Sister Wives star Mykelti Padron

Klea

Fansat e ‘Sister Wives’ të shqetësuar për obsesionin e Mykelti Brown për humbjen e peshës ‘Nuk kam mbaruar ende’

Fansat e ‘Sister Wives’ të shqetësuar për obsesionin e Mykelti Brown për humbjen e peshës ‘Nuk kam mbaruar ende’

Gratë Motra yll Mykelti Padron shkoi në Instagram për të ndarë gëzimin dhe reflektimin e saj për arritjen e saj të rëndësishme për humbjen e peshës.

Ylli i Sister Wives Mykelti Padron

Personaliteti i TLC, 27 vjeç, shprehu krenarinë për arritjen e peshës së synuar fillestare pasi filloi udhëtimin e saj shëndetësor dy vjet e gjysmë më parë.

“Unë ‘fillova’ udhëtimin tim për humbje peshe në fund të vjeshtës së 2021 duke peshuar 270 paund. Mbeta shtatzënë me binjakët e mi (papritur) në fillim të pranverës 2022 me peshë 245 paund.” Mykelti shkroi krahas një selfie në pasqyrë që tregonte kornizën e saj të hollë. “Natyrisht që udhëtimi im drejt një unë më të shëndetshëm ndryshoi.”

Ylli i Sister Wives Mykelti Padron

Pas lindjes së binjakëve Archer dhe Ace në nëntor 2022, ajo sqaroi se peshonte 275 paund dhe ndjeu se “meritonte një pushim” për t’u fokusuar në lidhjen me foshnjat e saj gjatë rikuperimit. Mykelti zbuloi se ajo peshonte 230 paund në janar 2023, duke shënuar fillimin e “kur filloi puna e vërtetë”.

Ylli i Sister Wives Mykelti Padron

Pas lindjes së binjakëve Archer dhe Ace në nëntor 2022, ajo sqaroi se peshonte 275 paund dhe ndjeu se “meritonte një pushim” për t’u fokusuar në lidhjen me foshnjat e saj gjatë rikuperimit. Mykelti zbuloi se ajo peshonte 230 paund në janar 2023, duke shënuar fillimin e “kur filloi puna e vërtetë”.

“Kam më shumë se një vit që konsumoj një dietë me proteina të ulëta me kalori. Unë marr një suplement për shëndetin e zorrëve që e ndihmon trupin tim të mbajë lëndët ushqyese nga ushqimi dhe të heqë katrahurat. Ka qenë shumë punë dhe vendosmëri,” shpjegoi ylli i realitetit. “Kam provuar shumë receta të ndryshme dhe kam gjetur restorantet që plotësojnë më mirë nevojat e mia.”

Ylli i Sister Wives Mykelti Padron

Mykelti e vlerësoi bashkëshortin e saj, Tony Padron, për “ndihmën dhe inkurajimin” e saj gjatë udhëtimit të tyre të përbashkët për humbje peshe. “Aktualisht peshoj 160 paund. Nuk kam mbaruar akoma!!!” shtoi ajo. “Është koha të filloj të grumbulloj muskujt tim.”

“Qëllimet e mia afatgjata janë të jetoj një jetë të gjatë dhe të jem në gjendje të vazhdoj me fëmijët e mi ndërsa rriten,” përfundoi Mykelti në mbishkrimin e gjatë. “Ndihem më mirë me më shumë energji dhe qëndrueshmëri më të lartë se kurrë.”

Ylli i Sister Wives Mykelti Padron

Disa nga të Mykeltit ndjekësit dhe miqtë nxituan në seksionin e komenteve për të lavdëruar përparimin e saj. “Ju jeni duke bërë mrekulli,” shkroi një person. Janelle Brown shtoi, “Ju djema jeni të tronditur! Rruga për të shkuar!”

“Ti e di se çfarë vajze, si nënë e djemve me 11 muaj diferencë, në të njëjtën moshë për disa javë në vit, unë jam krenare për ty dhe ti sapo e ke arritur atë,” tha një person i tretë. “Punë e shkëlqyer, lil. mama.”

Ylli i Sister Wives Mykelti Padron

Christine Brown dhe e Kody Brown vajza ndau detaje rreth udhëtimit të saj për humbje peshe shtatë muaj pasi Toni, 29 vjeç, zbuloi se si humbi gati 100 paund në korrik 2023. “Thjesht për të çuar pikën në shtëpi. Qëndrueshmëria afatgjatë është e vetmja mënyrë për humbjen e vërtetë të peshës,” ai shkruajti disa foto që tregojnë përparimin e tij në udhëtimin e tij shëndetësor përmes Instagramit.