine, Kody nuk mundi ta mbante veten kur erdhi puna për të mbajtur një kontroll. Kody dëshmoi se ai nuk ishte më i lartë se të luante pisllëk kur ishte fjala për ish gruan e tij duke u përpjekur të lëvizte vajzën e tij Truely Brown. përsëri në Juta. Kody pohoi se ai dhe Christine duhej “të kishin një marrëveshje për kujdestarinë e fëmijës ose shteti e merr atë, në thelb bëhet pronari i saj”. Por Christine ndjeu një miu, duke pyetur: “Oh seriozisht?”

Në rrëfimin e tij, Kody pranoi se e kishte trilluar gënjeshtrën në mënyrë që të detyronte dorën e Christine. “Kështu që unë arrita në çështjen e kujdestarisë së fëmijëve,” tha Kody. “Sapo fillova të bëhem kreativ për këtë. Unë thjesht nuk di çfarë të bëj. Christine thotë: ‘Pse duhet ta bëjmë këtë?’ Dhe unë jam si, ‘Sepse rregullorja thotë?’ Nuk e di pse duhet ta bëjmë këtë. Ekziston kjo gjë në sferën e burrit ku thotë: ‘Nëse po divorcohesh, do të dëshpërohesh, vëlla’”.