Fraser ngacmon shkarkime 'të rëndësishme' në sezonin 11

Klea

Fraser ngacmon shkarkime ‘të rëndësishme’ në sezonin 11

Poshtë kuvertës Sezoni 11 rikthehet sonte me një kapiten krejt të ri në krye. Kapiteni Kerry Titheradge nga Below Deck Adventure u zgjodh për të zëvendësuar kapitenin e dashur Lee Rosbach, i cili ishte me serialin që kur u shfaq premierë.

Si gjithmonë me një kapiten të ri, ka një kurbë mësimi për ekuipazhin. Disa nuk janë të gjelbër për industrinë. Në fakt, merak kryesor Fraser Olender dhe komandant kryesor Ben Willoughby janë kthyer dhe të dy bien dakord që kapiteni Kerry drejton një anije edhe më të ngushtë se Lee. Ky është mjaft standard.

Rezultati? Tonelata me pushkatime në sezonin 11, dyshja ngacmuan gjatë një interviste të fundit.

Fraser ngacmon “xhiro të konsiderueshme”

“Ka një qarkullim të konsiderueshëm këtë vit,” zbuloi merak kryesor për E! Lajme përpara premierës së sezonit 11. “Megjithatë nuk shkoj askund, ndaj falënderoj Zotin për këtë.”

Fraser di se si të përqendrohet te puna, pavarësisht se çfarë drame po ndodh rreth tij. Ai u tregua mjaft mirë gjatë sezonit 10, ku u pushkatuan jo një, por dy nga ekuipazhi i tij i brendshëm. Camille Lamb u la i lirë pasi u tregua plotësisht e paaftë në punën e saj dhe e paaftë për të përvetësuar kritikat. Dhe kapiteni Sandy Yawn shkarkoi Alissa Humber pasi ajo nuk e respektoi pozicionin e saj.

Por këto janë relativisht pak shkarkime në krahasim me sezonin në vijim. Deckhand Ben tha aq shumë për publikimin e lajmeve.

“Ju ndoshta do të shihni më shumë se sezonin 10,” ngacmoi vendasja australiane.

Për fat të mirë, ka disa ekuipazh që kthehen që mund të jenë më pak të prirur të lëkunden në udhëzimet bazë. Ben ngacmoi disa ekipe me përvojë të përfshirë në kastin e sezonit 11, përveç tij dhe Fraserit.

“Ju jeni gati për të parë disa fytyra më të njohura,” shtoi Bravolebrity. “Një pak më e njohur nga sa do të prisnit. Por unë do ta lë atë për ju djema për ta deshifruar.”

Epo, fansat nuk duhet të presin shumë për të parë se cilët janë këta persona mister.

Sezoni 11 i Below Deck jep premierë të hënën, më 5 shkurt në orën 21:00 në Bravo.