Mund të jetojë deri në sezonet e mëparshme nën kuvertën e sezonit 11

Klea

Fituesit dhe humbësit e sezonit 11 poshtë Deck

Poshtë kuvertës Sezoni 11 ka qenë një slitë rul. Kapiteni Kerry Titheradge bëri debutimin e tij në serialin OG këtë sezon, ku ai ka bërë një punë të shkëlqyer. Ndërsa kapiteni Kerry ka qenë kënaqësi për t'u parë, disa nga anëtarët e ekuipazhit këtë sezon nuk kanë qenë.

Gjatë gjithë sezonit 11 të Below Deck, disa anëtarë të kastit kanë spikatur mbi të tjerët. Këta “fitues” të sezonit ishin të qëndrueshëm nga fillimi deri në fund. Nga ana tjetër, anëtarët e tjerë të kastit u shfaqën përfundimisht si “humbësit” e sezonit. Ndërsa këta anëtarë të ekuipazhit mund të kenë pasur qëllime të mira, ata për fat të keq nuk përfunduan në dorëzim.

Kapiteni Kerry Titheradge – Fitues

Kapiteni Kerry është padyshim një nga fituesit e sezonit, pasi ai drejtoi ekuipazhin me forcë dhe pozitivitet gjatë gjithë sezonit. Nga kërcimi, u kuptua se kapiteni Kerry ishte serioz për të pasur një sezon të mirë. Ndërsa ne pamë shumë etikën e punës të kapitenit Kerry këtë sezon, ne gjithashtu e njohëm më mirë atë si person. Kerry foli për të dashurën dhe fëmijët e tij dhe ishte mirë të shihje një anë më të bukur të tij.

Një tipar i rëndësishëm i çdo kapiteni të mirë është aftësia për të marrë vendime të vështira. Kapiteni Kerry e shfaqi këtë kur iu desh të pushonte disa anëtarë të ekuipazhit, pavarësisht se ndihej keq për këtë. Ndërsa ai ishte i ashpër ndonjëherë, ishte e qartë se Kerry kujdesej shumë për ekuipazhin dhe mysafirët e tij. Kerry e di se çfarë po bën dhe shpresojmë që kjo të mos jetë e fundit që shohim prej tij!

Fraser Olender – Fitues

Ndërsa Fraser Olender u kap në telashe në fillim, ai ka treguar shumë rritje që atëherë. Shefi Stew tregoi një anë të dhembshur të vetes këtë sezon, gjë që e bëri atë më të pëlqyeshëm. Fraser ishte i sjellshëm me Cat Baugh kur ajo u hap me të dhe bëri çmos që ajo të ndihej rehat. Për më tepër, Fraser bëri çmos për të shmangur dramë me ekipin e tij të brendshëm, pavarësisht se ishte një dashnor i zjarrtë i saj.

Fraser ka treguar gjithashtu shumë pjekuri këtë sezon në rolin e tij si Shefi Stew. Për shembull, Fraser u konsultua me kapitenin Kerry përpara se të puthte një të ftuar çarter, që ai e dinte se mund të thyente rregullat. Fraser vazhdoi të puthte të ftuarin vetëm pasi kapiteni Kerry tha se ishte në rregull, gjë që tregon se sa seriozisht e merr punën e tij. Pas sezonit 11, Fraser është një fitues në sytë tanë!

Xandi Olivier – Fitues

Xandi Olivier ka qenë një frymë e freskët që nga fillimi i sezonit 11 të Below Deck. Stew 2 u njoh për punën e saj të palodhur që herët, veçanërisht për aftësinë e saj në mirëmbajtjen e shtëpisë. Xandi ka qëndruar jashtë dramës dhe fokusohet në punën e saj, e cila është gjithmonë një flamur jeshil në Below Deck. Për më tepër, Xandi ka plasaritur një numër ikonësh me një linjë, duke përfshirë linjën e saj gazmore rreth shpenzimit të parave të bakshishit për terapi.

Jared Woodin – Humbësi

Jared Woodin dukej si një djalë i mirë, por etika e tij e punës përfundimisht nuk ishte aty. Pasi filloi sezonin si Bosun, kapiteni Kerry vuri re shpejt se diçka nuk shkonte me Jared. Ai ngatërroi detyra të thjeshta dhe pjesa tjetër e ekipit të Deck-ut mbeti të merrte plogështinë e tij.

Kapiteni Kerry bëri çmos për të qenë i durueshëm me Jared, por ai nuk e bëri të lehtë. Pasi u deh shumë në një natë jashtë ekuipazhit, Kerry përfundimisht mori vendimin për të shkarkuar Jared. Ndërsa Jared kishte potencial, ai përfundimisht u largua nga sezoni 11 si humbës pasi ishte zjarri i parë i sezonit.

Anthony Iracane – Humbës

Shefi i kuzhinës Anthony Iracane ia vlente të rrënjosej në fillim të sezonit, por stresi ia doli mbanë. Nga kërcimi, Anthony prodhoi pjata të bukura që të ftuarit pretenduan se ishin të shijshme. Rënia e tij, megjithatë, ishte koha e gjatë që iu desh për t'i bashkuar ato. Kjo përfundimisht bëri që ai të ishte zjarri i dytë i sezonit, pas Jared. Pavarësisht se e nisi sezonin si fitues, kuzhinieri Anthony fatkeqësisht u largua si humbës.

Ben Willoughby – Humbës

Ben Willoughby filloi sezonin 11 si Lead Deckhand, por më vonë u promovua në Bosun pas largimit të Jared. Pas promovimit të tij, Ben filloi të bëhej po aq dembel sa kishte qenë Jared, gjë që shpejt u bë zhgënjyese. Kur kapiteni Kerry bëri përpjekje të mira për të korrigjuar Benin, ai pohoi se ai po menaxhohej mikro. Beni duket se nuk e vlerëson idenë e punës së palodhur, gjë që e bën të vështirë rrënjosjen e tij si Bosun.

Përveç etikës së tij nën nivelin e punës, Ben e ka bërë gabim edhe anëtarin e tij të ekuipazhit Sunny Marquis. Sunny tregoi një interes të qartë për Benin që nga kërcimi, por ai ka luajtur vetëm me ndjenjat e saj që nga ajo kohë. Kjo është thjesht e gabuar e Benit, veçanërisht pasi ata të dy punojnë së bashku në ekipin e Deck. Ndërsa Ben ishte neutral në fillim të sezonit, ai që atëherë është bërë një nga zuzarët e tij.