Kim Zolciack

Klea

Fëmijët e mitur të Kim Zolciak dhe Kroy Biermann thërrasin policët gjatë përleshjes shpërthyese midis prindërve

Kim Zolciak dhe Fëmijët e mitur të Kroy Biermann thërret policët gjatë përleshjes shpërthyese midis prindërve

Tensionet shpërthyen mes Kim Zolciak dhe Kroy Biermann në fillim të kësaj jave, duke rezultuar në një debat aq të ashpër sa që një nga fëmijët e tyre të mitur thirri policinë.

Kim Zolciak

TMZ raportoi të martën se policët mbërritën në rezidencën e çiftit në Gjeorgji të hënën mbrëma, pasi morën një telefonatë për luftën e tyre “jashtëzakonisht të zhurmshme”. Gazeta tha se tre oficerë dhe një mbikëqyrës e zgjidhën mosmarrëveshjen pasi qetësuan çiftin ndërluftues. Burime policore konfirmuan se një nga fëmijët e mitur të çiftit ka bërë një telefonatë.

Kim Zolciak

Në fillim të këtij muaji, ish-ylli i Bravo dhe mbrojtësi i linjës në pension i Atlanta Falcons ngritën vetullat në mediat sociale kur postuan foto të shkrepura gjatë një darke komode për përvjetorin e 12-të. “Amvise të vërteta të Atlantës” alum vazhdoi të ndryshojë dorezën e saj në Instagram nga @kimzolciak në @kimzbiermann, pasi u hoq publikisht “Biermann” në qershor.

Kroy Biermann

Përçarja më e fundit martesore është e fundit në një varg të gjatë mosmarrëveshjesh në familje që kanë përfshirë zbatimin e ligjit. Policia është dërguar në rezidencë disa herë që kur çifti njoftoi ndarjen e tyre, në fillim të këtij viti.

Kim akuzoi bashkëshortin e saj se i kishte mbyllur gjërat, i kishte vjedhur celularët dhe e kishte mbyllur nga dhoma e gjumit. Katër fëmijët e çiftit, Kroy Jr., 11, Kash, 10 dhe binjakët 9 vjeçarë Kaia dhe Kane, kanë parë rregullisht policinë të përgjigjet ndaj shkrirjeve shtëpiake brenda shtëpisë së familjes.

Kim Zolciak

Në një raport pasues, TMZ konfirmoi se argumenti shpërthyes erdhi nga gjendja e dëshpëruar financiare e çiftit. Raporti thoshte se të dy ishin grindur për një javë përpara se gjërat të vlonin përfundimisht të hënën.

Kim Zolciak

Çifti “Mos u vono”. kriza e tmerrshme financiare u ekspozua më pas Kim dhe Kroy u goditën me një barrë tatimore federale më 11 prill, pak para se të njoftonin divorcin e tyre të afërt. IRS e akuzoi çiftin se i detyrohej mbi një milion dollarë taksa të prapambetura për vitet 2013, 2017 dhe 2018. Kroy u godit më vonë me një padi për borxhin e papaguar të grumbulluar në një kazino në Bahamas dhe një faturë të papaguar të lidhur me një qira makine.

Kroy Biermann

Kim është paditur gjithashtu nga Saks/Capital One për neglizhencë për të paguar 150 mijë dollarë borxh dhe tarifa të kartës së kreditit.

Dyshja u përballën me sekuestrimin e shtëpisë së tyre në dy raste përpara se të bindnin një gjyqtar që t’i lejonte ata të shisnin vetë pronën për të sjellë fonde për të shlyer borxhin e tyre masiv.

Kroy Biermann

Kim, 45, dhe Kroy, 38, ende jetojnë nën të njëjtën çati, por në zona të veçanta të shtëpisë së tyre në Alpharetta, Georgia, e cila aktualisht është në treg për 6 milionë dollarë. Muajin e kaluar, Kim dhe Kroy u urdhëruan të qëndronin larg njëri-tjetrit ndërsa divorci i tyre po shkonte përpara. Gjykata vendosi që Kim do të kishte përdorim ekskluziv të bodrumit dhe dhomës së dadove dhe Kroy dhoma e gjumit master.