Jasmine Pineda

Klea

Fansat e ’90 Day Fiance’ tërhiq Jasmine Pineda për braktisjen e djalit të saj me nevoja të veçanta në Panama për të ndjekur Gino!

Fansat e ’90 Day Fiance’ tërhiq Jasmine Pineda për braktisjen e djalit të saj me nevoja të veçanta në Panama për të ndjekur Gino!

I fejuari 90 ditor yll Jasemine Pineda zbuloi se kishte frikë të kishte fëmijë Gino Palazzoloteksa foli për rritjen e një djali me nevoja të veçanta në episodin e së dielës.

Jasemine Pineda

36-vjeçarja shpjegoi se përballja me diagnozën e fëmijës së saj më të vogël ishte një provë e vështirë, gjatë një bisede emocionale me bashkëshortin e saj të ardhshëm.

“Ti imagjinon djalin apo vajzën tënde, si: “Oh, do të bëj këtë, do të bëj atë”, dhe më pas, realiteti është ndryshe”, i tha ajo të fejuarit të saj. “Po sikur të kemi një fëmijë dhe ai gjithashtu ka nevoja të veçanta?”

Djali i Jasmine Pineda

Ajo ndau më shumë për djalin e saj më të vogël, JC, dhe sfidat e fëmijës në një vend rrëfimi.

“Është shumë e vështirë për të që të komunikojë, ai nuk ka një gjuhë verbale. Jasemini shpjegohet. “Por ajo që e bën të vështirë të kesh një fëmijë me nevoja të veçanta nuk është fëmija. Është populli. Është shumë e vështirë, nuk është e lehtë.”

Panamaja vazhdoi të shprehte shqetësimin për sjelljen e djemve të saj, JC dhe vëllait të tij më të madh, Juance, në Shtetet e Bashkuara, sepse njerëzit kishin qenë “shumë të poshtër” dhe intolerantë në të kaluarën.

“Më vjen mirë që ndonjëherë djali im nuk e kupton se çfarë po ndodh, por unë si nënë e kuptoj”. Jasemini shpjegoi me lot. “Nëse shkojmë në një restorant dhe ai nuk sillet si një fëmijë neurotip, ju keni shikimet, keni pamjet e shëmtuara. Keni, edhe stafin nga restoranti, e dini? Dhe më dhemb shumë. Nuk e di nëse do të kem forcë ta kaloj këtë.”

Jasemine Pineda

Jasemini pyeti më vonë Xhino si do të ndihej nëse ajo nuk mund t’i jepte një fëmijë “neurotipik”. Ajo vuri në dukje se rreziku “e frikëson atë për vdekje”.

Xhino u përgjigj: “Ai është ende një qenie njerëzore dhe ne do të kujdesemi për të, apo jo? Nuk mund ta parashikosh… nuk ke faj.”

Xhino i tha kamerave – “Unë thjesht dua ta siguroj atë se, e dini, çfarëdo që të ndodhë me ne në lidhje me të pasurit fëmijë, pavarësisht nëse kemi një fëmijë apo jo, unë do të jem gjithmonë pranë saj, pavarësisht se çfarë, dhe nuk jam do ta braktiste.”

Djali i Jasmine Pineda

Shkëmbimi emocional përfundoi me një notë të lartë, me Jasemini duke i thënë vendasit të Miçiganit: “Dhe fëmijët e mi janë me fat që të kenë ty gjithashtu dhe nëse ne ndonjëherë kemi një fëmijë, ai ose ajo do të jetë shumë me fat që të të ketë baba.”

I fejuari 90-ditor - Jasmine Pineda

Jasemini ndan dy djemtë e saj, të cilët përmenden herë pas here në emision, me një ish-burrë të paidentifikuar. Juance bëri debutimin e tij në fillim të këtij sezoni, pasi u miratua viza K-1 e nënës së tij.

Gino Palazzolo

Jasemini shpjegoi se ajo dhe Xhino planifikoi t’i sillte djemtë e saj në shtetet “sa më shpejt të ishte e mundur”. Ajo sqaroi se ndërsa ish-i i saj kishte rënë dakord me planin, ajo ishte e shqetësuar për t’u thënë djemve të saj.

“Do të qëndroni këtu në Panama me babin, tezen, gjyshen, derisa të kuptoj gjithçka?” Jasemini tha Juance në atë kohë. “Shtëpia ku do të jetojmë, shkolla ku do të studioni, sepse ky është plani që ju thashë, mbani mend?”

Juance konfirmoi se ai ishte në bord me lëvizjen, por ndërkohë do t’i mungonte mamaja e tij.

Gino Palazzolo

Jasemini u godit me reagime ndaj X pasi fansat mësuan për gjendjen e djalit të saj. Shikuesit kritikuan yllin e TLC për zgjedhjen e transferimit në Shtetet e Bashkuara Xhinonë vend që të qëndrojë me fëmijën e saj me aftësi të kufizuara.

Një fans shkroi – “Jasemini me të vërtetë e la djalin e saj me autizëm në një vend tjetër. Smh kjo është e çmendur.”

Një tjetër thirri – “Ju nuk e lini fëmijën tuaj joverbal dhe me nevoja të veçanta në një vend tjetër.”

I fejuari 90-ditor - Jasmine Pineda

Një i tretë shtoi: “Si në dreq do të jetë Geno një figurë baba kur fëmijët ishin lënë pas nga një nënë e rrahur e vdekur.”

Një fans supozoi – “Fam jasemini la nevojat e saj të veçanta [kid in Panama] për të bërë gjithë këtë të qarë televizive? Ky është një biznes i ftohtë.”

I fejuari 90-ditor - Jasmine Pineda

I fejuari 90 ditor transmetohet të dielave, në orën 20:00 ET, në TLC.