Gary King "Përpjekja për të qëndruar" në TV pas akuzave për sjellje të pahijshme seksuale

Klea

Gary King “Përpjekja për të qëndruar” në TV pas akuzave për sjellje të pahijshme seksuale

Gary King ka qenë shoku i parë i kapitenit Glenn Shephard në jahtin Below Deck Sailing, por është e sigurt të thuhet se Gary nuk i trajton të gjithë në bord në mënyrë të barabartë. Ndërsa shfaqja përqendrohet në veprimet e dehura dhe marrëdhëniet e ekuipazhit, “ekuipazhi” iu mbajt atyre që punonin në varkë dhe jo atyre që ishin xhirimet anija.

Kjo ishte deri në një incident me Gary. Gjoja. Në gusht, një anëtare femër e ekuipazhit të prodhimit akuzoi Gary se nuk e kuptonte fjalën “jo”. Ajo gjithashtu pretendoi se Gary vazhdoi përparimet e padëshiruara dhe përfundimisht e detyroi veten ndaj saj gjatë sezonit 4 (2022). Si rezultat, Gary ishte i paftuar nga BravoCon dhe e ardhmja e tij në shfaqje dukej jashtëzakonisht e diskutueshme.

A nuk i mban mend Gary akuzat për sjellje të pahijshme seksuale?

Ndoshta Gar ka një rast të amnezisë së përkohshme, ose ai ose është plotësisht deluzional. Edhe pse ai ishte i zgjuar për qëndrimin e tij dhe u hodh nga BravoCon, ai me të vërtetë po “përpiqet të qëndrojë” në televizion.

Në një postim krejtësisht të paditur në Instagram, Gary me kujtesën afatshkurtër ndau një foto të tij dhe iu përgjigj pyetjeve të ndjekësve. Kur një fans i tha atij se ka “një jetë pas” Below Deck, Gary nuk duket se e dëshiron atë jetë. Gratë gjithashtu nuk duan të preken pasi kanë thënë jo. Pra, mendoj se ne të gjithë duam gjëra.

Gary u përgjigj: “Shpresoj se po, do të duhet të shoh, por patjetër do të përpiqet të qëndrojë në ekranet televizive të njerëzve.” Jo më kot, mendoj se publiku Bravo ka mjaft për t’u marrë. Do të jemi mirë pa Gary dhe prirjen e tij të supozuar për abuzim të hapësirës personale.

Kështu, në gusht të këtij viti, Samantha Suarez, e cila ka punuar me produksionin dhe ka ndihmuar menaxherin e talenteve në Below Deck, zbuloi se Gary shkoi shumë larg me të disa herë. Gjoja. Ajo gjithashtu pranoi se Gary kishte gjoja u përpoq ta detyronte veten ndaj saj ndërsa ishte në Sardenjë gjatë sezonit 4.

Në atë kohë, Samantha duhej ta mbante kastin e sekuestruar në dhomat e hotelit, por për shkak të sasisë së pijeve alkoolike, ishte e ndaluar. “Nuk ka asnjë kufi për konsumin e alkoolit, gjë që mendoj se përbën një problem vërtet të madh,” tha ajo.

pika e fundit e Samantës

Gary me sa duket i kërkoi Samantës të shkonte në shtrat me të – ajo nuk pranoi. Më pas Gary dyshohet se “e kapi atë dhe e shtypi atë në trupin e tij dhe refuzoi ta lëshonte atë edhe pse ajo thotë se u përpoq ta shkelmonte dhe ta godiste me bërryl”. Pak kohë më vonë, Gary u hoq nga BravoCon.

Anëtari i kastit Daisy Kelliher nuk komentoi situatën, por Gary po merr mbështetje nga bashkë-yjet e tij dhe Glenn. Ai gjithashtu mohon çdo keqbërje. Ai tha: “E di [that I did nothing wrong]dhe unë e di të vërtetën, por ende dhemb kur njerëzit thonë gënjeshtra për t’ju rrëzuar.”

51 Minds, i cili prodhon Below Deck lëshoi ​​një deklaratë:

“Me çdo ankesë të paraqitur, nis një hetim në kohë dhe, bazuar në gjetjet, janë zbatuar veprimet e duhura për të garantuar sigurinë e kastit dhe ekuipazhit tonë, deri në përfundimin dhe përfundimin, në lidhje me incidentin e raportuar nga zonja Suarez që përfshin z. Mbreti, çështja u hetua dhe u rishikua sapo u dorëzua, dhe prodhimi veproi në përputhje me rezultatet bazuar në rezultatet.”

Me këtë, nuk do të thotë jo – çdo herë.