Garcelle Beauvais pretendon se RHOBH është 'puna më e vështirë' që ajo ka pasur ndonjëherë

Klea

Garcelle Beauvais pretendon se RHOBH është ‘puna më e vështirë’ që ajo ka pasur ndonjëherë

Në mesin e amvisave të vërteta, Garcelle Beauvais ka një nga karrierat më të gjera. Duke filluar në modelingun profesionist kur ishte vetëm 16 vjeç, Garcelle u ngjit në shkallët e argëtimit.

Para se ajo të arrijë atë Amvisat e vërteta të Beverly Hills, Garcelle kishte tashmë disa hyrje në filmografinë e saj. Krahasoni atë me shumë amvisa që përpiqen të bëhen aktorë vetëm pas shfaqjes së tyre në TV realitet.

Por pavarësisht punës shumëvjeçare të Garcelle dhe rezymesë së saj të gjerë me filmin dhe televizionin, një punë ka qenë më e vështirë se pjesa tjetër – TV realitet. Ajo u tha fansave gjithçka për këtë në TV gjatë ditës.

Garcelle se si RHOBH ndikon në jetën e saj në lidhje

Në paraqitjen e saj të fundit në “The Jennifer Hudson Show”, Garcelle pranoi se filmimi i RHOBH ishte “puna më e vështirë. [she’s] bërë ndonjëherë.” Ajo e krahasoi atë me rolet e saj të aktrimit, duke thënë: “Si aktore, mund të fshihesh pas një personazhi. Por të jesh në një reality show je gjithçka. Je ti, familja jote, është shtëpia jote”.

Garcelle vazhdoi, “Kështu që ndonjëherë, ju e dini … dikush mund të gërmojë diçka ose të thotë diçka që të futet nën lëkurë dhe të dhemb.” Garcelle gjithashtu komentoi sesi shfaqja ndikon në jetën e saj në takim. “Kjo është e ndërlikuar sepse jo të gjithë duan të jenë në një reality show. Por unë kam një jetë të plotë. Kur vjen njeriu, ai vjen.”

Por pavarësisht vështirësisë në dobësi, Garcelle pranoi gjithashtu dashurinë e saj për kastin: “Pjesa më e mirë është që ne argëtohemi shumë.” Ajo vazhdoi, “Kur nuk jemi të turpshëm dhe nuk bëjmë hije njëri-tjetrin, është vërtet argëtuese. Dhe qesharake e mënyrës se si vishemi, ku shkojmë … Dua të them, fustane ballore për drekë nëse dëshironi. Pra, është argëtuese.”

Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.