Erin Lichy do të "shkëputet menjëherë" pas xhirimeve të RHONY

Klea

Erin Lichy do të “shkëputet menjëherë” pas xhirimeve të RHONY

Nuk ka ndjenjë më të mirë se të dilni nga puna, të fikni telefonin dhe më pas të zhyteni në divan, duke u shtirur sikur asgjë nga këto nuk ka ndodhur ndonjëherë derisa të duhet të ktheheni dhe ta bëni përsëri. Me sa duket, e njëjta situatë po ndihet Erin Lichy e Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut. Sezoni 15 sapo përfundoi xhirimet dhe Erin së fundmi tha se është gati të largohet nga rrjeti për pak. Mund të jetë gjëja më e lidhur që ajo ka thënë ndonjëherë.

Erin e ka mbyllur zyrtarisht

Erin dished rreth sezonit 15 me Us Weekly. Më parë, ajo pranoi se sezoni filloi “pak i vështirë”. Tani, duket sikur ajo ka nevojë për pak pushim dhe rikuperim për t’i hequr të gjitha.

“Unë [will] dilni në Hamptons dhe shkëputeni menjëherë. Unë e fik telefonin tim, – ngacmoi Erin. “Këtë javë jam duke punuar [in Manhattan] dhe unë dal nesër në mëngjes dhe do të shkëputem.”

I gjithë kasti i rindezjes së RHONY do të kthehet për sezonin e ardhshëm. Plus, ka disa anëtarë të rinj të kastit që i bashkohen argëtimit me Racquel Chevremont duke u bashkuar si shtëpiake me kohë të plotë, përveç Rebecca Minkoff që bashkohet me kohë të pjesshme. I gjithë ai gjak i ri bëri që zonjat RHONY të ndiheshin kaotike, gjë që është shumë e nevojshme pas festës së gërhitës që ishte sezoni 14.

“Mund të them se është shpërthyese dhe dramatike,” ngacmoi Erin. “Më duhet një pushim mendor pas gjithë kësaj.”

Erin foli për sezonin 15 me të njëjtin dëshpërim si një veteran që flet për një luftë. Në fakt, ata ndoshta ende po debatojnë për djathin. Sido që të jetë, ajo përfundimisht pranoi se e gjithë përvoja ishte argëtuese, edhe nëse e shterronte atë mendërisht.

“Më pëlqen shumë xhirimet dhe më pëlqen shumë kur argëtohemi dhe jemi në një grup të mirë, por nuk më pëlqen kur gjërat pis,” shpjegoi Erin.

Sezoni 15 i Real Housewives of New York vjen së shpejti, por një datë premierë nuk është konfirmuar.