Gary King pranon se ka 'shumë punë për të bërë'

Klea

Gary King pranon se ka ‘shumë punë për të bërë’

Gary King me të vërtetë u bë i ngadaltë Jahti me vela poshtë kuvertës Sezoni 4. Ai po ndiqte ushqimin e vogël Mads Herrera, ndërkohë që flirtonte në një stuhi me Daisy Kelliher. Megjithatë, kur Mads donte të ndiqte Alex Propson, First Mate shfaqi vazhdimisht sjellje xheloze. Ajo arriti kulmin në një moment të sikletshëm gjatë të cilit Gary kërkoi të dinte nëse i kishte ardhur menstruacionet.

Pavarësisht se i thoshte vazhdimisht Gary se ajo po kërkonte vetëm seks, Mads duhej të ishte në gatishmëri për prirjet e tij xhelozie. Zierja e vogël e gjeti atë rraskapitëse dhe ajo mezi priste të lironte anijen në fund të sezonit charter.

Me sa duket, Gary e ka marrë për zemër këtë sezon. Ai shpreson të përmirësojë veten dhe të mësojë nga gabimet e sezonit. Dhe ndërsa ai nuk është specifik për atë që po planifikon të punojë, mund të supozohet se ka të bëjë me Mads, ose trekëndëshin e dashurisë në të cilin u gjend me Daisy dhe Colin MacRae.

Gary nuk specifikoi se në çfarë mënyre duhej të ndryshonte

Gary shkoi në Instagram për të deklaruar se ai është një njeri më i mirë pasi pa pamjet jo të këndshme.

“Sezoni i kaluar i Below Deck Sailing Yacht nuk ishte më i miri im, pasi kam parë disa episode e di që kam shumë punë dhe po rritem për të bërë dhe do të bëj gjithçka për të qenë një person më i mirë”, shkroi Gary në faqen e tij në Instagram.

“Për të gjithë ata njerëz që vazhdimisht komentojnë negativisht dhe përpiqen të më rrëzojnë, shkopinj dhe gurë! Ju nuk do të më rrëzoni. Për të gjithë njerëzit që më mbështesin dhe më dërgojnë gjëra të bukura, faleminderit i vlerësoj të gjitha”, përfundoi First Mate.

Sezoni i çrregullt erdhi edhe mes Gary dhe Colin. Inxhinieri u mërzit kur mësoi se Gary kishte fjetur me Daisy-n para xhirimeve të sezonit 4. Fakti që Gary dhe Daisy vazhduan të flirtonin, pavarësisht nga marrëdhënia e saj me Colin-in, nuk i bëri asnjë nder miqësive.

Në të vërtetë, Gary nuk është specifik për atë që ai synon të korrigjojë në vetvete. Ndoshta do të jetë më e dukshme në sezonin 5. Ylli i realitetit televiziv ka filmuar sezonin e ardhshëm së bashku me Daisy. Colin ka hequr dorë këtë herë.

NA THONI – ÇFARË MENDONI PËR DEKLARATËN E GARY? PËR ÇFARË DUHET TË PUNOJË? ÇFARË MENDONI TI DËNTË ME KËTË?