Është mirë të shohësh anëtarët e aktorëve të aktorëve të poshtëm në kuvertë në Winter House

Klea

Është mirë të shohësh anëtarët e aktorëve të aktorëve të poshtëm në kuvertë në Winter House

Për herë të parë, personalitete të ndryshme nga Poshtë kuvertës ekskluziviteti do të shfaqet në Shtëpia e dimrit. Për këdo që nuk e di, Winter House është një spin-off i Summer House, një seri e gjatë që gjendet në Bravo. Këtu, një apartament me qira luksoze në Hamptons është vendosur me njujorkezë, të gjithë në kërkim të një fundjave larg qytetit.

Ashtu si paraardhësi i tij, Winter House gjithashtu përmban akomodime luksoze me qira. Megjithatë, shtëpitë e zgjedhura janë të vendosura në vende të ndryshme dimërore. Kur u transmetua për herë të parë, Sezoni 1 i Winter House paraqiti vetëm anëtarë të kastit nga kastet e Summer House dhe Southern Charm. Sa i përket sezonit 2 të Winter House, personalitete nga grupi i Vanderpump Rules u shfaqën, megjithëse ishin vetëm Tom Sandoval dhe Tom Schwartz, kështu që…meh.

Kur Sezoni 3 i Winter House të transmetohet më 24 tetor, ekuipazhi i zakonshëm do të shihet ende. Megjithatë, ata tani do të ndihmohen nga tre anëtarë të kastit të Below Deck me kohë të plotë. Përveç kësaj, tre jahte të tjera do të vizitojnë shtëpinë në një moment gjatë sezonit. Ja pse është shumë e mrekullueshme të shohësh më në fund kaq shumë personalitete të “Blow Deck” duke kaluar në Winter House.

Poshtë kuvertës e meriton këtë njohje

Below Deck Down Under sapo përfundoi transmetimi i sezonit 2. Me histori që varionin nga sulmet seksuale deri te reagimet e traumës që përfshinin pije alkoolike, ishte një udhëtim krejtësisht i errët dhe prekës. Shikimi i këtyre anëtarëve të kastit që shkëlqejnë ndërsa njerëzit dhe punonjësit e çuan këtë ekskluzivitet në një nivel më të lartë. Dëshmia për këtë u gjet edhe tek shikueshmëria, e cila arriti në maksimumin e të gjitha kohërave këtë sezon.

Këta anëtarë të kastit e kanë provuar veten vazhdimisht në transmetim. Prandaj ata meritojnë mundësi të tjera për të shkëlqyer. Kjo është arsyeja pse është kaq e mrekullueshme që shumë personaliteteve u është kërkuar të bashkohen me kastin e Winter House. Shpresojmë, çdo shikues i zjarrtë i Shtëpisë Verore dhe/ose Dimërore që nuk ka hyrë ende në këtë karrocë detare, tani do ta bëjë këtë, duke njohur, mbështetur dhe vlerësuar familjen Below Deck edhe më shumë.

Poshtë Deck Tashmë ka gozhduar një kryqëzim

Jo se ata duhet t’i dëshmojnë veten dikujt, por vetëm në rast se dikush është i lodhur duke pasur anëtarë të kastit të Below Deck në Winter House, do t’ju bëj thirrje të shikoni Sezonin 20 të Project Runway Episodi 9. Këtu, anëtarë të ndryshëm të ekuipazhit kaluan pranë, duke modeluar dhe duke ndihmuar dizajnerët të cilëve iu kërkua të krijonin uniforma të përshtatshme për jahtet.

Në këtë kryqëzim, personalitetet që ne njohim dhe (kryesisht) i duam në Below Deck u rishfaqën. Kjo vërtetoi se qoftë në tokë apo në det, ajo që shihni është ajo që merrni me këto jahte. Sipas mendimit tonë, këto fytyra tani mund të përballojnë lehtësisht një kryqëzim tjetër. Me kaq shumë shfaqje në të njëjtën kohë, ata madje mund të formojnë një rrjet të shkëlqyer mbështetës për njëri-tjetrin, duke u mbështetur tek të tjerët ndërsa lundrojnë së bashku në botën e Winter House.

Kastët e Poshtë Deck meritojnë një pushim dimëror së bashku

E parë shpesh duke punuar me turne 16-orëshe, kasti i Below Deck është munduar për gati një dekadë. Qoftë zgjimi para diellit për të mbledhur gjashtë lloje të ndryshme vezësh, ose kalimi i ditëve të tëra në një dhomë lavanderi, larja e sendeve që kushtojnë më shumë se pagat e tyre, këto jahte janë vënë në punë. Këto përpjekje të parë janë shumë larg nga Paige DeSorbo, e cila thjesht banon në shtratin e saj Winter House, duke injoruar … gjithçka.

Me zero mysafirë të pasur me charter që bëjnë kërkesa qesharake në Winter House, të preferuarit tanë në Below Deck më në fund mund të pushojnë. Ose jo. Sido që të jetë, me paraqitjen e kaq shumë anëtarëve të kastit të Below Deck, do të jetë argëtuese të shohësh se si ata kalojnë të gjithë në këtë ngarkesë pune të pakësuar në tokë të një serie.

Anëtarët e Përzgjedhur Poshtë Deck Cast = DRAMA

Bravo mund të kishte zgjedhur lehtësisht të merrte të gjithë anëtarët e pëlqyer të ekuipazhit të Below Deck për këtë kryqëzim të parë të serisë në Winter House, por jo, ata përkundrazi zgjodhën kaosin. Mos më keqkuptoni, Alex Propson ishte një nga shpirtrat më të sjellshëm që ka luajtur ndonjëherë në jahtin Below Deck Sailing. Megjithatë, Alex po i bashkohet Malia White dhe Katie Flood nga Below Deck Mediterranean, të cilët të dy morën reagime të ndryshme gjatë kohës së tyre në kuvertë.

Në përfundim të këtyre 3-ve janë vizitorët shtesë të ftuar në Poshtë Deck, të cilët janë të gjithë të personifikuar në thelb të kaosit. Aesha Scott, e cila është optimiste dhe e çuditshme, kapiteni Sandy Yawn, i cili ka një ndjekës polarizues dhe Rhylee Gerber, që ne besojmë (edhe pse të tjerët nuk e bëjnë) të gjithë po hyjnë. Në thelb, ka një shans zero për qind që këto jahte të kombinohen të gjithë do të dështojnë të sjellin dramën, siç bënë dy vizitorë pa emër të Vanderpump Rules në Sezonin 2.

Për lidhjet e mundshme të kryqëzimit dhe bisedat e pafytyra (dhe me gjasë agresive) që nuk kemi parë ende, këta 6 anëtarë të kastit të Below Deck do të ndihmojnë për të sjellë vlerësimet dhe dramën për sezonin 3 të Winter House, dhe për këtë, ne janë gati.