Randall Emmett

Klea

Faith Stowers akuzon Lala Kent se ka tradhtuar Randall Emmett me lojtarin profesionist të futbollit

Faith Stowers akuzon Lala Kent se ka tradhtuar Randall Emmett me lojtarin profesionist të futbollit

Faith Stowers ka ngritur akuza të rënda kundër Lala Kentduke e akuzuar për tradhti ndaj ish të fejuarit të saj, Randall Emmettme një futbollist profesionist.

Faith Stowers

Stowers ndau një histori ku Randall gjoja po kërkonte Lala ndërsa ajo ishte me atletin. Për më tepër, Besimi thirri Lala për një koment të diskutueshëm që ajo bëri, duke sugjeruar se shpirti i Tupac kishte pushtuar trupin e saj.

Faith Stowers

Në vitin 2021, Lala Kent i dha fund lidhjes me Randall Emmetti cili është babai i vajzës së saj, me pretendimin se e kishte tradhtuar. Besimi pretendon se Lala ishte gjithashtu fajtor për pabesi gjatë kohës së tyre së bashku.

Lala Kent

Në një episod të saj të fundit Frekuenca podcast, Faith Stowers ndau disa zbulime befasuese rreth Lala Kentit sjelljen e kaluar. Besimi tregoi një datë të dyfishtë që përfshinte Lala dhe një burrë tjetër ndërsa ajo ishte ende me Randall Emmett. “Ne shkuam në një takim të dyfishtë (me Lala dhe një burrë tjetër) kur ajo ishte … me Randall,” Besimi tha. Kur u pyet nëse Lala kishte mashtruar Randall, Besimi konfirmoi: “Po! Me futbollistin”, duke shtuar se atletja ishte e zezë dhe se në atë kohë po dilte me mikun e tij.

Randall Emmett

Besimi përshkroi një mbrëmje ku u kthyen të gjithë te Lales vend, dhe Lala dhe futbollisti u tërhoq në dhomën e gjumit. “Ata e morën atë në dhomën e gjumit,” Besimi tha. Situata është përshkallëzuar kur ka pasur një trokitje në derë, e cila Lala e paralajmëroi të mos përgjigjej. Besimi më vonë mësoi se po kërkonte Randall Lala.

Lala Kent

Kjo ngjarje dyshohet se ka ndodhur edhe më parë Lala thuhet se ka goditur me thikë Besimi gjatë një debati, një pretendimi Besimi kishte përfshirë më parë në një padi kundër Bravo. Faith kujtoi: “Arsyeja pse thika u tërhoq mbi mua ishte për shkak të atij djalit (tjetrit).

Randall Emmett

Besimi edhe kritikuar Lala për komentet e kaluara që sugjeronin se ajo po “kanalizonte shpirtin e Tupac.” Ajo dënoi Lala si një “grua e bardhë që nuk di asgjë për hip hopin, asgjë për kulturën e zezë fare (dhe që) mban vathë dhe i bën të gjitha këto.” Faith përmendi se gjatë lëvizjes Black Lives Matter, Lala bëri një koment të diskutueshëm për “baballarët e vegjël”, duke pyetur: “Kush je ti?”

Lala Kent

Besimi bashkë-prezantuesi i hodhi benzinë ​​zjarrit duke kujtuar se Lala dikur pretendoi se ajo ishte “më e zezë” se Besimiduke evidentuar më tej akuzat për pandjeshmëri dhe keqkuptim kulturor.