Julie and Todd Chrisley

Klea

Fëmijët e Julie dhe Todd Chrisley zbulojnë kushtet e burgut ‘makth’ – nga ‘pa ajër të kondicionuar’ në ‘gjarpërinjtë me zile

Fëmijët e Julie dhe Todd Chrisley zbulojnë kushtet e burgut ‘makth’ – nga ‘pa ajër të kondicionuar’ në ‘gjarpërinjtë me zile

Savana dhe Chase Chrisley kanë pretenduar se prindërit e tyre po përjetojnë kushte “çnjerëzore” teksa kryejnë dënimin në burgjet e tyre përkatëse.

“Mami ka gjarpërinj zile që rrëshqasin rastësisht në dysheme përpara saj.” Savana pohoi gjatë episodit të 25 korrikut të podcast-it të saj, “Unlocked”.

Todd Krisli

Ndjekje27 vjeç, korrigjoi motrën e tij, duke sqaruar se gjarpërinjtë nuk janë gjarpërinjtë me zile, por disa lloj “gjarpërinjsh helmues”.

Savana25 vjeç, shtoi se zvarranikët ishin “fjalë për fjalë aty ku është shtrati i saj”.

Todd Krisli

Vëllezërit e motrat vazhduan të pretendonin se babai i tyre, Todd Chrisley, dhe mami, Julietë dy po duronin një verë pa ajër të kondicionuar.

Në qershor 2022, Todd dhe Julie Chrisley u shpallën fajtorë për 12 akuza për evazion fiskal, mashtrim bankar dhe bankar dhe konspiracion dhe u dënuan me 19 vjet burg. Todd54 vjeç, u dënua me 12 vjet në Kampin Federal të Burgut Pensacola në Florida dhe Julie, 50 vjeçe, u dënua me 7 vjet dhe po vuan kohën e saj në Qendrën Mjekësore Federale Lexington në Lexington, Kentaki. Dyshja u padit në gusht 2019 për paraqitjen e të dhënave bankare mashtruese për të siguruar më shumë se 30 milionë dollarë kredi.

“Nuk më intereson nëse ke vrarë dikë, nëse je në një objekt qeveritar, duhet të kesh ajër të kondicionuar.” Ndjekje tha. “Është qesharake.”

Todd Krisli

Savana shpjegoi se mungesa e ajrit të kondicionuar ishte “më e pakta” nga problemet e dyshes brenda ambienteve të reja të banimit. Ajo pretendoi se myku i zi, azbesti dhe bojë me bazë plumbi ishin gjithashtu të pranishme, duke nxitur Ndjekje për të komentuar – “Nuk është faktor frike.”

“Epo Ndjekjeështë burg,” Savana tha. “Ne nuk do të ulemi këtu dhe do të veprojmë sikur duhet të jetë “Four Seasons”, sepse nuk duhet.”

“Është burg, kështu që njerëzit nuk kanë ndonjë simpati për të,” shtoi ajo. “Kur i dashuri juaj është ulur aty, fjalë për fjalë ka një goditje të nxehtë dhe përfundon në spital ose nuk ushqehet siç duhet… është e tmerrshme.”

Grayson Chrisley

Një përfaqësues i Byrosë së Burgjeve dha një deklaratë për Los Angeles Times, por nuk pranoi të komentonte mbi akuzat specifike të vëllezërve dhe motrave.

Përfaqësuesi shkroi në një email: “Ne mund t’ju sigurojmë që të gjithë AIC-të kanë akses të pakufizuar në ujin e pijshëm dhe Byroja e Burgjeve (BOP) po monitoron ventilimin në Kampin Federal të Burgut (FPC) Pensacola dhe Qendrën Mjekësore Federale (FMC) Lexington , pasi një nga prioritetet tona më të larta është siguria e punonjësve të BOP dhe AIC-ve.”

“Çdo objekt BOP, duke përfshirë FPC Pensacola dhe FMC Lexington, kanë plane emergjence për të adresuar një gamë të madhe shqetësimesh ose incidentesh, duke përfshirë temperaturat e ventilimit, dhe është plotësisht i pajisur dhe i përgatitur për të zbatuar këto plane sipas nevojës.”

Todd Krisli

Savana dhe Ndjekje i siguruan dëgjuesit e tyre se prindërit e tyre “po bëjnë mirë me atë që u jepet”.

“E vërteta është se ata janë në kushte çnjerëzore, por … ata po mbajnë mendjen e tyre të shëndoshë dhe po vendosin njërën këmbë përpara tjetrës,” Savana tha. “Kështu që ata nuk heqin dorë. Nuk ka asnjë pranim të fajit.”

Todd Krisli

Më vonë ajo deklaroi se planifikonte t’u dërgonte një letër “të gjithë senatorëve amerikanë” duke detajuar luftën e familjes së saj brenda sistemit ligjor.

“Rasti ynë, gjykimi ynë dhe përvoja jonë me Departamentin e Drejtësisë ka qenë e mbushur me gabime dhe mospërputhje. Në çdo hap, sytë e drejtësisë që duhej të mbronin u lejuan të hiqen.” Savana lexoni. “Në vend që faktet të paraqiteshin si bazë e prokurorisë, mbiemri ynë u theksua si një përpjekje për të zgjuar dhe alarmuar jurinë.

Cicëroj I Instagram I YouTube Ι Facebook Ι Na dërgoni këshilla