Fansat e Ariana Madix kritikojnë Lisa Rinna-n për Chicago Role Shade

Klea

Fansat e Ariana Madix kritikojnë Lisa Rinna-n për Chicago Role Shade

Lisa Rinna-s kërkimi për të qëndruar relevant vazhdon. Duke e ndjekur atë rrëshqitje rozë Me daljen nga Real Housewives of Beverly Hills, ajo ka dëshmuar të jetë aspak e dëshpëruar për vëmendje.

Mashtrimi i saj i fundit për të ruajtur statusin përfundimtar të zuzarit përfshin drejtimin e saj 16-vjeçar si Roxie Hart në Chicago the Musical. Falë njoftimit se It Girl Ariana Madix do të merrte rolin e Roxie, Rinna u drejtua në rrjetet sociale për të hedhur një hije të panevojshme.

Përdoruesi i Instagramit Papi of Pop ka postuar një foto ku shfaqet Rinna, NeNe Leakes, Kandi Burruss, Erika Jayne dhe së fundi, Ariana. Postimi vuri në dukje se ylli i Vanderpump Rules është Bravolebrity i pestë që luan një rol në muzikalin ikonik.

“Vetëm ikonat”

Papi i Pop-it e përshkroi postimin “Vetëm ikona” dhe tha se të qenit në Çikago është një “rit i kalimit” Bravo.

Rinna u fut dhe shkroi: “E bëra përpara Bravo. Dhe më parë [Real Housewives] – 2007 foshnjë. Komentet e Bravo rrëmbyen komentin e Rinës dhe e ndanë atë me 220 mijë ndjekësit e tyre. Natyrisht, fansat e Ariana-s u hodhën në mbrojtje të saj dhe ia dolën me shpejtësi Rinna-s.

Një përdorues shkroi, “A dëshiron ajo një cookie?” Një tjetër shtoi: “Rinna, askujt nuk i intereson”. Një tjetër rrëfim mendonte: “Rinna e ka humbur plotësisht pikën.” Një ndjenjë që iu bë jehonë nga një fans i cili u përgjigj: “Kjo është ajo që ajo bën më së miri”.

Komentet u grumbulluan ndërsa një fans tha: “Ashtu si kur Erika e mori atë pjesë dhe Rinna e shfaqi rreth 10,000 herë në episod. Ne e dimë… e morëm.” Tani kjo është një pikë e drejtë. Vrapimi fatkeq i Erikës si Roxie i dha Rinna-s mundësinë për ta sjellë atë vazhdimisht.

Komenti më i përmbledhur për këtë çështje ishte një përdorues që e këshilloi Rinna-n të “ulej”.

Ishte vërtet hije?

Pavarësisht nga të gjitha reagimet, Rinna gjeti të paktën një mbështetës. “Mund të themi çfarë të duam për Rinën. Por të paktën jepini asaj meritën. Ajo me të vërtetë e bëri atë pa Bravo dhe mund ta bëjë përsëri pa ta.”

Epo, e urrej ta them këtë, por me drejtësi, Rinna thjesht po tregonte se roli i saj erdhi përpara kohës së saj në Real Housewives, gjë që është një fakt. Pra, në realitet, ajo thjesht po korrigjonte pohimin.

Thënë kështu, mund të argumentohet se komenti i saj është një hije e vërtetë pasi Papi i Pop-it thjesht po ndante një listë të atyre që kanë qenë në Bravo DHE kanë luajtur në muzikal. Të dyja këndvështrimet mund të jenë të vërteta.

Sido që të jetë, kjo nuk e ndaloi një urrejtës të vetmuar të Arianës, i cili mbërtheu: “Nuk më intereson. Ariana e ka rrahur për tokë atë kalin e ngordhur dhe tani jam lodhur duke e parë fytyrën e saj.”