The Family Chantel

Klea

Familja Chantel: Nëna e Chantel shet sendet personale të Pedros për një dollar!

Chantel familjar: Nëna e Chantelit Shitet sendet personale të Pedros për një dollar!

Pedro Jimeno ka zbuluar arsyen e vërtetë pas vendimit të tij për t’u larguar nga martesa me Chantel Everett. Vendasja e Republikës Domenikane fajësoi familjen e ish-it të tij për prishjen e martesës së tij gjatë episodit të së hënës të serialit TLC. Chantel Familjare.

Chantel Familjare

Ndarja e keqe e çiftit shpërtheu me mbylljen e sezonit 4, vitin e kaluar. Kamerat u rikthyen nëntë muaj më pas Pedro bëri lëvizjen e parë për t’i dhënë fund martesës, sipas një njoftimi për shtyp të TLC para sezonit.

Pedro dhe Chantel mori një vendim të përbashkët për t’u ndarë në maj 2022. Pedro paraqitën kërkesën për divorc më 26 maj, duke deklaruar se martesa e tyre ishte “shkëputur në mënyrë të pakthyeshme”.

Chantel Everett dhe Pedro Jimeno

Chantel Everett më vonë përmendi tradhtinë bashkëshortore në një kundërpadi. Ajo pretendoi se kishte ndodhur “dhuna në familje”, duke akuzuar të shoqin për “trajtim mizor” që i shkaktoi “dhimbje mendore”. Infermierja e regjistruar deklaroi se “martesa është prishur në mënyrë të pakthyeshme pa asnjë shpresë pajtimi”.

Pedro përfundimisht konfirmoi se fajësoi e Chantelit familja për gjoja ndryshimin e saj, gjë që ai pohoi se e dëmtoi marrëdhënien e tyre përtej riparimit.

“Shumë kohë më parë, unë dhe Chantel ishte i lumtur” Pedro tha kamerave. “Por familja e saj e kontrollonte atë, më urrente mua, urrente familjen time dhe kjo ishte e tepërt.”

Chantel Familjare

Ai deklaroi se nuk mund të qëndronte në martesë për shkak të ndikimit të familjes që ai pretendonte se kishte kontroll mbi ish-gruan e tij tani.

Pedro dukej se e pranoi ndarjen me lehtësi, por u lakua kur ish-çifti u mblodhën për herë të parë për të diskutuar shitjen e shtëpisë së tyre martesore.

“Pasi nuk e pashë për nëntë muaj, ai ishte jashtë syve dhe mendjes, por ta pashë atë ishte vetëm një kujtesë se sa keq u trajtova.” Chantel, 32, tha kamerave. “Në momentin që u ula, u ndjeva sikur bëra një gabim që u paraqita dhe u bëra hir dikujt me praninë time, i cili më kishte trajtuar aq keq dhe keq.”

Pedro Jimeno

Pedronjë agjent imobiliar, shprehu zhgënjimin që nuk iu lejua për të shitur shtëpinë dhe për të kursyer komisionin prej 25 mijë dollarësh. Ai ishte gjithashtu i zemëruar që nuk u lejua të merrte karrigen e tij të lojës me porosi nga shtëpia, pasi u dha divorci Chantel përmbajtjen e pronës.

Chantel Familjare

Dyshja ranë dakord të ndajnë asetet e tyre dhe fitimin nga shitja e shtëpisë së tyre 50/50. Megjithatëe Chantelit nënë, Karen Everett, nuk u pajtua me vendimin e vajzës së saj për të arritur një marrëveshje për të shmangur një përballje në sallën e gjyqit.

“I thashë, jo, mos u vendos. Çoje në gjyq,“Karen tha kamerave. “Duhet ta kishe çuar atë mashtrues në gjykatë sepse duhet të kishe marrë ushqimin dhe shtëpinë. Si guxon të hyjë dhe të të thotë: “Do të divorcohem dhe dua shtëpinë?”

Chantel Familjare

Shtëpia e dyshes së divorcuar në Lawrenceville, Georgia u shit për 417 mijë dollarë në mars.

Karen la të kuptohet për dramën e ardhshme familjare në trailerin paraprak të Sezonit 5.

Karen deklaroi se do ta mbronte vajzën e saj “me çdo mjet të nevojshëm” dhe zbuloi se planifikonte të punësonte një hetues privat.

Pedro ka lënduar vërtet Chantel, dhe unë nuk mendoj se ai thjesht duhet të largohet i lirë, ” Karen tha.

Pedro Jimeno

Pedro pretendohet në ngacmim – “Për një vit Karen më ka ndjekur gjatë gjithë kohës, pas meje, duke u përpjekur të më dëbonte.”

Chantel Familjare transmetohet të hënën, në orën 21:00 ET, në TLC.