Farmer Wants a Wife

Klea

Fermerët do të kenë një grua!

Fermerët do të kenë një grua!

Fermeri kërkon një grua Sezoni 2 bëri debutimin e tij në FOX këtë javë, duke u ofruar shikuesve një përzierje angazhuese prezantimesh, takimesh të shpejta, eliminime dhe momente emocionale. Fermerët e paraqitur vijnë nga vende të ndryshme si Florida, Tenesi, Kolorado dhe Misuri, duke theksuar tërheqjen mbarëkombëtare të shfaqjes.

Fermeri kërkon një grua

Në thelb, shfaqja vë kundër njëra-tjetrës gratë beqare të qytetit në një garë për të fituar zemrat e bashkatdhetarëve beqarë. Ky sezon ndriçon katër beqarët – Ty Ferrell42, Brandon Rogers29, Mitchell Kolinsky27, dhe Nathan Smothers23 – ndërsa kërkojnë dashurinë mes sfidave dhe hijeshive unike të jetës rurale.

Ty FerrellTy Ferrell

Në këtë proces, një grup grash shqyrton profilet e fermerëve pjesëmarrës, duke bërë zgjedhjet e tyre bazuar në atë se kush mendojnë se do të ishin partnerët më të përshtatshëm. Pas kësaj, fermerët më pas reagojnë duke përzgjedhur tetë gra secila për një prezantim fillestar.

Brandon RogersBrandon Rogers

Ky ndërveprim fillestar merr formën e takimeve të vogla, duke i lejuar çdo fermeri të kalojë kohë me tetë gratë e zgjedhura. Këto mini-data shërbejnë si një periudhë kritike vlerësimi, ku të dyja palët vlerësojnë përputhshmërinë e tyre. Pas këtyre takimeve kryesore, fermerët përballen me një vendim sfidues: ata duhet të kufizojnë zgjedhjet e tyre në pesë gra që do të vazhdojnë më tej në konkurs, duke vazhduar kërkimin e tyre për dashurinë në shfaqje.

Mitchell KolinskyMitchell Kolinsky

Mitchell’s përzgjedhja për pesëshen e tij më të mirë përfshinte: Sydney, Melanie, Kiana, Kaitlyn dhe Brittanyduke treguar preferencën e tij mes konkurrentëve. Ty bëri zgjedhjen e tij me Brook, Erin, Amy, Megan dhe Melody, duke treguar interesin e tij për këta individë.

Nathan SmothersNathan Smothers

Ne anen tjeter, e Brandonit zgjedhjet ishin Reba, Grace, Gëzimi, Bruklindhe Annellyse, duke zbuluar prirjet e tij. Ndërkohë, Natani favorizuar Kristin, Makenzie, Taylor, Aleatdhe Rachel për pesëshen e tij më të mirë, duke reflektuar lidhjen e tij me këta pjesëmarrës.

Me zgjedhjet e tyre të bëra, pesë konkurrentët e zgjedhur nga çdo grup fermerësh më pas nisin një udhëtim për në shtëpitë e fermerëve, duke u ofruar atyre një shije të vërtetë të jetës në fermë. Kjo fazë e konkursit thellohet pasi, pas ceremonisë së përzgjedhjes, çdo fermeri i jepet mundësia të zgjedhë një grua për një datë ekskluzive 24-orëshe, duke lejuar një eksplorim intim dhe të pandërprerë të përputhshmërisë së tyre të mundshme.

Fermeri kërkon një grua

Natani bëri zgjedhjen e tij me Makenzie, Mitchell shkoi për Kiana, Brandon të zgjedhura Rebadhe Ty të zgjedhura Melodi për datat ekskluzive 24-orëshe. Këto zgjedhje shënojnë një moment kyç në shfaqje, pasi çdo konkurrent tani do të ketë një shans për të krijuar një lidhje më të thellë me fermerin e tyre përkatës në një takim privat. Ky mjedis intim premton t’u ofrojë shikuesve një vështrim më të afërt të marrëdhënieve në rritje midis fermerëve dhe zonjave të tyre të zgjedhura. Audienca mund të presë me padurim të dëshmojë këto momente personale dhe zbuluese në episodin e ardhshëm të Fermeri kërkon një grua.

Fermeri kërkon një grua transmetohet të enjten, në orën 21:00 ET, në FOX.