Forcat Speciale nuk do të rehabilitojnë reputacionin e Tom Sandoval

Klea

Forcat Speciale nuk do të rehabilitojnë reputacionin e Tom Sandoval

FOX’s Forcat Speciale: Testi më i Vështirë në Botë nuk do të jetë një forcë shpëtimtare për Tom Sandoval, veçanërisht pasi i pëlqen të luajë një lojë. Reality show intensiv bazohet në atë që duhet për t’u bërë ushtar i SAS dhe është ndryshe nga çdo provë tjetër në botë. Tom dhe të famshëm të tjerë do të pritet të jenë rekrutët kryesorë me ushtrime që përfshijnë lartësitë, ujin dhe ajrin. Stafi drejtues përbëhet nga ish-operativë të forcave speciale, të cilët nuk do të jenë të butë me askënd, veçanërisht me Tomin.

Ylli i Vanderpump Rules duket se shpreson që shfaqja rraskapitëse e konkurrencës do t’i sjellë atij shpëtim. Për fat të keq për Tomin, asnjë sfidë fizike befasuese nuk do të zhbëjë dëmin që Scandoval i bëri reputacionit të tij.

Ju nuk mund t’i besoni një mashtruesi

Andrew J Cunningham/Getty Images

Deri tani, edhe njerëzit më të izoluar janë të vetëdijshëm për Scandovalin dhe mënyrën se si Tom manipuloi gruan me të cilën ishte për nëntë vjet për t’u shoqëruar me Rachel Leviss. Pra, nuk do të jetë për t’u habitur që ekipi i stafit do të përpiqet të zgjedhë Tomin për skandalin e mashtrimit. Çdo ekip i forcave speciale e di që ju duhet të jeni në gjendje t’i besoni plotësisht grupit tuaj, ose misioni dështon. Megjithatë, Tom ka dëshmuar vazhdimisht se ai nuk është një shok skuadre i besueshëm.

Bashkëpronari i TomTom ka thënë gënjeshtra për vite të tëra, të cilat përfshijnë mashtrimin e Kristen Doute dhe Ariana Madix, mbulimin e pakujdesisë së Jax Taylor dhe udhëheqjen e Rachel. Asnjë nga këto mbulime nuk do ta bënte asnjë nga shokët e tij të skuadrës së Forcave Speciale të rehatshëm në një situatë jetë a vdekje. Nëse ka ndonjë gjë, stresi vetëm do ta detyrojë Tomin të gjejë mënyra edhe më të mira për të gënjyer.

Tom është një manipulues

Ndërsa shumica prej nesh nuk kanë një doktoraturë. Në psikologji, Tom nuk duket si shkumësa më e ndritshme në kuti. Ai vazhdon ta gjejë veten në telashe për të njëjtat çështje. Megjithatë, me kalimin e viteve, Tom është bërë një mjeshtër manipulues.

Në trailerin e Forcave Speciale, ai madje përpiqet të bindë stafin drejtues se dëshiron të shlyejë mëkatet e tij. Na jep një pushim! Tom shihet i ulur me stafin drejtues, duke thënë: “I gjithë vendi më urren. Kam pasur një lidhje dhe dua të rrah.” Prej muajsh Tom ka luajtur rolin e viktimës dhe duket sikur ka marrë aktin e tij në rrugë.

Por mos u stresoni; personeli drejtues dihet se nuhat budallallëkun kur i dëgjon. Skena tjetër tregon Tomin duke përmbushur dëshirën e tij, pasi ai shfaqet i gjakosur dhe i mavijosur nga një stërvitje stërvitore e luftës dimërore. Çdo kurs ka për qëllim të testojë rekrutët për të parë nëse ata kanë atë që duhet për të duruar temperaturat nën zero dhe kurset e sulmit. Tom mund të përpiqet të bëjë më të mirën për të luajtur lojën e gjatë mendore, por supozimi ynë është se ai do të arrijë në gjysmë të rrugës.

A e mori Tom Hoodwink rolin e Forcave Speciale?

Në një kthesë interesante të komplotit, duket sikur Tom ishte në radarin e të gjithëve, duke përfshirë edhe shokët e tij të filmit. Tyler Cameron, më parë i The Bachelorette, foli në Just B me Bethenny Frankel se çfarë tipi ishte Tom gjatë xhirimeve. Tyler vuri në dukje se ai ishte shpesh rreth Tomit, duke thënë se ai ishte një “djalë interesant”. Ai vazhdoi duke thënë: “Ja çfarë do t’ju tregoj për shfaqjen—shfaqja zhvesh të gjithë deri në palcë, apo jo? Dhe unë mendoj se duke parë shfaqjen, do të keni një mendim tjetër se si dukeni dhe si i perceptoni njerëzit. Sepse Tomit i kishin folur shumë mut, shumë urrejtje.”

Tyler vazhdoi, “Pikëpamjet dhe këndvështrimi im për ta ndryshuan. Unë mendoj se Tom u ngrit. Tom bëri diçka që nuk duhet ta bëni kurrë. Ju kurrë nuk duhet ta tradhtoni gruan tuaj. Këtë e dimë të gjithë. Problemi është se Tom e bëri atë, dhe u transmetohet miliona njerëzve, dhe grumbullimi dhe kultura e anulimit në të cilën jetojmë. Ai mashtroi, por u trajtua si vrasje.”

Bethenny pyeti nëse Tom është një djalë i mirë që bënte gjëra të këqija, dhe Tyler vuri në dukje, “Ai kujdesej për të gjithë në shfaqje. Ai do të ndihmonte. Ju nuk do të kërkoni ndihmën e tij, dhe ai do t’ju ndihmonte. Ai ishte një djalë që, kur e bëni këtë, keni nevojë për njëri-tjetrin dhe ai ishte aty për të gjithë ata që kishin nevojë për të. Tom bën gabime; të gjithë bëjmë gabime në atë shfaqje.”

Premisa e Tomit për të qenë një djalë i mirë nuk u shkon mirë trollëve që e kanë njohur këngëtarin vetëm si putz. Vetëm koha do të tregojë nëse Tom ka kthyer një gjethe të re apo është bërë një kameleon i dreqit.