Janelle Brown

Klea

Fëmijët e Janelle Brown janë të kënaqur të kalojnë Krishtlindjet përveç Kody dhe Robyn!

Fëmijët e Janelle Brown janë të kënaqur të kalojnë Krishtlindjet përveç Kody dhe Robyn!

Në episodin krejt të ri të së dielës Gratë Motra, klani Brown feston festën e Krishtlindjeve në lagje të veçanta. Megjithatë, Janelle Brown dhe fëmijët e saj janë të kënaqur të kalojnë ditën festive veçmas Kodi, Robin dhe pasardhësit e tyre.

Janelle Brown

LIDHUR: Përmbledhje e ‘Sister Wives’: Kody Brown akuzon Janelle dhe Christine për komplot për rënien e tij

Në episodin e 10 shtatorit të Gratë Motra Kodi dhe Janelle Brown zgjodhën ta kalonin festën festive veçmas pas përleshjes së tyre.

Robyn Brown

Janelle zgjodhi të shijonte festat e Krishtlindjeve në një Airbnb, përkrah saj dhe e Kodit fëmijët, ndërsa Kodi e përkujtoi ditën në shtëpi, në shoqërinë e gruas së tij Robin dhe fëmijët e tyre të përbashkët.

“Ndjej lehtësim të jashtëzakonshëm,” Janelle foli sinqerisht për vendimin për të festuar sezonin festiv veçmas, “por ka pak trishtim që Kody nuk po shfaqet për fëmijët e tij – jo për Savanah.”

Kody Brown

Megjithatë, ajo pranoi se kjo festë kishte pak ngjashmëri me Krishtlindjet e tyre të mëparshme si një familje e bashkuar pluraliste, një kohë kur Kristina dhe Meri Brown, e Kodit Pjesë e tubimeve festive ishin edhe tashmë ish-bashkëshortet.

“Për 30 vitet e fundit, unë i kam festuar Krishtlindjet si familje,” vazhdoi ajo. “[I] humbasë Krishtlindjen e madhe. Ishte kënaqësi. Por kjo ndjehet mirë. Kjo ndjehet e qetë. Kjo ndjehet e gëzueshme.”

Gabe Brown

Janelle dhe e Kodit festa të veçanta pasuan një periudhë ku ata kishin zgjedhur gjithashtu të kalonin Ditën e Falënderimeve të ndarë. Ky vendim u përshkallëzua në një diskutim të zjarrtë lidhur me statusin e marrëdhënies së tyre dhe dinamikën e tyre të fragmentuar familjare, gjatë të cilit Kodi përmendi se ai nuk po e priste praninë e saj për festimet e Krishtlindjeve.

“Unë u thashë fëmijëve, babait të tyre dhe unë patëm një grindje shumë të keqe nga e cila ndoshta nuk do të ktheheshim.” Janelle tha. “Fëmijët e mi nuk ishin të befasuar. Ata e kanë vëzhguar marrëdhënien tonë për disa vite dhe menduan se ndoshta ishte koha që unë të merrja diçka, të bëja diçka ndryshe – të gjeja diçka më të mirë.”

Janelle Brown

Janelle dhe Kodi janë prindër të gjashtë prej e Kodit tetëmbëdhjetë fëmijë: Logan, Madison, Hunter, Garrison, Gabriel dhe Savanah. Në sezonin e mëparshëm, publiku ishte dëshmitar i rritjes së armiqësisë mes tyre Kodi dhe djemtë e tij Garrison dhe Gabriel, një përçarje e përkeqësuar nga mosmarrëveshjet mbi masat paraprake të COVID-19. Marrëdhënia e tensionuar u konfirmua nga KodiGratë Motra: Një për Një speciale, ku pranoi se ishte “të huaj” prej tyre.

Sa për mënyrën sesi fëmijët reaguan ndaj festimit të festave me Janelle por pa e Kodit prania?

“Mendova se Krishtlindjet që bëmë vetëm me fëmijët e nënës dhe mamit ishin shumë të qeta.” Savana thuhet në ngacmimin e episodit të ardhshëm. “Por ishte sinqerisht, për mendimin tim, disi e këndshme. Ishte e mirë.”

Savanah Brown

Gabrieli u pajtua, “Unë u futa në të duke menduar se do të ishte pak e vështirë të gëlltitja që askush nuk ishte aty,” tha ai, “por në fakt e gjeta veten duke e shijuar shumë.”

Savanah Brown

Ndërsa festimet e festave u zhvilluan në Kodi dhe të Robinit vendbanimin, ku ai festoi ditën me Robin dhe pasardhësve të tyre, dhënia e dhuratave zbuloi një përzierje gëzimi dhe zhgënjimi të lehtë Robin.

“Unë mendoj se ata janë të rrezikshëm,” Robin thotë më pas Kodi u bën dhurata fëmijëve të saj biçikleta me motor. “Pyes veten nëse e Kodit duke u përpjekur për të kompensuar me këto biçikleta në vend që fëmijët të fokusohen në faktin se familja nuk është e gjitha bashkë. Ai po shkon, ‘Shiko! Shikoni këtë gjë shumë interesante këtu.’ Kompensoni për atë që në fakt po na mungon këtu.”

Shtyp luaj më poshtë për të parë një fragment nga episodi i së dielës.

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 EDT, në TLC.