Little People Big World

Klea

Fansat e “Little People Big World” sulmojnë bashkëshortin e Amy Roloff për thashetheme pas shpine me Matt

Fansat e “Little People Big World” sulmojnë bashkëshortin e Amy Roloff për thashetheme pas shpine me Matt

Në një episod të ardhshëm të Njerëz të vegjël Bota e madhenjë kthesë e re shpaloset si Chris Marek, e Amy Roloff burri, rezulton të ketë qenë i pandershëm në një çështje në lidhje me ish-burrin e saj, Matt Roloff.

Matt Roloff

Amy dhe Mat E deklaruan publikisht vendimin e tyre për t’u ndarë në vitin 2015, duke mbyllur kapitullin e martesës së tyre 28-vjeçare, me divorcin e tyre duke u finalizuar në vitin 2016. Fast përpara pesë vjet, Amy festoi një fillim të ri ndërsa u martua Chris Marekpas fejesës së tyre në vitin 2019.

Amy Roloff - Little People Big World

Shfaqja vazhdon të lundrojë në kompleksitetet e mbetura në prag të Amy dhe Matt’s ndarje, veçanërisht dinamika e vazhdueshme që rrethon Roloff Farms. Në një zhvillim të rëndësishëm, Mat ka bërë të ditur synimet e tij për t’ia lënë trashëgim fermës Amy me kalimin e tij.

Kris pranon se ndonjëherë Amy shfaqet gjatë bisedave të tyre, por ata kurrë nuk po “krahasojnë shënime”.

Matt Roloff

Në episodin e dytë të sezonit 25, Chris Marek ekspozohet se nuk është i sinqertë në lidhje me ndërveprimet e tij me Mat. Pavarësisht se më parë pretendonte se ai dhe Mat mos diskutoni Amy gjatë takimeve të tyre, një vështrim i shkurtër i episodit zbulon se mund të mos ketë qenë kështu, duke sugjeruar që bisedat rreth Amy ndodhin kur Kris dhe Mat kalojme kohe se bashku.

Amy Roloff

Në një moment zbulues, Amy edhe ajo Kris shihen duke ndarë një vakt jashtë kur biseda e tyre kthehet në miqësinë mes tyre Kris dhe Mat. Edhe pse Amy shpreh ngushëllimin e saj me shoqërinë e tyre, duke paralajmëruar që ajo të mos bëhet “shumë e çmendur”.

Amy Roloff - Little People Big World

Në një rrëfim të veçantë, Kris këmbëngul se diskutimet e tyre nuk rrotullohen Amy – duke siguruar, “Askush nuk po e hedh nën autobus.”

Megjithatë, gjatë vaktit, Kris pranon se e Amy Emri shfaqet herë pas here në bisedat e tyre, por sqaron se nuk janë “shënime krahasuese” për të.

Chris Marek - Little People Big World

Skena kthehet në një mjedis rrëfimi, ku dëgjohet zëri i një producenti që sqaron me çiftin, “Pra, tema e Amy nuk doli…përveç një herë.” Kjo nxit Amy për t’i hedhur një vështrim të mprehtë Krisduke çuar në një ndryshim të dukshëm në atmosferë ndërsa gjuha e trupit të tyre bëhet e tensionuar. Kris përfundimisht pranon, duke zbuluar se ai dhe Mat kanë diskutuar vërtet e Amy zakoni i lënies së dyerve dhe sirtarëve të hapur, gjë që u duket e bezdisshme. Amy e kundërshton këtë duke thënë të tilla, “incidenca ndodh rrallë”.

Chris Marek - Little People Big World

Amy Lënia e dyerve dhe sirtarëve të hapur mund të duket e vogël, por kjo shkaktoi reagime të rëndësishme të fansave në internet. Shikuesit që komentuan në postimin në Instagram duke ndarë këtë pamje paraprake ishin kryesisht të pakënaqur Kris dhe Mat duke diskutuar Amy pas shpine.

Amy Roloff

Një përdorues kritikoi Kris për atë që ata e panë si një mungesë respekti të qartë, duke shkruar: “Kaq i zhgënjyer nga Chris! Thashethemet me Matt për Amy janë thjesht të ulëta. Mendova se ishte ndryshe.”

Një tjetër ndau, “Kjo është thjesht e gabuar në kaq shumë nivele. Amy ka kaluar mjaftueshëm pa pasur nevojë të përballet me veprimet e Chris dhe Matt në prapaskenë. Respekti është çelësi, njerëz!”

Matt Roloff

Dikush tjetër i bëri jehonë kësaj ndjenje, “Uau, Chris, mënyra për ta mbajtur atë me klas. Të flasësh për Amy-n kur ajo nuk është atje është një shkelës i madh i besimit. Ata duhet ta zgjidhin këtë sa më shpejt!”

Një person tjetër vuri në dukje, “Ajo është një sport i mirë, por kjo është absolutisht mungesë respekti që ai të angazhohet me ish-in e saj për të. Ajo ndonjëherë është shumë e bukur.”

Matt Roloff

Një individ vuri në dukje, “Më falni e gjithë kjo situatë është e çuditshme që mund ta shoh për fëmijët, por pse do të shkonit të merrnit pjesë në jetën e fermës së Matt të divorcuar dhe të ishe miq me ta kur ai e tradhtoi me të në asnjë mënyrë, gjithashtu pse po e përdor akoma zhveshjen? emërojeni të martuar me Chris dhe jo Matt.”

Pavarësisht kritikave, ka pasur fansa që mbrojtën bisedat mes tyre Kris dhe Matduke i parë diskutimet e tyre si potencialisht të padëmshme.

Amy Roloff

Një person shkroi, “Duhet të jeni pak më mirënjohës dhe të besoni ndaj këtij njeriu të madh që ju mori DHE të gjitha bagazhet tuaja që sollët në tryezë.. Numëroni bekimet tuaja jo dështimet tuaja.”

Matt Roloff

Me të vërtetë, Kris dhe Mat duke ndarë një histori të përbashkët me Amy ofron një sfond kompleks për miqësinë e tyre, duke ofruar tema të shumta të mundshme për bisedë përtej diskutimit e Amy të çuditshme. Përgjigjet e fansave sugjerojnë një preferencë për Kris dhe Mat për t’u fokusuar në tema të tjera, duke theksuar respektin për e Amy privatësinë dhe shenjtërinë e marrëdhënieve të tyre përkatëse me të.

Njerëz të vegjël Bota e madhe transmetohet të martën, në orën 21:00 EST, në TLC.