Theresa Nist

Klea

Fituesja e ‘Golden Bachelor’, Theresa Nist, u zbulua falimentimi dhe mbyllja

Fituesja e ‘Golden Bachelor’, Theresa Nist, u zbulua falimentimi dhe mbyllja

Bachelor i Artë fitues, Theresa Nistpërjetoi periudha të vështira gjatë martesës së saj të mëparshme dhe humbi një shtëpi prej 200 mijë dollarësh në një falimentim. Ka një është vendosur të martohet Gerry Turner72 vjeç, këtë javë, pas finales së nëntorit të spektaklit ku çifti u fejua.

Golden Bachelor, Gerry Turner

Theresa Nist ishte e martuar me bashkëshortin e saj të ndjerë Bill, i cili vdiq në vitin 2014 në moshën 63-vjeçare, për 42 vjet. Çifti duroi vështirësi financiare në mes të martesës së tyre kur paraqitën kërkesën për falimentim, në 1991. Ka një dhe Bill, i cili kishte qenë i martuar për 19 vjet në atë kohë, humbi shtëpinë e tyre një vit pas paraqitjes, kur djali i tyre, Tommy, ishte adoleshent dhe vajza e tyre, Jen, ishte gjashtë vjeç.

Golden Bachelor, Gerry Turner

Sipas The Sun, falimentimi i Kapitullit 7 u trajtua nga një gjykatë falimentimi në New Jersey. Një Kapitull 7 përdoret zakonisht nga persona me të ardhura të ulëta që luftojnë nën barrën e pagesave të papaguara me kartë krediti dhe kredie, si dhe faturat mjekësore. Një administrues i besuar caktohet nga gjykata për të shitur asetet në mënyrë që të paguajë kreditorët prioritarë, derisa gjykata të lejojë shlyerjen e çdo borxhi të mbetur. Prona është e përjashtuar në procesin e vlerësimit të pasurisë.

Bachelor i Artë, Theresa Nist

Ka një dhe Bill u goditën me një tjetër pengesë financiare kur kompania e tyre e hipotekave i çoi në gjykatë. Veprimi ligjor çoi në humbjen e shtëpisë së tyre në Cranford, New Jersey. Çifti e kishte blerë shtëpinë për 190 mijë dollarë, duke marrë hua 168,700 dollarë, në maj 1988. Në mars 1992, Sherifi i Qarkut të Unionit urdhëroi në Gjykatën e Lartë të Nju Xhersit që prona t’i transferohej Korporatës Federale të Hipotekës së Shtëpisë për 100 dollarë, nëpërmjet një ” shkresa e ekzekutimit”, për të mbuluar borxhin e çiftit prej 196,182 dollarësh.

Golden Bachelor, Gerry Turner

Ka një u godit me një barrë tatimore federale për 8,246 dollarë, dy vjet më vonë. Barra u lirua në nëntor 1995. Çifti u rikthye financiarisht disa vite më vonë dhe ishin në gjendje të blinin një shtëpi prej 239 mijë dollarësh në Cranford, Nju Xhersi, në tetor 1999. Ata e shitën pronën në dhjetor 2002 për 336 mijë dollarë. Ata bënë një fitim 48 mijë dollarë në një shtëpi që blenë për 237 mijë dollarë në janar 2003 dhe e shitën tetëmbëdhjetë muaj më vonë.

Bachelor i Artë, Theresa Nist

Ka një jeton në shtëpinë Shrewsbury, NJ, ajo dhe burri i saj i ndjerë blenë në shtator 2009 për 311 mijë dollarë. Shtëpia me tre dhoma gjumi / një banjë, 1152 metra katrorë është ndërtuar në vitin 1953.

Golden Bachelor, Gerry Turner

Ka një mori katër hipoteka për shtëpinë gjatë viteve, e para për 254,900 dollarë, e cila u shlye një vit më vonë, në gusht 2010. Një kredi e dytë për 249,600 dollarë u likua në janar 2013. Një vit para vdekjes së Bill, çifti mori një 240 mijë dollarë hipotekë dhe Ka një mori një tjetër hipotekë për 200 mijë dollarë, në shtator 2018. Ajo e pagoi kredinë në shtator 2020.

Golden Bachelor, Gerry Turner

Gerry banon në një shtëpi buzë liqenit në Hudson, Indiana me vlerë 637 mijë dollarë. Ai bleu pronën me katër shtretër/tre banja në qershor 2020, tre vjet pas vdekjes së gruas së tij, Toni.

Gerry dhe Ka një do të lidhë kurorë më 4 janar. Dasma do të transmetohet drejtpërdrejt në ABC.