Eva Marcille mbron Tyra Banks mes urrejtjes në internet

Klea

Eva Marcille mbron Tyra Banks mes urrejtjes në internet

Dëshironi të jeni në krye? Eva Marcille nga The Real Housewives of Atlanta dhe America’s Next Top Model kohët e fundit folën për të mbështetur Tyra Banks.

Ikona e modës, e cila krijoi dhe luajti në ANTM për disa cikle, ka qenë në ujë të nxehtë vitet e fundit. Pavarësisht trashëgimisë dhe ndikimit të saj si një nga supermodelet më të zeza më të egra në botë, kjo nuk i ka penguar të tjerët ta mbajnë atë përgjegjës.

Gjatë gjithë shfaqjes, konkurrentët shpesh përballeshin me një sërë garash emocionale sfiduese. Qoftë duke pozuar me pitonët gjigantë apo duke iu nënshtruar një ndryshimi ekstrem, modelet e dashura duruan shumë për hir të argëtimit. Për më tepër, shumë prej tyre i kanë konsideruar disa nga garat si të pandjeshme nga ana kulturore dhe shoqërore, si koha kur një konkurrenti i Ciklit 4 duhej të pozonte në një varr pasi shoku i tyre vdiq. Ose kur konkurrentët e All Stars duhej të pozonin në Blackface për një set fotografik me temën e Michael Jackson.

Eva ka kurrizin e Tyrës

Me gjendjen e mediave sociale në botë sot, nuk është çudi pse shumë kanë bërë thirrje për anulimin e Tyra. Megjithatë, disa nga konkurrentët e serialit OG janë duke qëndruar pranë saj.

“Ata e bëjnë të vështirë vajzën time Tyra”, tha Eva për The Messenger. “Por gjithmonë do të jetë dikush që ka diçka negative për të thënë, apo jo?” Fituesi i Ciklit 3 ia atribuoi një pjesë të urrejtjes rritjes së aplikacioneve të njohura të ndarjes sociale – madje duke e quajtur atë një “shpatë me dy tehe”.

“Patjetër që të gjithë njerëzit. Të gjithë kemi emocione”, vazhdoi ajo. “Kur bëra America’s Next Top Model, nuk kishte media sociale, apo jo? Askush nuk komentoi këmishën jeshile që ajo veshi sot. Por atëherë ka edhe aq shumë informacione që mund të merrni nga mediat sociale.”