Faith Stowers do të lançojë podcast-in e zhytur në rregullat e pompës

Klea

Faith Stowers do të lançojë podcast-in e zhytur në rregullat e pompës

Epo, është një javë e ngarkuar për Faith Stowers. Të Rregullat e Vanderpompës Alum sapo njoftoi se po padit Bravo për diskriminim racor. Në një shënim më të lehtë, ajo zbuloi gjithashtu se po lançon një podcast, ku ajo planifikon të trajtojë gjithçka nga VPR në Lugina.

Variety raportoi të gjitha detajet mbi sipërmarrjen e fundit të Fiath. Podkasti i ardhshëm quhet Frekuenca. Ajo planifikon të nisë shfaqjen e re me “partnerin e saj krijues”, një burrë të quajtur Marcus Millions. Dyshja thanë se duan të japin njohuritë e tyre unike në botën e realitetit televiziv dhe më gjerë.

Një ditë tjetër, një tjetër podcast

Faith u shfaq shkurtimisht në VPR disa vite më parë. Në fund të fundit, ajo u bë famëkeqe për rrëzimin e Stassi Schroeder dhe Kristen Doute në vitin 2020. Faith tha se dy gratë thirrën policët kundër saj dhe e akuzuan atë në mënyrë të rreme për një krim. Bravo i pushoi ata dhe tani, Faith thotë se është gati të ndajë më shumë nga ana e saj e historisë. Ajo dëshiron që njerëzit e tjerë të ndihen të fuqizuar për të folur kur përballen me keqtrajtim.

“Unë do të them gjithçka që nuk thashë për të qenë politikisht korrekte,” ngacmoi Faith. “Doja të isha një zë për komunitetin tim të zi.”

Sigurisht, koha e podcast-it të ri të Faith përputhet drejtpërdrejt me nisjen e The Valley. Kjo nuk është rastësi. Sipas Faith, podkasti do ta lejojë atë të luftojë disa nga negativitetet që i vijnë. Ndërsa yjet e larguar të VPR rishikojnë polemikën në The Valley, Faith dëshiron të ketë gjithashtu një zë.

“E di që do të më quanin gruaja zezake e zemëruar, por tani nuk më intereson më,” tha Faith. “Më duket se është koha për të folur për të dhe nuk ka mënyrë më të mirë për të folur për diçka të tillë sesa podkasti i Frekuencës.”

Mund të dëgjoni Faith-in dhe “partnerin e saj krijues” të kuptojnë realisht VPR-në kur podkasti i The Frequency bie të dielën, më 7 prill në orën 13:00 CT.