Erin Lichy

Klea

Erin Lichy sugjeron sezonin emocionues të ‘RHONY’, duartrokit të rejat Racquel Chevremont si ‘Great’

Erin Lichy sugjeron sezonin emocionues të ‘RHONY’, duartrokit të rejat Racquel Chevremont si ‘Great’

Erin Lichy po u premton fansave një sezon të ardhshëm elektrizues të Shtëpiake të vërteta të qytetit të Nju Jorkut.

Erin Lichy

“Ky sezon është shumë argëtues dhe mjaft tronditës.” Lichy ngacmuar në një intervistë ekskluzive me Faqja e gjashtë të enjten në DJ të Eliad Cohen Mezcalum NYC Pride fillon në Dimes në hotelin Gansevoort në Manhattan.

“Kjo është gjithçka që mund të them,” Erin36, shtoi, duke e mbajtur nënën për detaje specifike, por duke lënë të kuptohet se çfarë do të ketë Bravo’s ekskluzivitet i njohur i vendosur në Big Apple.

Erin Lichy

Ndërsa mbeti i ngushtë për surprizat e sezonit, Lichy nuk mund ta përmbante entuziazmin e saj për anëtarin e ri të kastit Racquel Chevremont, shpallur së fundmi si pjesë e RHONY Sezoni 15.

“Në fakt ndihem më i bazuar me të në kast, sepse ndjej se ajo ka një mentalitet të shëndetshëm, por gjithashtu i pëlqen të argëtohet.” Erin ndarë, lavdëruar Chevremont si kuratore arti, modele dhe anëtare krenare e komunitetit queer.

Racquel Chevremont

“Ajo thjesht ka qenë vërtet e mrekullueshme. Ajo ka jetuar një jetë kaq interesante. Ajo ka një karrierë të pabesueshme.” Lichy vazhdoi. “Ajo është e mahnitshme.”

Formacioni aktual për RHONY përfshin Chevremont, 53, së bashku me yjet e kthyer Jenna Lyons, Brynn Whitfield, Ubah Hassan, Jessel Taank, Sai De Silva, dhe shtesa të reja Rebeka Minkofnjë stilist që filmon në një rol të pazbuluar për sezonin e ri.

Racquel Chevremont

Derisa Bravo ende nuk është konfirmuar Minkoff’s roli – qoftë si një anëtar i kastit me kohë të plotë ose në cilësinë “mik i” – shtimi nënvizon dinamikën në zhvillim të shfaqjes.

Rakelës shprehu entuziazmin e saj për të sjellë më shumë përfaqësim queer në serialet e realitetit, duke ndjekur hapat e Jenna Lyonse cila bëri histori si gruaja e parë homoseksuale e parë Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut.

Racquel Chevremont

“Sinqerisht nuk e kam menduar (Bravo) do të ishin të interesuar për mua në fund, sepse ata tashmë kishin një grua queer, ” Chevremont tha GLAAD të enjten.

ErinNdërkaq, theksoi mbështetjen e saj për Racquel Chevremont dhe komunitetit LGBTQIA+, veçanërisht gjatë Muajit të Krenarisë.

Racquel Chevremont

“Unë jam një aleat,” Lichy pohoi, duke vënë në pah bashkëpunimin e saj me DJ Eliad Coheni njohur për mbrojtjen e tij në jetën e natës së homoseksualëve, në eventin me temë mezcal.

Mysafirët shijuan kokteje duke shfaqur Erin dhe burri Abe Lichy’s markë e vet mezcal, e plotësuar nga e Cohen set i gjallë DJ.

Erin Lichy

“Ne e duam shumë njëri-tjetrin. Unë kam një markë mezcal. Eliadi është një DJ i jashtëzakonshëm dhe ai luan muzikë që i përshtatet vërtet atmosferës së mezcalit tonë (Mezcalum). Erin Lichy të përbashkëta.

“Ne menduam se kjo do të ishte thjesht një mënyrë shumë e mirë për të festuar Krenarinë dhe njëri-tjetrin.”

Erin Lichy

Të pranishmit në këtë ngjarje përfshinin yje të realitetit Meredith Marks, Rachel Fuda, Margaret Josephs, Galyna Saltkovska nga “Dinastia McBee,” dhe krijuesi i përmbajtjes Donald “Prima Donald” Adleri cili shijoi debutimin live të e Cohen single i ri “Touch Me”.

Me rritjen e pritjeve për sezonin e ardhshëm, tifozët mund të presin Shtëpiake të vërteta të qytetit të Nju Jorkut për të ofruar emocione dhe përfaqësim kuptimplotë, duke pasqyruar jetët dhe historitë e ndryshme të aktorëve të saj.