Faith Stowers akuzon Lala Kentin për përvetësim kulturor

Klea

Faith Stowers akuzon Lala Kentin për përvetësim kulturor

Faith Stowers ka kërcyer mbi vagonin në rritje kundër Lala Kent. Fatkeqësisht për Lalën, pretendimet e Faith janë edhe më serioze se drama tipike e Vanderpump Rules. Lala njihet për të thënë e diskutueshme gjëra, sidomos si kohët e fundit. Por ndër akuzat e Faith-it ishin pretendimet për përvetësim kulturor me fjalë dhe vepra dhe mashtrim.

Lala bëri thirrje për përdorimin e “eksperiencës së zezë” si “një kostum”

Më 25 maj, komentatori i Bravo @byewighellodrama postoi një klip të podcast-it të Paige, The Frequency, në Instagram. Gjatë klipit, Faith tha, “Lala mund të shkojë në një platformë dhe të thotë, 'Unë po kanalizoja shpirtin e Tupac. Tupac është kafsha ime shpirtërore dhe thjesht e dua shumë dhe jam një bandë e tillë.'

Faith më tej goditi Lalën, duke pretenduar se ajo “nuk di asgjë për hip-hop, nuk di asgjë për kulturën e zezë fare, por mban vathë dhe i bën të gjitha këto?” Më tej ajo pohoi se Lala tha se “'ishte kënaqësi të shtiresh sikur ishe i tillë'. Ashtu si, stili i jetës së zezë – përvoja e zezë – është një kostum.”

PEOPLE raportoi për komentet e Lala-s për Tupac në vitin 2018. Ndërsa ishte në podkastin e Jenny McCarthy, Lala tha: “Unë besoj plotësisht se kur Tupac vdiq, ai mori trupin tim. E di që jeni duke qeshur, por unë jam i vërtetë.” Lala përmendi gjithashtu tatuazhin e saj që shkruante “jeta e bandit”. Ajo shtoi më tej se ishte “e bardhë pasi ata vijnë, por unë mund të duartrokas ndonjëherë, pretendoj se e dini?”

Faith akuzon Lalën për fetishizimin e burrave të zinj dhe mashtrimin e Randall

Shoqëruesi i Faith, Marcus Millions, pyeti nëse Lala kishte qenë gjithmonë kështu për sa kohë që ajo e njihte. “Po,” konfirmoi Faith pa hezitim. Faith gjithashtu i kujtoi Marcus-it një kohë që ata të tre ishin bashkë dhe Lala dyshohet se tha se ajo ishte “më e zezë se” Faith. Marcus konfirmoi se e mbante mend atë rast.

Marcus kujtoi më tej një moment kur Lala donte që ai t'i bënte flokët, duke i kërkuar gërsheta dhe gërsheta deri në shpinë. Më vonë, Lala dyshohet se u përpoq të “zhvlerësonte [Faith’s] zezak” përballë një zezaku që Faith po e shihte në atë kohë. Lala më pas supozohet se tha: “'Dreq Faith, unë jam më i zi se ti'”.

Ai më tej akuzoi Lalën se sillej si një grua e bardhë që luante një grua të zezë sa herë që një burrë me ngjyrë ishte aty pranë. Besimi vazhdoi atë tren mendimesh, duke thënë se Lala nuk kishte qenë kurrë shumë i dashuruar me të bardhët. Ajo akuzoi Lalën se ka tradhtuar Randall Emmett me një futbollist me ngjyrë.

Vanderpump Rules po transmetohet në Peacock.