Fituesi i sfidës do të marrë çmimin

Klea

Fituesi i sfidës do të marrë çmimin

Lojë me kallamar: Sfida ishte një mësim në psikologjinë njerëzore. Me 4.56 milionë dollarë në linjë dhe 456 garues që po luftojnë për çmimin e madh në para, sa larg do të shkonin njerëzit? Çuditërisht, pjesa më e madhe e aksionit që pamë të zbriste ishte e drejtë dhe vetëmohuese. Kishte disa momente egoiste, por në përgjithësi, isha pak i zhgënjyer se sa të pafat ishin këta garues. A harruan ata se çfarë kishte për të rrëmbyer?

Në fund, nëna e vetme Mai Whelan, e cila erdhi në Shtetet e Bashkuara si refugjate vietnameze, doli fituese. Ajo mundi nënkampionin Phill Cain në një betejë me gurë, letër, gërshërë. Po, e lexuat mirë.

Por kur do t’i marrë Mai paratë e saj? U zbulua se ajo ende nuk i ka parë paratë e gatshme të hyjnë në llogarinë e saj bankare. Tani na janë dhënë disa përgjigje.

Squid Game: Fituesi i Sfidës së shpejti do të paguhet me çmim 4.56 milionë dollarë

Mai nënshkroi një kontratë në emision ku thuhej se xhekpoti do t’i jepej brenda 30 ditëve nga transmetimi final. Kjo do të thotë se Mai do të marrë 4.56 milionë dollarë jo më vonë se e premtja, 5 janar 2024. Nuk ka shumë kohë për të pritur! Nuk u zbulua nëse ajo do t’i marrë paratë në një shumë të vetme, apo në rritje.

Mai ka spërkatur paratë paraprakisht, duke shijuar blerjet luksoze si fustani Ralph Lauren dhe këpucët Jimmy Choo. Ajo sigurisht që është dukur si një mbretëreshë magjepsëse gjatë qarkut të saj promovues, pas përfundimit të spektaklit.

Mai ka zbuluar se do të shpenzojë një pjesë të parave me përgjegjësi, duke lënë mënjanë një pjesë për një shtëpi të të moshuarve. Ajo është gjithashtu e përkushtuar të dhurojë disa nga paratë për bamirësi.

Squid Game: The Challenge është në dispozicion për t’u transmetuar tani në Netflix. Aplikimet për sezonin 2 janë të hapura tani, të aksesueshme këtu.