Kendrick Lamar and Drake

Klea

Fansat e Drake gërmojnë postimet e vjetra në Instagram të mamasë së vogël të Kendrick Lamar që mbështesin reperin kanadez!

Fansat e Drake gërmojnë postimet e vjetra në Instagram të mamasë së vogël të Kendrick Lamar që mbështesin reperin kanadez!

Si grindje e vazhdueshme mes Kendrick Lamar dhe Drake përshkallëzohet, fansat po kërkojnë në mediat sociale për të dhëna dhe kontekst. Mes shkëmbimit të fundit të këngëve diss, një postim i rishfaqur nga Whitney Alford, Kendrick Lamar e fejuara, duke diskutuar udhëtimin dhe terapinë e saj për shëndetin mendor ka tërhequr vëmendjen. Postimi, i shpërndarë fillimisht nga Alford, ka fituar sërish tërheqje teksa fansat gërmojnë në ndërlikimet e grindjes.

Kendrick Lamar dhe Drake

Grindja arriti lartësi të reja kur Drake përmendi Alford në diss-in e tij “Family Matters”, duke akuzuar Kendrick Lamar të abuzimit. Si kundërpërgjigje, Lamar qëlloi me shpejtësi me këngën e tij, “Meet the Grahams”, në të cilën ai pretendon se Drake ka fshehur një fëmijë tjetër. Ky shkëmbim mbrapa-mbrapa ka mahnitur fansat, të cilët po ndjekin nga afër zhvillimet dhe po analizojnë çdo tekst për kuptime dhe zbulime të fshehura.

Kendrick Lamar dhe Drake

Mes grindjes në rritje mes peshave të rënda të hip-hop-it Kendrick Lamar dhe Drakenjë postim i rishfaqur në mediat sociale nga Whitney Alford, Kendrick Lamar e fejuara, ka ndezur një diskutim të freskët. Postimi reflektues i Alford nga maji i vitit 2022, në të cilin ajo diskuton sinqerisht rrugëtimin dhe terapinë e saj të shëndetit mendor, ka tërhequr vëmendjen e fansave në mes të përleshjes së vazhdueshme lirike mes dy titanëve të repit.

Kendrick Lamar dhe Drake

Në postim, Alford ndan betejat e saj të brendshme, duke thënë:

“Isha mbërthyer në një kohë dhe vend që nuk ishte më realiteti im dhe nuk më shërbente më. Foshnjat e mia më detyruan t'i hedh një vështrim të gjatë në veten time dhe të kthehem në ato gjëra që më bënë.” Ajo reflekton mbi përvojat e saj të fëmijërisë, duke zbuluar: “Si fëmijë askush nuk mundi të më ndihmonte të përpunoja. Shumë herë heshtja u imponua sepse emocionet e mia ishin shumë për t'u përballuar. Fshehja e dhimbjes sime ka qenë një teknikë që e kam zotëruar gjatë gjithë jetës sime.”

Kendrick Lamar dhe Drake

Alford më pas zbulon vendimin e saj për të kërkuar ndihmë profesionale, duke thënë: “Më pas u referova te një terapist i madh.” Hapja e saj për udhëtimin e saj të shëndetit mendor ka rezonuar me fansat, duke nxitur interesim dhe mbështetje të përtërirë në sfondin e grindjes së vazhdueshme mes Kendrick Lamar dhe Drake.

Ajo vazhdoi: “Pas disa vitesh punë të palodhur, më në fund mund të them se dëgjoj sërish zërin tim. Dhe është shumë i fuqishëm. Unë e përdor buzëqeshjen time kur ndihet e vërtetë. Dhe është e bukur. Të lejoj botën të hyjë dhe të ndaj përvojën time është një nga frikërat e mia më të mëdha. Por e vërteta është gjithmonë shumë e rëndësishme për mua. Unë kam jetuar një jetë të matur, duke ndjerë çdo pjesë të saj, me përjashtim të zotërimit të mënyrës se si të notosh kur gjithçka është e tepërt. Por dëshiroj të jem i përqendruar. Të rrjedhë, të shërohet. Për të shijuar jetën.” Kur The Neighborhood Talk shpërndau postimin, shumë Kendrick Lamar tifozët dolën në mbrojtje të tij. Një përdorues komentoi: “Kjo nuk duket si një thirrje për ndihmë Kendrick tingëllon si një traumë e pazgjidhur e fëmijërisë që u shfaq në moshën e rritur dhe ajo duhej të trajtonte.” Një tjetër shkroi: “Ju nuk jeni vërtet dëgjues të muzikës sepse nëse nuk do të ishit ky (emoji çaji) nëse dëgjoni albumin e Kendrick 'Mr.Morale Big steppers' ai foli për problemet e tij në marrëdhënie, problemet familjare, se si ai ishte kthyer nga të qenit një djalë në një burrë. Shërimi/rritja.”

Kendrick Lamar dhe DrakePër informacione mbi postimin e Alford në Instagram, vizitoni profilin e saj më lart. Kendrick Lamar dhe marrëdhënia e Alfordit nis që në ditët e tyre të shkollës së mesme. Qëndroni të sintonizuar për zhvillimet më të fundit në Drake dhe Kendrick Lamar grindje e vazhdueshme.