Është e gabuar të thuhet se Ariana Madix po dikton se kush mund të jetë shoqe

Klea

Është e gabuar të thuhet se Ariana Madix po dikton se kush mund të jetë shoqe

Nuk kam asnjë dyshim në mendjen time se Ariana Madix ka pasur një vit ferr. Ajo i ka dhënë fund lidhjes dhjetëvjeçare me Tom Sandoval. Ajo filloi një biznes krejt të ri dhe u mor me lëvizjen nga shtëpia e ëndrrave të saj. Pra, kur ajo filloi fushatën e saj për të ndarë miqtë e saj nga Sandy, e kuptova disi nocionin. Ariana donte të gjente paqe në një mjedis mjaft armiqësor. Por në vend që të linte Vanderpump Rules si shumica prej nesh, ajo e ndaloi atë. Dhe nuk pranoi të filmonte me ish të dashurin e saj. Por tani që ajo ka shënuar një vit që nga Scandoval, fushata e saj ka përfunduar. Dhe njerëzit janë të lodhur nga kërkesat e saj.

Cili është qëllimi i Arianës?

Ariana nuk po thotë se X nuk mund të jetë shok me Y. Në realitet, mikpritësi i Love Island USA thjesht po vendos kufij personalë. Por ne të gjithë e dimë se si disa njerëz mund të reagojnë ndaj kufizimeve. Shumë i marrin seriozisht dhe personalisht këto grupe rregullash personale. Ariana nuk po jep ultimatum në vetvete; ajo thjesht po vë në dukje se çfarë mund të ndodhë nëse një shoqe e kapërcen dhe thyen besimin e saj. Ndërsa Sezoni 11 u shfaq premierë, shikuesit panë Arianën duke i thënë Scheana Shay, Lala Kent dhe Katie Maloney se ajo nuk do ta lejonte Tomin të dinte asgjë për jetën e saj. Kërkesa dukej mjaft e drejtë. Por mendoj se gjatë rrugës, linjat e Arianës filluan të mjegulloheshin.

Një mik për të gjithë nuk është mik i askujt

Ariana aktualisht po jeton sipas kësaj besimi, me shumë miq që bien në rrugë. BFF e saj, Scheana, ka luftuar më shumë me kërkesën e Arianës. Siç ka theksuar më së shumti nëna e një fëmije, ajo ndjen se i detyrohet shumë Tomit. Kur Scheana filloi të punonte për herë të parë në SUR, ai ishte i vetmi që e përfshiu atë gjatë daljeve të aktorëve. Ndërsa ajo po merrej me shtrigat e WeHo, Tom ishte një mik me të. Scheana zbuloi gjithashtu se Tom dikur i dërgoi paratë kur ajo ndau se po luftonte gjatë pandemisë.

Mes skenave të qara dhe momenteve të harkut të shpengimit, Scheana e bëri shumë të qartë se është e gatshme t'i japë Tomit një shans të dytë. Në një bisedë të hershme me Arianën, këngëtarja e Good as Gold tha se ajo mendonte se Tom mund të bënte ndryshime. Këngëtarja tha: “Unë thjesht dua të vazhdoj të shoh nëse ai është në një rrugë të rritjes.” Në atë kohë, Ariana e bëri të qartë se nuk donte të dëgjonte për Tomin. Por ajo ende e donte dhe e vlerësonte miqësinë me Sheesh. Megjithatë, gjatë gjithë sezonit të 11-të, Ariana vështirë se mund të përmbahej nga fytyra sa herë që Scheana ose Lala përmendnin mundësinë e faljes së Sandy.

Gjatë finales, Ariana edhe një herë dyfishoi. Ylli i Çikagos zbuloi se Scheana nuk do ta humbte atë edhe pse ajo po rilidhej qartë me Sandy. Fraza e famshme e Aristotelit (Të kesh një moment Elle Woods) nënkupton se është e pamundur të jesh miq me të gjithë gjatë një konflikti të madh. Ariana nuk gabon që dëshiron të sigurohet që ka miq të vërtetë rreth saj. Dhe ajo thjesht po bën të ditur se po sheh ngjyrat e vërteta të të gjithëve.

Ariana vlerëson ndershmërinë

Askush nuk mund ta mohojë që Ariana ka qëndruar mjaft e vendosur në faktin se nuk do të ketë miqësi false. Pra, përsëri, pyes veten pse kaq shumë shikues mendojnë se ajo po dikton se kush mund të jetë miq kur ajo vetëm përpiqet të mbrojë veten. Ndërsa Ariana mund të ketë ngritur zërin disa herë kur iu afrua nga Sandoval ose rreth tij, në pjesën më të madhe, ajo dëgjoi me respekt atë që ata kishin për të thënë.

Në Pjesën 1 të ribashkimit, ndërkohë që Lala po ia kalonte gojës, Ariana përsëri vuri në dukje se e vlerësonte që Lala të fliste paraprakisht me Sandovalin, dhe kjo është arsyeja pse ata (të paktën në atë moment) ishin ende në gjendje të ishin miq. Ariana e merr shumë seriozisht besnikërinë, ndaj fakti që ajo mund të pranonte sinqerisht mendimet e Scheanës dhe Lalës ishte shumë i madh për të. Pra, nëse nuk mund ta kuptoni deri në fund të këtij artikulli, unë jam i tëri rreth Arianës dhe kufijve të saj dhe shpresoj që ajo të vazhdojë t'i zbatojë ato!