Garuesit e Artë Bachelor që duam për Bachelorette të Artë

Klea

Garuesit e Artë Bachelor që duam për Bachelorette të Artë

Beqari i Artë është tashmë një hit i madh, i cili ka bërë që fansat e Kombit Bachelor të fillojnë të qarkullojnë idenë e një Beqarie të Artë. Në mënyrë tipike, pas çdo sezoni të The Bachelor, një nga gratë që nuk zgjidhet më pas drejton sezonin e saj të The Bachelorette. Kjo nuk duhet të jetë ndryshe për The Golden Bachelor, pasi është shumë më mirë se sezonet e fundit të The Bachelor gjithsesi.

Ka disa gra nga The Golden Bachelor që do të bënin një Beqare të Artë të mahnitshme. Ndërsa disa prej tyre janë ende në garë për zemrën e Gerry Turner, ata do të ishin një avantazh i madh nëse ai nuk i zgjidhte ato.

Joan Vassos

ABC / Ricky Middlesworth

Joan Vassos së fundmi u largua nga The Golden Bachelor për të qenë aty për familjen e saj, por ajo mund të jetë ende një Beqare e Artë e shkëlqyer! Pasi i bëri përshtypje Gerrit me një poezi në shfaqjen e talenteve, Joan fitoi një darkë romantike kokë më kokë me të. Joan fitoi Gerry-n dhe të dy shpejt zhvilluan një lidhje.

Fatkeqësisht, Joan-it iu desh të largohej nga rezidenca të nesërmen kur mori një telefonatë se vajza e saj kishte nevojë për të. Joan vendos familjen në radhë të parë, gjë që është një cilësi e shkëlqyer për çdo drejtues të Kombit Bachelor. Joan gjithashtu duket vërtet gati për dashuri përsëri, edhe nëse ajo dhe Gerry nuk do të ishin të destinuar të ishin.

Natascha Hardee

ABC / Ricky Middlesworth

Ndërsa Natascha Hardee mund të mos ketë zgjatur shumë në The Golden Bachelor, personaliteti i saj i çuditshëm la një përshtypje të qëndrueshme te shikuesit. Që në momentin që doli nga limuzina, Natascha dha një energji argëtuese dhe rinore. Natascha e përdori kohën e saj me Gerry-n për të qeshur dhe për t’u kënaqur, në vend që të fliste për gjëra që ishin shumë serioze.

Gerry përfundimisht e dërgoi Natascha-n në shtëpi gjatë ceremonisë së trëndafilit të dytë, dhe ajo madje arriti të bënte dritë nga eliminimi i saj. Natascha sugjeroi që ceremonia e trëndafilave të bëhej në karrige, pasi gratë në fund të fundit janë të moshuar! Midis humorit dhe shëndetit të saj, Natascha do të ishte një Beqare e Artë e shkëlqyer.

Patty James

ABC / Ricky Middlesworth

Shumë shikues ishin duke dashuruar Patty James para se të fillonte sezoni, pasi ajo është nëna e ish-Bachelorit, Matt James. Pavarësisht paraqitjes së parashikuar të Patty, Gerry e dërgoi atë në shtëpi gjatë ceremonisë së parë të trëndafilit. Patty dukej e zhgënjyer, por i uroi Gerrit më të mirën teksa po dilte.

Patty ka potencialin të jetë një Bachelorette e Artë e shkëlqyer, veçanërisht pasi ajo tashmë është e njohur gjatë gjithë ekskluzivitetit. Fansat e Bachelor Nation u takuan për herë të parë me Patty-n në sezonin e Matt, ku u pa qartë se ata ishin një familje e lidhur ngushtë. Patty gjithashtu e di se procesi mund të funksionojë, pasi bëri për Matt!

Leslie Fhima

Leslie, Beqari i Artë
ABC / Ricky Middlesworth

Leslie Fhima është ende në garë për zemrën e Gerry-t, por nëse ajo nuk fiton, do të donim ta shihnim atë të ketë sezonin e saj! Leslie bëri përshtypje që në momentin që doli për herë të parë nga limuzina dhe zbuloi se madje ishte takuar me Prince! Ajo sigurisht ka një histori interesante, e cila është thelbësore për çdo udhëheqës të Kombit Bachelor.

Një tjetër gjë e admirueshme për Leslie është qëndrimi i saj, pasi ajo është gjithmonë aty për të mbështetur gratë e tjera. Pasi Leslie kishte shpresuar të fitonte shfaqjen e talenteve, ajo ishte e zhgënjyer kuptueshëm kur nuk e bëri. Megjithatë, Leslie theksoi se ishte e lumtur për Joan, gjë që ishte shumë e këndshme për t’u parë.

Theresa Nist

ABC / Ricky Middlesworth

Theresa Nist është një tjetër fituese, e cila potencialisht mund të fitojë The Golden Bachelor. Megjithatë, nëse ajo nuk e bën këtë, ne do të ishim të lirë për sezonin e saj të The Golden Bachelorette. Theresa është një nga femrat më të pëlqyeshme në rezidencë, e cila duket se gjithmonë kujdeset për të tjerët. Pavarësisht se është akuzuar se është gëzuar për lidhjen e saj me Gerry-n, Theresa është një grua e sjellshme me qëllime të mira.

Theresa ishte marrësi me fat i takimit të parë të sezonit, ku shikuesit mësuan më shumë për historinë e saj të pasme. Ashtu si Gerri, edhe Theresa u martua me të dashurën e shkollës së mesme, e cila më vonë u nda nga jeta. Theresa ka dhjetë vite që është beqare por tashmë duket shumë e gatshme për të gjetur dashurinë. Nëse ajo nuk e gjen me Gerrin, duhet ta shohim atë ta gjejë me dikë tjetër!