Annemarie Wiley

Klea

Fansat e 'RHOBH' i kujtojnë Annemarie Wiley-t për akuzat për përdhunim të bashkëshortit të saj pasi ajo zbuloi thashethemet me një nga “14 miqtë” e Crystal Minkoff

Fansat e 'RHOBH' i kujtojnë Annemarie Wiley-t për akuzat për përdhunim të bashkëshortit të saj pasi ajo zbuloi thashethemet me një nga “14 miqtë” e Crystal Minkoff

Annemarie Wiley ndau takimin e saj me një individ tjetër nga Kristal Kung Minkoff's ish-grup miqsh, i cili thuhet se ndërpreu lidhjet me Kristal, duke sugjeruar pasoja serioze. Aktiv X, Annemarie postuar më 10 maj, duke lënë të kuptohet për ashpërsinë e situatës.

Annemarie Wiley

“Takova një tjetër nga '14 shoqet' që e lanë sonte. Ua! Ajo që ajo u bëri atyre ishte e keqe e pastër.” Ajo shtjelloi veprimet e supozuara të Kristalqë tregon një model sjelljeje mashtruese.

“Kur e jetoni jetën tuaj duke gënjyer dhe duke u përpjekur të shkatërroni jetën e njerëzve të tjerë, gjithçka do t'ju arrijë përfundimisht,” shkroi ajo. “Ju nuk mund ta shmangni karmën.”

Annemarie Wiley

Duke vazhduar mendimet e saj, Annemarie këshilloi: “Jetoni në përputhje me rrethanat, miq.” Në një intervistë të mëparshme me Jeta e Hollivuditajo shprehu ndjenjën e saj të tradhtisë nga Kristalduke shpjeguar, “Kam besuar vërtet (Kristal) shumë më tepër sesa duhet të kisha. Unë u paralajmërova nga disa njerëz për llojin e personit që ajo është – se ajo rrokulliset, se ajo gënjen, ajo sajon gjëra.”

Annemarie Wiley

RHOBH kritikuan fansat Annemarie për takim me një nga e Kristalit 14 miq, duke vënë në dukje akuzat për sulm seksual të bashkëshortit të saj si përgjigje. Një person shkroi, “Po në lidhje me akuzat për përdhunim të bashkëshortëve tuaj? Vajza vazhdo.”

Annamarie Wiley dhe Crystal Kung Minkoff

Një tjetër llogari fansash u përgjigj me, “Ajo që gjoja ka bërë burri juaj është e keqe e pastër. Dhe tani po e kap atë. Burri juaj nuk mund të shmangë karmën. Jetoni në përputhje me rrethanat.”

Dikush tjetër shkroi, “por burri juaj a nuk ka thënë dikë?!?”

Annemarie Wiley

Një person tjetër shkroi: “Po i jep bojler lepurit! Ajo vajzë as që ju ka përmendur pas ribashkimit. Asnjë prej tyre nuk ka. Kështu keni qenë “relevant”.

Një person i katërt ndau: “Vajzë. Koha juaj për të shkëlqyer ka mbaruar. Shkoni! Në heshtje të lutem.”

Kristal Kung Minkoff

Annemarie edhe kritikuar Kristal motivimet në emision,

“Ne të gjithë e dimë, ajo (Kristal) nevojiten për ta rritur atë këtë vit. Ajo kishte nevojë për diçka për të folur, kështu që ajo shpiku (gjëra) në mënyrë që të mund të fillonte dramën me mua, dhe më pas bingo – ajo ka një histori.”

Annemarie Wiley

Në një intervistë të korrikut 2022 me ET, Kristal Kung Minkoff reflektuar mbi eksperiencat e saj gjatë gjysmës së parë të sezonit të Amvise të vërteta, ku ajo u ndje e vërtetuar nga episodet që ishin transmetuar. Ajo trajtoi polemika rreth humbjes së “14 miqve” të saj, duke sqaruar se numri ishte i ekzagjeruar dhe shifra aktuale ishte më afër tre.

Annemarie Wiley

Kristal zbuloi se pasojat lidheshin me bashkimin e saj Amvisatnjë detaj që ajo e kishte ndarë hapur me aktorët e saj, i cili pa dashje theu murin e katërt të emisionit.

Kristal Kung Minkoff

Ajo shpjegoi, “Jam unë ai që ua tregova historinë! Në fakt bëhej fjalë për shfaqjen. Kjo është arsyeja pse nuk del (ajër), sepse po thyen murin e katërt, por unë thashë: 'Ju djema! Ju djema më thatë se kjo do të kishte ndodhur kur ju djema do të merrnit shfaqjen…” Kristal përmendi se miqtë e supozuar ishin xhelozë për zbarkimin e saj në shfaqje, duke sugjeruar se edhe ata mund të ishin të interesuar të bashkoheshin.

Kristal diskutoi gjithashtu qasjen e saj ndaj arritjeve personale dhe reagimet që ato provokuan, veçanërisht me sipërmarrjet e saj të biznesit si kompania e saj e ujit të kokosit dhe suksesi i saj në Kostco.

Kristal Kung Minkoff

“Njerëzit… ndonjëherë njerëzit nuk duan që ju të dilni nga flluska me të cilën janë mësuar,” tha ajo, duke treguar se hapja e saj për këto suksese i ndezi çështjet.

Pavarësisht reagimit të disa miqve, Kristal ruante natyrën e saj transparente, duke theksuar: “Kur e pashë, miqtë e mi thanë: “Nuk mund ta besoj që i ke thënë!” Unë jam thjesht një libër i hapur. Nuk mund ta kaloj jetën time duke u shqetësuar nëse dikush do të thotë diçka, sepse është e vërteta dhe unë thjesht do ta them.”

Kristal Kung-Minkoff

As Kristal as Annemarie u ftuan përsëri për sezonin e ardhshëm të Amvise të vërteta të Beverly Hills.