Lala Kent

Klea

Faith Stowers pretendon se Lala Kent e kërcënoi atë me thikë, kishte frikë nga shpërfytyrimi … Pretendon se ajo u pushua nga puna për kërcënimin për të thirrur policinë!

Faith Stowers pretendon se Lala Kent e kërcënoi atë me thikë, kishte frikë nga shpërfytyrimi … Pretendon se ajo u pushua nga puna për kërcënimin për të thirrur policinë!

Rregullat e Vanderpompës shap, Faith Stowerspohoi se Lala Kent e sulmoi me thikë në padinë e saj kundër Bravo dhe NBCUniversal.

Lala Kent

Dosja ligjore e bombës e thoshte këtë Stowers kishte frikë se Kenti do ta “godhte, ta priste ose ta shpërfytyronte”. Ajo gjithashtu pretendoi se ishte paralajmëruar të “mirë veshin” me kolegun e saj, ose të përballej me pasojat.

Stowers pretendoi se ajo ishte “sulmuar dhunshëm” nga Kenti në një padi që pretendon diskriminim dhe hakmarrje, të paraqitur në Los Angeles të premten. Ajo pretendoi se ajo dhe Kenti ishin në dhomën e ngrënies në SUR kur një debat filloi “përfundoi Stowers' zbulimi i diçkaje Kenti besohet se është thënë në konfidencë.”

Lala Kent

“Kent u nervozua shumë, duke humbur të gjithë vetëkontrollin dhe duke gjuajtur me gjemba Stowers. Stowers dhe Kenti u tërhoq në një dhomë prapa, me Kentin që ende bërtiste. Me kamerat që rrotullohen, Kenti mori një thikë nga një banak aty pranë dhe filloi ta tundte Stover, duke e mbajtur atë në qafë dhe duke e kërcënuar se do të 'prerë ab-—'”, thuhet në dokumentet, për Radar Online.

Faith Stowers

Stowers pretendoi se kur ajo shikoi në e Kentit sytë që ajo mund t'i tregonte yllit të saj ishte “vdekjeprurëse serioze” ndërsa dyshohet se “kishte në dorë” thikën. Ajo pretendoi se besonte se ishte në “rrezik aktual” mes frikës Kenti do ta “godhte, ta priste ose ta shpërfytyronte”.

Lala Kent

Stowers gjithashtu deklaroi se ajo mendonte se do të ishte “stereotipe për shkak të racës së saj” ose “fajësuar për ngjarjet” nëse do të përpiqej të luftonte në vetëmbrojtje.

Ajo shtoi se ishte “thellësisht e tronditur” për sprovën e supozuar dhe raportoi incidentin e supozuar në NBC dhe Evolution.

Stowers pretendoi se NBC dhe Evolution “filluan mbulimin” menjëherë pasi ajo “shprehte synimin e saj për të përfshirë zbatimin e ligjit”.

Lala Kent

Stowers pohoi se producenti ekzekutiv i shfaqjes, Bill Langworthy, e thirri atë për ta “dekurajuar atë nga përfshirja e policisë ose përshkallëzimi i situatës duke folur në media”. Ajo pretendoi se Langworthy “e minimizoi” incidentin dhe “nënkuptoi fuqishëm” se do të vuante “degëzime të rënda në karrierë” nëse do të dilte publike me pretendimet e saj.

Stowers pohoi se ajo ishte njoftuar se “ajo do të pushohej nëse nuk mund të gjente një mënyrë për t'u 'marrë vesh' me Kent,” diten tjeter.

Faith Stowers

Ish-ylli i Bravo pretendoi se ajo ishte “përzënë nga një fushatë e egër e ngacmimeve dhe hakmarrjeve raciste” si e vetmja me ngjyrë. Rregullat e pompës anëtar i kastit. Ajo përmendi sjelljet e supozuara raciste nga ish-bashkë yjet, Kristen Route, Stassi Schroeder dhe Brittany Cartwright.

Brittany Cartwright

Stowers po kërkon dëmshpërblime të paspecifikuara për pretendime duke përfshirë diskriminimin e pretenduar, mjedisin armiqësor të punës, përfundimin e gabuar dhe shkaktimi i qëllimshëm i shqetësimit emocional.

Faith Stowers

Stowers' avokatët, Mark Geragos dhe Bryan Freedman, i tha Radar-it për padinë – “NBC dhe Evolution besojnë qartë se rregullat e sigurisë në vendin e punës, ligjet e punësimit dhe mirësjellja bazë nuk vlejnë për ato në TV realitet. Sulmet e egra, ngacmimet raciste dhe kundërshtimi i shërbimit të veteranëve me sa duket janë të pranueshme për NBC dhe Evolution për hir të vlerësimeve. Faith nuk e dinte se në çfarë grope e kishte gjetur veten dhe ua raportoi këtë sjellje të paligjshme eprorëve të saj. Si përgjigje, ajo u degradua në 'vullnetare' dhe iu hoq kompensimi i saj tashmë i pakët.