Etiketat më ikonike të amvisave reale të Solt Lake City

Klea

Etiketat më ikonike të amvisave reale të Solt Lake City

Një shtëpiake e vërtetë mund të sigurojë që fansat t’i kujtojnë ata duke pasur një etiketë vrasëse. Dhe zonjat e Amvise të vërteta të Solt Lake City e di më shumë se kushdo. Përpara sezonit 4, le t’i hedhim një vështrim disa prej etiketave më ikonike Real Housewives të Salt Lake City.

Kur bëni fotografi të lira, prisni gjithmonë një hangover (Lisa Barlow, sezoni 1)

(Foto nga: Charles Sykes/Bravo/NBCU Photo Bank nëpërmjet Getty Images)

Lisa Barlow është plot kontradikta. Njëra është se ajo është një Mormone që zotëron një kompani pijesh alkoolike. Etiketa e Sezonit 1 të Lisa-s përmbledh në mënyrë të përkryer yllin e Bravo. Ajo i referohet biznesit të saj, Vida Tequila, dhe është shumë e errët, ashtu si ajo.

Nuk do të prisnim asgjë më pak nga gruaja që tha: “Nëse të jap një gjerdan Chanel dhe ti mbytesh nga ajo, ky është problemi yt, jo i imi.”

Unë e dua Zotin, por do të të lexoj si një shkrim (Mary Cosby, Sezoni 1)

Mary Cosby
(Foto nga: Charles Sykes/Bravo/NBCU Photo Bank nëpërmjet Getty Images)

Ashtu si shumë njerëz në Salt Lake City, jeta e Mary Cosby rrotullohet rreth Zotit, kështu që nuk është për t’u habitur që etiketa e Sezonit 1 i referohet besimit të saj. Në fund të fundit, ylli i Bravo është i njohur si Zonja e Parë Pentekostale e kongregacionit të kishës së saj.

Megjithatë, përkushtimi i Marisë ndaj Zotit nuk e ka penguar kurrë që të gjejë kohë për t’u grindur me shokët e saj të RHOSL. Nga thënia e Jen Shahut “kishte erë spitali” deri tek e quajti Whitney Rose “një vajzë e vogël”, Mary pëlqen të lexojë mirë.

E vetmja gjë për të cilën jam fajtor është të jesh shah-mazing (Jen Shah, Sezoni 2)

Jen Shah
(Foto nga: Chris Haston/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Etiketa e Sezonit 2 të Jen-it iu referua arrestimit të saj në mars 2021. Ylli i Bravo u arrestua me akuza për mashtrim në lidhje me biznesin e saj.

Kalorësia e Jen-it në etiketën e saj të Sezonit 2 është tronditëse në retrospektivë, duke marrë parasysh që në janar 2023, një gjykatë e shpalli atë fajtore për më shumë sesa të qenit “Shah-mazing”. Ajo u dënua me gjashtë vjet e gjysmë burg për “drejtimin e një skeme mashtrimi telemarketing mbarëkombëtar”, raportoi NPR.

Ju nuk duhet të më pëlqeni, unë e dua veten mjaftueshëm për ne të dy (Lisa Barlow, Sezoni 2)

Lisa Barlow
(Foto nga: Natalie Cass/Bravo/NBCU Photo Bank nëpërmjet Getty Images)

Dua të them, kjo është Lisa kaq klasike. Nëna e dy fëmijëve ka besim të pafalshëm dhe ne e duam këtë.

Nëse vjen për mua, unë do ta dërgoj Jezusin pas teje (Mary Cosby, Sezoni 2)

Mary Cosby
(Foto nga: Gizelle Hernandez/Bravo nëpërmjet Getty Images)

Pjesa e frikshme është se ne e besojmë plotësisht atë. Ngjashëm me etiketën e saj të Sezonit 1, ne na pëlqen se si Mary përfshiu besimin e saj dhe shijen e saj për hakmarrje në etiketën e saj të dytë. Ne gjithmonë mund të mbështetemi te Mary për të dalë me një frazë ikonë, por në mënyrë të paqartë kërcënuese.

Unë jam më shumë një frymë e lirë pa Shpirtin e Shenjtë (Whitney Rose, Sezoni 3)

Whitney Rose
(Foto nga: Charles Sykes/Bravo/NBCU Photo Bank nëpërmjet Getty Images)

Ne e duam udhëtimin e Whitney Rose nga të qenit një “mormon i mirë” në të pasurit e një shtylle striptiste në mes të dhomës së saj të ndenjjes.

Etiketa e Sezonit 3 të Whitney përmbledh në mënyrë të përsosur harkun e sipërmarrësit në shfaqje. Që nga ndarja e saj nga kisha, Whitney duket se është më shumë në kontakt me anën e saj të egër dhe padyshim që jep dridhje shpirtërore të lirë.

Kur bëj një gjuajtje, unë gjithmonë godas shenjën time (Meredith Marks, Sezoni 3)

Meredith Marks
(Foto nga Dia Dipasupil/Getty Images)

Kush mund ta harronte momentin e nxehtë të mikrofonit të Lisa Barlow ku ajo ndau shoqen e saj Meredith Marks? Nuk ishte e bukur, nga akuza e Meredith-it për tradhtinë e të shoqit e deri tek ajo që e quajti kurvë. Kuptohet që Meredith është mërzitur dhe momenti ka shkaktuar përçarje në miqësi.

Etiketa e Sezonit 3 të Meredith duket si një mesazh i drejtpërdrejtë për ish-shoqen e saj. Në fund të fundit, stilisti i bizhuterive kaloi pjesën më të madhe të sezonit duke u përpjekur të gërmonte papastërti mbi Lizën. Ne e duam hijen!

Unë mund të jem një mormon i keq, por do të jem gjithmonë një kohë e mirë (Heather Gay, Sezoni 3)

Heather Gay
(Foto nga: Charles Sykes/Bravo/NBCU Photo Bank nëpërmjet Getty Images)

Kaq ikonë! Etiketa e Sezonit 3 të Heather Gay i referohet librit të saj Bad Mormon: A Memoir, në të cilin ylli i realitetit flet për jetën e saj pas largimit nga kisha. Na pëlqen të shohim që Heather të marrë fuqinë e saj dhe të jetë një “mormon i keq”.

Gjithashtu, a është “gjithmonë një kohë e mirë” në lidhje me dramën ikonike të Sezonit 1 ku Lisa përhapi një thashetheme se Heather ishte një “vajzë e mirë” në kolegj?? O zot i madh. Kështu shpresojmë. Ka kaq shumë shtresa për këtë.