Love During Lockup

Klea

Finalja e 'Dashuria gjatë mbylljes': Rob dhe Tennie ËRGËZOHEN pas lirimit të tij dhe bëjnë një fëmijë në parkingun e burgut!

Finalja e 'Dashuria gjatë mbylljes': Rob dhe Tennie ËRGËZOHEN pas lirimit të tij dhe bëjnë një fëmijë në parkingun e burgut!

Në finalen e sezonit 6 të Dashuria gjatë mbylljesaudienca do të jetë dëshmitare e Robit lirimi i shumëpritur nga burgu pas 16 vitesh burgim.

Dashuria gjatë mbylljes

Gruaja e tij, Tennie, e shoqëruar nga djali i saj, ndodhet aty për ta pritur krahëhapur. Ribashkimi emocional shpaloset në parkingun e burgut, ku të dyja Tennie dhe Rob janë dukshëm të gëzuar, duke ndarë një puthje intime dhe një përqafim të përzemërt ndërsa festojnë lirinë e tij.

Dashuria gjatë mbylljes

Në episod, Tennie kërcen në e Robit krahët dhe menjëherë fillon të përvëlojë duke i thënë: “Të dua shumë. Eja ketu. Unë të dua.” Ajo shtoi: “Zoti ju bekoftë. Jam vërtet shumë i lumtur që s*** ka mbaruar.”

“Të jesh i lirë pas 16 vitesh, ndihesh shumë mirë! Por me të vërtetë, unë jam pa fjalë, sinqerisht. Kështu që unë thjesht po i marr të gjitha. Pra, thjesht po i marr të gjitha.” Rob tregon kamera.

Dashuria gjatë mbylljes

Ai vazhdoi, “Shumë nga jeta ime është kthyer prapa. Është koha për t'u marrë me biznesin dhe për të qenë burrë. Është e lehtë të jesh burrë pas një muri, por këtu në botën ku kam dështuar dikur, jam gati të jem një pasuri për shoqërinë dhe jo një problem për shoqërinë.”

Dashuria gjatë mbylljes

Tennie dhe Rob fillimisht u kryqëzuan në shkollën e mesme, ku ndanë një romancë të shkurtër. Rob është dënuar me 18 vite burg për një grabitje që ka kryer në moshën 18-vjeçare, duke kryer 16 vjet dënim. Vite më vonë, ata u rilidhën në Facebook dhe ringjallën marrëdhënien e tyre, duke u dashuruar thellë edhe një herë.

Dashuria gjatë mbylljes

Tennie është nënë e dy fëmijëve – vajzë Cheyenne dhe djalin Nehemiadhe ka bërë çmos për të rritur fëmijët e saj ndërkohë Rob vuajti burgun e tij për 16 vitet e fundit.

Dashuria gjatë mbylljes

Siç e dinë shikuesit, Rob po e monitoronte çdo lëvizje të saj nga celulari i tij i burgut kontrabandë — ai monitoronte të gjitha aktivitetet e saj dhe shtëpinë përmes kamerave video që ai kishte vendosur.

Dashuria gjatë mbylljes

Pas lirimit nga burgu më 1 mars 2024, Rob duket se po lulëzon. Tennie ndau përparimin e tij në Instagram më 3 Prill, duke theksuar arritjet e tij që nga kthimi në shtëpi. “Në më pak se një muaj që ishte në shtëpi, Rob ka marrë një patentë shoferi të vlefshëm, ka filluar një punë të re dhe sot ai mori makinën e tij të re,” shkroi ajo.

Ajo vazhdoi: “Këto ishin të gjitha gjërat për të cilat kishim folur vetëm për vite me rradhë dhe të qenit në gjendje të dëshmosh se ai i shtypi të gjitha këto synime dhe të mbetet i përulur është një bekim. Jam shumë krenare për të🧡” Tennie përmendi gjithashtu se bërja pronare e shtëpisë ishte “e radhës”.

Dashuria gjatë mbylljes

Gjithashtu në finalen e sezonit 6 të Dashuria gjatë mbylljes, Riku do të përballet me një kthesë vendimtare në martesën e tij gjashtë javore. Ajonapasi ka lënë bllokimin, është e etur të forcojë marrëdhënien e saj me të Xhemahl. Xhoi më në fund ka një përballje ballë për ballë me Michael, dhe Candice i jep një zbulesë tronditëse Andrew. Për më tepër, jeta e Shonta merr një kthesë dramatike për shkak të True.

Shtypni luaj më poshtë për të parë.

Finalja e sezonit 6 të shfaqjes miqësore me kriminelët Dashuria gjatë mbylljes transmetohet të premten, 7 qershor, në orën 21:00 ET, në Wetv.