Ruby Franke

Klea

Familja e Ruby Franke kërkon që ajo të dënohet dhe të mbyllet përgjithmonë për akuzat e abuzimit me fëmijët!

Familja e Ruby Franke kërkon që ajo të dënohet dhe të mbyllet përgjithmonë për akuzat e abuzimit me fëmijët!

Ruby Franke Familja shpreson që ajo të bjerë në burg “përgjithmonë” nëse dënohet me akuzat për abuzim të rëndë të fëmijëve.

Ruby’s kunatat, Cynthia dhe Jennifer Franke, drejtuar Ruby’s pretendojnë se një nga gjashtë fëmijët e saj ka abuzuar me një vëlla, në një intervistë për Daily Mail.

“Nuk e di çfarë të besoj prej saj. Unë mendoj se ajo po gënjen” Cynthia tha për gazetën. “Ajo po ia vë fajin dy fëmijëve të saj për të vërtetuar atë që u bëri fëmijëve të saj. Në këtë pikë, mendoj se ajo do të thotë gjithçka për të shpëtuar veten.”

Ruby Franke

Cynthiagruaja e Ruby’s Vëllai më i madh Alan, shtoi se ajo “nuk e kishte idenë” se çfarë po ndodhte në të vërtetë.

“Unë nuk mendoj se ajo duhet të lirohet me kusht. Unë i besoj akuzat kundër saj”, tha ajo. “Pas gjithë kësaj, ajo duhet të largohet përgjithmonë nëse dënohet.”

Ruby Franke

Jennifer, e cila është gruaja e Ruby’s kunati, Aaron, e kritikoi personalitetin e turpëruar në You-Tube si “i devotshëm” dhe “narcisist”.

Jennifer përshkroi një incident që ndodhi më pas Rubin dhe burri i saj, Kevin, solli fëmijët e tyre në shtëpinë e saj për darkë. Mikpritësi i “8 pasagjerëve” u fërkua Jennifer mënyra e gabuar kur ajo e qortoi për sjelljen e fëmijëve të saj.

Ruby Franke

Ajo kujtoi: “Pas darkës, fëmijët e mi morën disa ushqime për të ngrënë. Ata u ofruan disa kushërinjve të tyre, Ruby’s fëmijët. Ajo nuk do t’i lejonte ata të hanin asnjë nga ushqimet.

Jennifer shtoi – “Atëherë Rubin kishte vrerin të më thoshte: “Nuk mund ta besoj që ti i lejon fëmijët të turbullojnë në kuzhinën tënde”. I thashë se është shtëpia ime dhe fëmijët e mi.”

Ruby Franke

Mbledhja familjare ishte hera e fundit që Jennifer pa çiftin.

Rubin dhe partner biznesi, Jodi Hildebrandt, u arrestuan më 30 gusht për dy akuza për abuzim të fëmijëve. Dyshja u godit me katër akuza shtesë një javë më vonë.

Influencuesja 41-vjeçare foli përmes një videoje nga një burg në Utah, duke pretenduar se një nga fëmijët e saj ngacmoi “disa” anëtarë të tjerë të familjes dhe fqinjë për “vite”. Rubin gjithashtu pretendoi se fëmija filloi të shikonte pornografi në moshën tre vjeçare.

Ruby Franke

Rubin mësoi se ajo do të qëndronte e mbyllur pa lirim me kusht gjatë daljes së saj të parë në gjykatë.

Kevin mohoi çdo përfshirje në krimet e dyshuara të gruas së tij. e Kevinit avokati, Randy S. Kester, trajtoi situatën në një intervistë me “Good Morning America”.

“Ai është një djalë shumë i butë dhe askush nuk ka bërë ndonjëherë ndonjë akuzë se ai ka abuzuar fizikisht me ata fëmijë apo dikë tjetër,” tha ai. “Ai thjesht dëshiron të bëjë më të mirën për fëmijët e tij dhe t’i kthejë ata, t’i marrë nën tutelën dhe atësinë e tij dhe t’i mbrojë ata.”

Ruby Franke

Frankes ndajnë së bashku gjashtë fëmijë, Shari, Chad, Abby, Julie, Russell dhe Eve. Çifti më parë drejtonte kanalin në YouTube, “8 pasagjerë”. Rubin është marrë në mbajtje.