Mund të jetojë deri në sezonet e mëparshme nën kuvertën e sezonit 11

Klea

Fraser Olender po kthen një kënd të ri në Sezonin 11 të Poshtë Deck

Poshtë kuvertës Sezoni 11 është në ecje të plotë dhe ne jemi shumë të lumtur që shohim Fraser Olender të kthehet si Shef Stew. Pavarësisht se është problematik në Sezonet 9 dhe 10 të Below Deck, Fraser po nxjerr një anë tjetër të vetes këtë sezon. Fraser me të vërtetë ka kthyer një qoshe në Sezonin 11 të Below Deck, të cilin na pëlqen ta shohim!

Etika e punës e Fraser është e dukshme në këtë sezon

Ndërsa Fraser nuk ishte më i keqi i Stews gjatë sezonit 9 dhe 10, ai me të vërtetë e rriti etikën e tij të punës në sezonin 11. Më parë, Fraser shpesh përfshihej në dramë dhe e linte këtë të shpërqendrohej. Megjithatë, këtë sezon, Fraser e bëri të qartë nga kërcimi se prioriteti i tij kryesor këtë sezon do të ishte të ishte lideri më i mirë i mundshëm. Ai i ka qëndruar besnik këtij premtimi dhe ka bërë një punë të mrekullueshme duke udhëhequr ekipin e brendshëm deri më tani.

Kapiteni Kerry Titheradge e ka vënë re vetë punën e palodhur të Fraser dhe ka qenë mjaft i kënaqur me të. Fraser dhe ekuipazhi i tij janë siguruar që kabinat të jenë pa njolla, brendësia të jetë e pastër dhe shërbimi të jetë në nivel për të ftuarit.

Ai është më i dhembshur këtë sezon

Fraser ka treguar gjithashtu një anë më të dhembshur të vetes këtë sezon, veçanërisht me Stew Cat Baugh. Macja pati një fillim të vështirë të sezonit dhe Fraser menjëherë vuri re se e kishte të vështirë të mbante hapin. Kur Cat erdhi tek ai me shqetësime pasi u ndje e pa respektuar nga shoku Stew Barbie Pascual, Fraser e trajtoi situatën me hir. Ai e dëgjoi plotësisht Macen dhe e siguroi se do t’i ruante gjërat.

Pasi gjërat vazhduan të ishin problem me Catin, Fraser vendosi të zhvillonte një bisedë një për një me të për ta njohur më shumë. Kjo ishte një ide e mrekullueshme, pasi Fraser mësoi shumë për Catin që nuk e priste kurrë. Cat i tha Fraserit se prindërit e saj kishin vdekur kur ajo ishte e re, dhe si rezultat ajo u rrit në sistemin e kujdestarisë ku kishte një kohë të vështirë. Fraser e kuptoi Cat shumë më tepër pas kësaj bisede, e cila tregoi se sa i mëshirshëm mund të jetë Shefi Stew.

Fraser është vetë më i prekshëm

Ndërsa ndihmon ekuipazhin e tij në uljet dhe ngritjet e tyre, Fraser është bërë edhe vetë më i prekshëm. Pasi foli me Cat, Fraser foli për disa nga vështirësitë e tij me të cilat u përball në të kaluarën. Fraser shpjegoi se ai u përplas me një anëtar homofobik të ekuipazhit, i cili përfundoi duke derdhur çaj të nxehtë në dorën e Fraserit kur ai kuptoi se ishte homoseksual. Kjo është një ngjarje shumë e tmerrshme dhe traumatike, dhe Fraser ishte jashtëzakonisht i guximshëm që të hapej për të.

Të mësosh më shumë për të kaluarën e anëtarëve të ekuipazhit e bën më të lehtë kuptimin dhe lidhjen me ta. Pasi të dini më shumë rreth Cat dhe Fraser, është më e lehtë të kuptosh pse ata mund të jenë kështu siç janë ndonjëherë. Cenueshmëria nuk është kurrë e lehtë, por është gjithmonë e rëndësishme në planin afatgjatë.

Ai po i mban përgjegjës anëtarët e tij të ekuipazhit

Një tjetër gjë me të cilën Fraser po bën një punë të shkëlqyer këtë sezon, është t’i mbajë përgjegjës anëtarët e tjerë të ekuipazhit. Fraser tashmë i është dashur të thërrasë Barbie, pasi kuptoi se ajo nuk kishte qenë më miqësore me Cat. Fraser thjesht i kujtoi Barbie që të sillej mirë me shokët e saj Stews, gjë që ajo e mori si një gërmim personal. Tashmë është e qartë se Barbie i pëlqen dramat, kështu që nuk do të ishte befasi nëse ajo nuk do të zgjasë shumë këtë sezon.

Fraser ka vendosur gjithashtu Lead Deckhand Ben Willoughby në vendin e tij, sigurisht me respekt. Fraser thirri Benin për ndërhyrje në dramën e brendshme, pasi ai vendosi t’i tregonte Barbie se Cat kishte shkuar te Fraser për të. Beni nuk duhet ta kishte bërë këtë, pasi thjesht nuk ishte vendi i tij për ta bërë këtë. Fraser bëri gjënë e duhur duke e trajtuar këtë, në mënyrë që të shpresojmë që të mos bëhet problem në të ardhmen.

Më në fund, Fraser gjithashtu ka punuar shumë për ta mbajtur në orar shefin e kuzhinës Anthony Iracane. Pavarësisht se është një kuzhinier i mrekullueshëm, Anthony ka luftuar me kohën deri më tani këtë sezon. Të ftuarit janë pritur me orë të tëra për ushqimin e tyre, gjë që sigurisht i duket keq edhe Fraserit. Fraser i ka kërkuar me respekt Anthony që të prodhojë pjata më shpejt, gjë që duket se po funksionon!