Fansat e Sofia Vergara tërhiqen Teresa Giudice në Instagram pasi Ylli i RHONJ tallte theksin e saj

Klea

Fansat e Sofia Vergara tërhiqen Teresa Giudice në Instagram pasi Ylli i RHONJ tallte theksin e saj

Ajo duket si Amvise të vërteta të Nju Xhersit yll Teresa Giudice vërtet e nguli këmbën në gojë këtë herë. Në anën e mirë, ajo nuk ka absolutisht asnjë lidhje me vëllain e saj – përkundrazi, ajo arriti të fyejë një komunitet të tërë njerëzish.

Në një episod të fundit të podcast-it të saj, Tre vendosi të reflektojë mbi një kujtim të kaluar me aktoren, Sofia Vergara. Teresa pretendoi se Sofia nuk ishte shumë e mirë me të dhe vazhdoi të shkojë në një tangjentë që ofendoi shumë njerëz. Me sa duket, nëse jeni duke udhëtuar ose vdisni për Sofjen, keni pasur një takim në pjesën e komenteve në Instagramin e Tre. Le të hedhim një vështrim, apo jo?

Podkasti që rezultoi i kundërt

Tre ka një podcast të quajtur Namaste B$tches. Në një nga të fundit të saj, ajo filloi të fliste për një ndërveprim të mëparshëm me ish-yllin e Modern Family që nuk shkoi mirë. Në vend që të bënte një koment fillestar për shkëmbimin dhe të vazhdonte, Teresa zgjodhi të përqafonte plotësisht anën e errët.

Ajo tallej me theksin kolumbian të Sofjes dhe në thelb tha se ajo është personi më i vrazhdë që ka takuar ndonjëherë. Pastaj ajo pati guximin të thoshte se Sofia duhet të ishte “e përulur” për shkak të statusit të saj “emigrant”.

Mirëpo, fansat e Sofjes po vijnë të nxehtë dhe kolektivisht iu përgjigjën përmbledhjes së ashpër të Tre-t të furçës së saj me Hollywood-in. Me sa duket, nuk kishte vend më të mirë për ta bërë këtë se nën një foto të Terezës dhe Luis Ruelas duke buzëqeshur larg në Insta.

Një person shkroi: “Jam i neveritur që ti tallesh me theksin e Sofisë! Një emigrant si PRINDËRIT tuaj që mezi flisnin anglisht! Btw, Sofia është QYTETARE. Super e pasur qe ka munduar shume per te qene aty ku eshte!! Kështu që jo, ajo nuk harroi nga vinte.”

Një komentues tjetër ndau: “Teresa mezi flet italisht, as anglisht, kështu që ajo ka nerva për të tallur dikë tjetër.” Një ndjekës shtoi: “A mendoni sinqerisht Sofia Vargara [sic] jep dy fjalë për ty apo çfarë mendon ti? po bëj.” Ata ishin të paepur dhe qartësisht të inatosur.
“Të flasësh për emigrantët është gjëja e saj e re e preferuar,” vazhdoi një përdorues. Tifozët e Sofjes u mërzitën veçanërisht në dritën e trashëgimisë italiane të Terezës.

“E PAPRANUESHME. PRINDËRIT TUAJ KISHIN THEKSE. TI SAPO KENI tallur me paraardhësit e 62 milionë amerikanëve. A JENI KRENARE? ËSHTË KJO QFARË KANË PRINDËRIT E KËN TË BUKUR [sic] DO TË SHIKONI?”, ka shkruar një tjetër.

Nuk ka pasur asnjë përgjigje nga Tereza në lidhje me episodin e saj të podcast-it dhe nuk i është drejtuar talljes me Sofinë. Thënë kështu, ajo mund të dëshirojë të mendojë ta pastrojë këtë sepse shumë njerëz janë të zemëruar dhe optika nuk duket e mrekullueshme.

NA THONI – A DUHET TË ADREJTOJË TERESA SJELLJES SË VAJTË? A PAJNONI ME KOMENTET TË FIRËZIM NË INSTAGRAMIN E SAJ?