Fansi modifikon Ramona Singer jashtë RHUGT: RHONY Legacy Poster

Klea

Fansi modifikon Ramona Singer jashtë RHUGT: RHONY Legacy Poster

Tani nuk është një kohë e mirë për të qenë një Ramona Singer tifoz. Sigurisht, është e vështirë të thuhet nëse Ramona ka mbetur ndonjë fans pas ekspozimit të fundit të Vanity Fair. Ndër pretendimet e shumta të artikullit ishin pretendimet se Ramona tha fjalën N, midis komenteve të tjera raciste.

Që atëherë, Ramona është përballur me një stuhi (shumë të merituar) kritikash dhe pasojash. Në krye të sëpatës nga BravoCon 2023Ramona gjithashtu humbi punën e saj në pasuri të paluajtshme për shkak të polemikave.

Pavarësisht goditjes në dore nga Bravo, Ramona ende pritet të shfaqet Udhëtimi i vërtetë i vajzave shtëpiake të vërtetë shtëpiake: Trashëgimia RHONY. Gjasat janë, ndoshta do të ishte shumë e kushtueshme të provosh ta modifikosh atë në këtë pikë. Por fansat nuk janë shumë të lumtur për këtë.

A po bojkotojnë fansat RHONY Legacy për Ramona?

Si pjesë e promocioneve të kryqëzuara të BravoCon, Bravo ngriti një poster gjigant për Udhëtimin e Vajzave Ultimate të Real Housewives: RHONY Legacy. Në mëngjesin e 3 nëntorit, Bravo postoi një foto të posterit në Twitter. Kishte mbishkrimin, “Le të shkojmë vajza [cowboy emoji].” Ndërsa postimi në Twitter u prit me shumë emocione, në dhomë ishte një elefant mjaft i shndritshëm.

Ndërsa një përgjigje shkroi, “Ju lutem, askush nuk dëshiron ta shohë Ramonën.” Përdoruesit e tjerë u bënë pak më kreativë në neverinë e tyre për Ramona. Një përgjigje thoshte: “A mund të blejë dikush një ngjitëse emoji të kllounit dhe ta vendosë njërën … fytyrë, të lutem?” Një tjetër përgjigje shkroi “Yasss”, por e redaktoi posterin që Ramona të mjegullohej.

Një përdorues pyeti, “a do të heqin ajrin e ramonës??” Një tjetër fans, @GossipInformer, mori guximin të bënte modifikimin në emër të Bravo. Përdoruesi i Twitter e redaktoi posterin me “No Ramona”, duke e hequr atë plotësisht nga promoja, duke mbyllur hapësirën që i kishte lënë. Nëse këto reagime të tifozëve janë ndonjë tregues, RHONY Legacy mund të jetë i vdekur në ujë.

Megjithatë, Udhëtimi Real Housewives Ultimate Girls: RHONY Legacy është planifikuar për në dhjetor 2023.