Flamujt e Kuq në Martesën e Dorit dhe PK-së

Klea

Flamujt e Kuq në Martesën e Dorit dhe PK-së

Amvise të vërteta të Beverly Hills Çifti u takua për herë të parë në vitin 2011 kur të dy Dorit Kemsley dhe PK Kemsley jetonte në New York City. Ata u ndodhën me njëri-tjetrin përmes miqve të përbashkët teksa hanin jashtë në një restorant. Dorit, duke qenë Dorit, luajti fort për ta marrë dhe hodhi poshtë përparimet e PK. Në vitin 2015, çifti u martua në dhomën e famshme Rainbow, me Boy George madje duke performuar në ceremoni. Megjithatë, shumë menduan se marrëdhënia ishte e dënuar që në fillim, duke vënë në dukje disa flamuj të kuq.

A ishte shumë diferenca në moshë?

Me një diferencë moshe nëntëvjeçare, është e mundur që të dy ishin në dy rrugë të ndryshme. Edhe pse nuk është një hendek i madh në moshë, disa flamuj të kuq mund të ishin valëvitur për Doritin dhe PK-në. Nëna e dy fëmijëve ishte një stiliste e re e modës, e cila sapo kishte hapur kompaninë e saj të rrobave të banjës, Doirt. PK ishte e vendosur mirë në biznesin muzikor. Mund të ndodhte që Doirt pa shenja dollari kur u përplas me dashurinë e saj të vetme të vërtetë.

A mund të ketë qenë Dorit një gërmues ari?

Dorit është nga Connecticut, kështu që aty ku ajo mori theksin e saj të hijshëm është përtej mua. Mund të ishte se ajo ishte një kameleon ndryshimi kur erdhi puna për të zbarkuar Daddy Warbucks. Theksi i rremë është tregues i llojit të personit që Dorit është: i sajuar, fals, pretendues dhe elitar. Pasi u shfaq në sezonin e saj të parë të Real Housewives of Beverly Hills, u bë e qartë se fashionista dëshironte dëshpërimisht të ishte pjesë e shoqërisë së lartë 90210.

PK mund t’i ketë premtuar asaj të gjitha pasuritë në botë për t’u martuar me të. Por tani, me pasojat e tyre financiare, Dorit ka filluar të shohë dritën se në fund të fundit ajo nuk do të arrijë ëndrrën e saj të rreme. Familja Kemsli duket se po jeton me kredi të marrë hua dhe kohë të huazuar me dashurinë e tyre.

PK nuk e mbështeti PTSD-në e Dorit

Dorit pati një vit të dreq pasi u përball me ndërhyrës të armatosur në shtëpinë e saj familjare. Ajo ndau me shikuesit se u lut për jetën e saj dhe i ndihmoi grabitësit të merrnin të gjitha sendet e saj të vlefshme. PK ishte larguar në Londër gjatë kohës së depërtimit dhe nuk dukej se kurrë nuk e kuptonte plotësisht atë që gruaja e tij përjetoi. Personalisht, nuk do të përpiqesha t’i vërtetoja ndjenjat e mia një burri që nuk ishte i gatshëm të kuptonte shqetësimin emocional që sapo kisha kaluar.

Gjatë sezonit të ri, Dorit u shpjegon bashkë yjeve të saj se sa e vështirë ka qenë PTSD, veçanërisht pasi humbi 10 mijë dollarë nga çanta e saj. Dorit është shprehur se ajo ka qenë “gjithmonë vajza me të cilën ushtronin. Ky jam unë. Këtë e di PK.” Dhe ishte një vit që kisha më shumë nevojë për të. Nuk u ndjeva mjaftueshëm i mbështetur dhe nuk u ndjeva aq i lidhur.”

PK nuk është bërës

Të shohësh një burrë që nuk e tërheq peshën e tij kur bëhet fjalë për ekskluzivitetin e Real Housewives nuk është shumë e pabesueshme. Megjithatë, Dorit e ka bërë të qartë se ajo nuk është punësuar për ndihmë dhe ka nevojë që burri i saj të rritet. Gjatë episodit të premierës, Dorit tha në një rrëfim: “Kam nevojë për ndihmë nga PK me fëmijët, me shtëpinë, me punën, oraret. Më duhet që ai të ngrihet dhe të thotë, ‘Unë do të kujdesem për këtë. Ky nuk është personaliteti i tij, kështu që unë do të më duhet të punoj që ai të jetë në gjendje të më ndihmojë – gjë që do të marrë më shumë nga unë. Dhe nuk jam i sigurt se do të arrij ndonjëherë atje.”

Mund të thuash që Dorit ishte i rraskapitur emocionalisht nga të qenit kali i punës dhe është në fund të mendjes kur bëhet fjalë për një bashkëshort dembel. Ky është një flamur i madh i kuq pasi i tregon Dorit se ajo është e aftë të bëjë gjithçka vetë. Për çfarë i duhet asaj PK, atëherë? Do të dridhesha në çizme, PK.

PK është parë me një grua të re

Ka patur zëra se çifti aktualisht po bëjnë jetë të ndara, gjë që nuk është e mirë për martesën e tyre. Kohët e fundit, PK u pa me një grua të re, dhe drama madje bëri që Sutton Stracke të fliste për të në premierën e sezonit. Sutton zbuloi, “E vetmja gjë që kam dëgjuar ndonjëherë për PK-në dhe Doritin ishte nata kur PK u tërhoq për një BDI; ai mund të ketë ose mund të mos ketë pasur një grua në makinë me vete.” PK gjithashtu është parë duke mos mbajtur unazën e martesës dhe duke jetuar në një hotel. Është e qartë se flamujt e kuq po valëviten!