Garcelle Beauvais jep përditësime për marrëdhëniet me djemtë pas skenave emocionale të RHOBH

Klea

Garcelle Beauvais jep përditësime për marrëdhëniet me djemtë pas skenave emocionale të RHOBH

Ka qenë një çështje familjare për Garcelle Beauvais. Tre djemtë e saj, Oliver Saunders, dhe binjakët Jax Nilon dhe Jaid Nilon, janë shfaqur të gjithë në sezonin aktual të Amvise të vërteta të Beverly Hills. Kjo është një familje e lidhur ngushtë dhe Garcelle me siguri mund të njihet për suksesin e saj si nënë.

Gjatë premierës së sezonit, Garcelle i mori binjakët e saj në një piknik plazhi. Jax shprehu pakënaqësinë për mungesën e perceptuar të nënës së tij dhe donte më shumë liri. Ylli i RHOBH i mori fjalët për zemër dhe u prek dukshëm. Askush nuk mund të vërë në dyshim përkushtimin e saj ndaj djemve të saj. Por një fans në BravoCon ishte i interesuar të merrte një përditësim mbi marrëdhënien e Jax dhe Garcelle.

Garcelle është mirënjohës që Jax i hapi asaj

Në ditën e parë të BravoCon 2023 në Las Vegas, Nevada, një fans i RHOBH iu drejtua Garcelle gjatë një paneli pyetje dhe përgjigje.

“Unë jam një nënë beqare. Unë kam dy djem. Unë jam avokat dhe punoj gjatë gjithë kohës. Kishte skena të filmuara kur ti ishe me djemtë e tu, dhe unë thjesht dua të di se si po shkon e gjithë kjo,” ndau fansi.

Ajo pyeti: “Si po e kaloni atë dhe në cilin vend jeni tani me djemtë tuaj?”

Garcelle falënderoi me dashamirësi tifozin për pyetjen. Ajo më pas u përgjigj: “Si nënë beqare, ju e dini: Ne bëjmë më të mirën që mundemi. Është vërtet interesante sepse, kur ajo skenë ndodhi, padyshim ishte një thikë në zemër. Mendova se po bëja një punë të mirë. A isha perfekt? Jo. Por për shkak të asaj bisede dhe bisedave të vazhdueshme unë dhe Jax jemi në një vend më të mirë. Dhe jam i lumtur që e bëri këtë sepse nuk e di nëse do të kishim arritur atje.”

Ndërkohë, Garcelle është ndjerë shumë mbrojtëse ndaj pjelljes së saj pasi Kyle Richards dhe Dorit Kemsley qeshën me trajtimin e dehur të Erika Jayne ndaj Jax-it. Në episodin më të fundit, ajo u tha kolegëve të saj se ndihej ende e mbrojtur ndaj djemve të saj rreth tyre. Ky rezultat do të godasë në episodin e javës së ardhshme.

Kapni Real Housewives of Beverly Hills të mërkurën në 8/7c në Bravo.