Erin Lichy reagoi në mënyrë të tepruar ndaj Brynn Whitfield 'Hitting On' burrin e saj

Klea

Erin Lichy reagoi në mënyrë të tepruar ndaj Brynn Whitfield ‘Hitting On’ burrin e saj

Aktiv Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkutështë krijuar një përçarje e madhe ndërmjet Erin Lichy dhe Brynn Whitfield. Erin u ofendua për sjelljen e Brynn rreth burrit të saj, por në realitet, ajo po mërzitet për asgjë. Edhe kolegët e saj amvise pajtohen se Erin Lichy reagoi tepër ndaj Brynn Whitfield dhe duhet të ftohte avionët e saj.

Gjithçka ndodhi në festën ekstravagante të 10-vjetorit të Erinit. Ngjarja nuk ka shkuar aspak mirë me fansat dhe amvisat e tjera dhe Erin duket paksa e hidhur. Erin kundërshtoi që Sai De Silva u largua pa thënë lamtumirë, dhe amvisat e tjera për bisedën gjatë leximit të betimit. Por, të them të drejtën, Erin nuk u siguroi ushqim të mjaftueshëm mysafirëve të saj dhe frika e Sait e përzuri. Sa për amvisat që flisnin gjatë fjalimeve dhe betimit, kishte mënyrë shumë folës dhe mezi kuptoni se çfarë po thoshin.

Megjithatë, ishin ndërveprimet e Brynn me bashkëshortin e Erin, Abe, ato që vërtet u zhytën nën lëkurën e Erinit. Zonjat u takuan për të dekoruar kurorat e Krishtlindjeve së bashku dhe Erin ua prishi kohën e mirë me inatin e saj ndaj Brynn. Por në të vërtetë, zemërimi i Erinit është kryesisht i pabazë dhe do t’i shërbente asaj dhe të gjithë të tjerëve, më mirë të harronin incidentin.

Brynn ishte qartazi duke bërë shaka (dhe kështu ishte Abe)

(Fotografia: Bravo/YouTube)

Megjithëse Erin nuk ishte në dijeni të bisedës së Brynn-it me Abe-n, ne, si shikues, e dinim dhe ishte shumë e qartë se Brynn nuk po godiste seriozisht Abe-n. Ajo bëri shaka për një “shkëmbim gruaje” ose për t’u bashkuar me Abe nëse ai divorcohej nga Erin. Por këto komente ishin qartazi me shaka dhe Abe nuk dukej se i merrte seriozisht. Në vend të kësaj, ai qeshte së bashku dhe i kthente batutat e tij, duke e bërë bashkëveprimin e tyre shaka të padëmshme.

Komentet e Brynn nuk ishin një propozim aktual, dhe Abe nuk e pranoi atë në atë mënyrë, ose përndryshe ai ndoshta do ta kishte mbyllur atë në vend. Në një rrëfim, Brynn madje përmendi se disa nga shakatë e saj ishin referenca për momente të kulturës pop dhe jo serioze.

Brynn ishte më i interesuar për babain dhe vëllanë e Erin

Brynn Whitfield
(Fotografia: Bravo/YouTube)

Në fakt, Erin nuk duhet të shqetësohej për të shoqin, por për të atin dhe vëllain. Brynn u prezantua me të dy para bisedës së saj me Abe, dhe ajo dukej dukshëm e interesuar.

Ajo gjithashtu e pranoi pikërisht këtë gjatë bisedës së saj me Abe. Brynn tha në mënyrë specifike, “Nuk je ti për të cilin më intereson, është babai i Erin”. Ajo dhe Abe vazhduan të bënin shaka se ajo u bë njerka e Erin. Babai i Erin duket se ka më shumë apel për Brynn, megjithëse nëse Brynn do të vepronte në këtë atraksion, ndoshta do ta shqetësonte Erin po aq.

Brynn është gjithmonë kështu…jo vetëm me Abe

Brynn Whitfield
(Fotografia: Bravo/YouTube)

Arsyeja kryesore që Erin duhet ta merrte me qetësi këtë situatë është sepse Brynn nuk po vepronte jashtë normës me Abe. Brynn është flirt me pothuajse çdo gjë me puls, dhe ajo gjithashtu ka një vëmendje të nivelit të peshkut të artë kur bëhet fjalë për meshkujt. Gjatë gjithë sezonit, ne kemi parë Brynn të flirtojë me pothuajse çdo mashkull me të cilin ra në kontakt – diçka për të cilën vetë Erin ka qeshur.

Pasi Erin doli nga festa e dekorimit të kurorës, kolegët e saj amvise të gjitha kundërshtuan komentet e Brynn-it për Abe-n, duke e krahasuar atë me personalitetin e saj të natyrshëm flirtues. Shumica e flirteve të Brynn-it janë të padëmshme dhe me shaka, ndaj amvisat e tjera dinë të mos i marrin seriozisht.

Në fund të fundit, nëse Brynn vërtet do të ishte i interesuar për Abe, ta propozonte atë në festën e tij të përvjetorit, me gruan e tij të pranishme dhe kamerat që rrotulloheshin, nuk do të ishte mënyra se si ajo do të vepronte. Të mos harrojmë, Jessel Taank qëndronte me Brynn dhe Abe gjatë gjithë kohës që ata po flisnin. Ishte një bisedë në grup dhe Jessel u përpoq të bindte Erin se gjithçka ishte vetëm për shaka.

Pa marrë parasysh se çfarë thoshin kolegët e saj shtëpiake, Erin reagoi tepër dhe bërtiti: “Ju djema të gjithë të këputur” para se të largohej. Është e qartë për shokët dhe shikuesit e saj se asgjë nuk po ndodh mes Brynn dhe Abe. Megjithëse Brynn mund të dëshirojë të zhvillojë një filtër më të mirë, pasi batutat që ajo bënte nuk ishin më të përshtatshmet për mjedisin, Erin përsëri i mori gjërat mënyrë shumë seriozisht dhe ajo thjesht duhet ta lërë çështjen të bjerë.