Dorit and PK Kemsley

Klea

Fansat spekulojnë rreth Dorit dhe PK Kemsley duke u rikthyer së bashku pasi Dorit fshin njoftimin e ndarjes

Fansat spekulojnë rreth Dorit dhe PK Kemsley duke u rikthyer së bashku pasi Dorit fshin njoftimin e ndarjes

Dorit KemsleyAmvise të vërteta të Beverly Hills ka ngritur vetullat mes fansave pasi fshiu njoftimin e saj të mëparshëm në rrjetet sociale për ndarjen nga burri PK Kemsleyduke nxitur spekulime për një pajtim të mundshëm.

Dorit dhe PK Kemsley

Në fillim të këtij viti, çifti pranoi publikisht sfidat e tyre martesore dhe njoftoi se po merrnin kohë të ndarë për të rivlerësuar marrëdhënien e tyre.

Përpara njoftimit të tyre zyrtar, thashethemet tashmë kishin qarkulluar PK jetojnë veçmas. Për më tepër, u shfaqën raporte që sugjeronin këtë Dorit mund të përballet me pasoja nëse nuk e trajton me ndershmëri statusin e saj martesor në sezonin e ardhshëm, aktualisht në prodhim.

Dorit dhe PK Kemsley

Heqja e postimit të ndarjes ka ringjallur zërat për pajtim mes fansave dhe ndjekësve.

“Ndoshta sepse PK është esëll dhe ka pushuar së piri.” spekuloi një përdorues në seksionin e komenteve.

Dorit dhe PK Kemsley

“Ne ende do të shohim sesi martesa e tyre do të trazohet në sezonin e ardhshëm. Ka shumë të ngjarë që ata të kompensojnë fëmijët.” vërejti një tjetër tifoz.

Disa komentues sugjeruan motive praktike dhe kontraktuale pas fshirjes. “Kjo do të thotë se ajo nuk ka më nevojë për atë si histori që kur kontrata e saj u rinovua,” spekuloi një fans.

Dorit dhe PK Kemsley

Të tjerët menduan për rezultate më dramatike. “Ajo gënjeu për të gjithë derdhjen, kisha një ndjenjë të madhe se kjo ishte për një marifet publicitar. e di Dorit do të bënte gjithçka për bloget.” sugjeroi një shikues tjetër.

Në Maj, Dorit dhe PK Fillimisht e ndanë vendimin e tyre për t’u ndarë në një postim të përzemërt në Instagram.

Dorit dhe PK Kemsley

“Ne si çift kemi qenë subjekt i shumë spekulimeve për martesën tonë,” shpjeguan ata në atë kohë. “Ne kemi pasur vështirësitë tona gjatë viteve të fundit dhe vazhdojmë të punojmë përmes tyre si dy njerëz që e duan njëri-tjetrin dhe ndajnë dy fëmijë të mrekullueshëm së bashku.”

Pavarësisht heqjes së postimit të ndarjes, pyetjet dhe komentet për marrëdhënien e tyre vazhdojnë në internet.

Dorit dhe PK Kemsley

Dorit adresoi pyetjen e një fansi për kontradiktën e dukshme midis komenteve të saj të mëparshme dhe njoftimit të ndarjes, duke pranuar uljet dhe ngritjet e jetës bashkëshortore.

“Ne ishim. Sh-t ndodh, – u përgjigj ajo me çiltërsi. “Kjo quhet jetë – provoje dikur. Nje dite ne nje kohe.”

Dorit dhe PK Kemsley

Jeff Lewisduke folur në podkastin e tij “Dy T në një Pod”, la të kuptohet njohuritë e brendshme në lidhje me situatën.

“Gjatë para. Unë kam një mik të përbashkët PK-të”, tha ai, duke sugjeruar se ishte në dijeni PK-të rregullimet e jetesës përpara shpalljes publike. “Dhe ju e dini që ka vazhduar për një kohë të gjatë.”