Fëmijëve të Kim Zolciak dhe Kroy Biermann u jepet shpresa e rreme nga pajtimet jetëshkurtra

Klea

Fëmijëve të Kim Zolciak dhe Kroy Biermann u jepet shpresa e rreme nga pajtimet jetëshkurtra

Kim Zolciak dhe Kroy Biermann kanë qenë në gjendje të vërtetojnë një gjë që kur martesa e tyre u shpërbë në fillim të këtij viti. Alumet Real Housewives of Atlanta kanë treguar se në kohë kaosi, ankthi dhe borxhi, prindërit do të kujdesen për veten e tyre.

Kim dhe Kroy ndajnë gjashtë fëmijë, katër prej të cilëve janë të mitur dhe jetojnë në McMansion of Sorrows. Ata kanë qenë dëshmitarë të grindjes së mamit dhe babit, vizitave të shumta të policisë dhe dy kërkesave për divorc në një verë. Ndërsa Kim dhe Kroy dyshohet se janë pajtuar për herë të dytë, sërish fëmijëve u jepen shpresa të rreme. NE RREGULL! ka detajet.

Kim dhe Kroy janë të shqetësuar për Kim dhe Kroy

Kredia: @kimzbiermann/Instagram

I gjithë pjellja e Biermann është ende e vendosur në McMansion, por është në shitje. Ajo humbi rënien në foreclosure nga kaq shume dhe nëse ndonjë blerës vjen së bashku që ka nevojë për një monstruozitet të shkëlqyeshëm me një brendshme paksa të ngjashme me një ëndërr të etheve të vitit 1996 të një filmi të zhveshur që dështoi në arkë – Kim dhe Kroy kanë tavolinën tuaj.

Fatkeqësisht, çifti janë gjithashtu në borxhe të mëdha. Ata u detyrohen … të gjithëve dhe asnjëri nuk ka një punë për të siguruar të ardhura të qëndrueshme. Është vetëm një shembull tjetër i ndritshëm i prindërimit të përsosur. Nëse historia e tyre publike ka qenë një përpjekje për të marrë një tjetër reality show, nuk po funksionon.

Ajo që po bën është të stresojë fëmijët e tyre të vegjël. Me raste, Kim dhe Kroy do t’i nxjerrin fëmijët jashtë për një vakt ose në kishë, por ata duket se kanë pak koncept se si veprimet e tyre infantile do të ndikojnë tek ata me një ndenjëse në rreshtin e parë.

Fëmijët shpresojnë për më të mirën

Një person i brendshëm tha: “Pjesa më e trishtuar është se sa emocionohen dhe shpresojnë fëmijët, vetëm që kohët e mira të kthehen përsëri, sepse qetësia zgjat vetëm pak.” Kohët e fundit një nga fëmijët më të mëdhenj iu desh të telefononte 911 sepse Kim dhe Kroy po ziheshin aq fort. Kjo ishte pas pajtimit të dytë. Në gusht, vajza e Kim, Brielle, u detyrua gjithashtu të kontaktonte policët për të ndërhyrë gjatë një mosmarrëveshjeje.

Tani për tani duket se plani i tyre është që Kroy të bëjë kërkesë për divorc çdo tetë javë, ndërsa Kim mbetet e mbyllur në vendin e saj të iluzioneve. “Është ky cikël toksik ku ata futen në përleshje të mëdha, të frikshme dhe më pas make-up, dhe gjërat janë të mira për pak kohë,” shtoi burimi.

“Kur gjërat janë mirë, ato janë të gjitha mbi njëra-tjetrën,” vazhduan ata. Gjithçka është e mirë dhe e shkëlqyeshme derisa të vijë posta dhe ata të dy po hapin padi nga kompanitë e kartave të kreditit.

Në anën e mirë, ne kemi kaluar pothuajse gjysmë dite pa raportuar për më shumë banka që kanë paraqitur dokumente ligjore kundër çiftit. Fëmijët ndoshta duhet të shkojnë te shefi Tracy për të shmangur traumat e mëtejshme.