Erika Jayne vë në dyshim sjelljen e Sutton Stracke ndaj Kyle Richards

Klea

Erika Jayne vë në dyshim sjelljen e Sutton Stracke ndaj Kyle Richards

Historikisht, Erika Jayne dhe Sutton Stracke thjesht nuk janë të vërtetë rrjetë. Duket se raporti i tyre në këtë sezon të The Real Housewives of Beverly Hills mund të mos shkojë shumë ndryshe. Jemi vetëm dy episode në sezonin 13, por një nga historitë që tashmë po shpaloset mjaft qartë është përçarja në Kyle Richards dhe martesa pothuajse 30-vjeçare e Mauricio Umansky.

Ndërsa më shumë zbulohet për Kyle dhe Mauricio ndërsa sezoni po ecën përpara, me gjasë do të shohim Kyle duke kërkuar mbështetje nga zonjat e tjera. Sidoqoftë, Erika së fundmi tha se nuk e kuptonte apo vlerësonte veçanërisht reagimin e Sutton ndaj ndarjes së Kyle.

Erika vuri në dyshim motivet pas sjelljes së Sutton ndaj Kyle

Erika foli për Pride Today se ku qëndron ajo me të gjitha zonjat RHOBH. Kur biseda u kthye te Sutton, Erika përsëriti atë që ne kemi parë tashmë me ta gjatë disa sezoneve, gjë që është mospërputhje. Ajo tha se mendon se Sutton është shpesh një kartë e egër dhe nuk i kupton motivet e saj.

Erika filloi: “E shoh [Sutton] duke bërë gjëra jo vetëm me mua, por edhe me të tjerët. Dhe është thjesht zhgënjyese sepse pyesni veten se për çfarë po e bëni këtë? Kamera? Ky je ti? A ju tha dikush ta bëni këtë? A është kjo ajo çfarë ndjeni dhe nëse po, pse?”

Më pas ajo përmendi se si Sutton e trajton ndarjen e Kyle – me Mauricio, jo truku i saj i preferuar i festës. Ajo nuk dha shumë informacione për atë që i bëri Sutton ose i tha Kyle, por qartë ndjen se Sutton nuk ishte vërtet mbështetës i shoqes së saj të supozuar Kyle gjatë situatës së saj të vështirë këtë sezon.

“Nëse shoku juaj Kyle po kalon diçka, pse jeni investuar kaq shumë në një mënyrë të shëmtuar? Pse nuk jeni më të kujdesshëm dhe të dashur? Si, nuk e di. Ka momente të Sutton që janë të shkëlqyera dhe më pas përfundon në zhgënjim, sinqerisht”.

Erika tregoi se si po e mbështet Kyle

Foto nga Frazer Harrison/WireImage nëpërmjet Getty Images

Erika kishte nevojë për ndihmë nga një profesionist për të kuptuar se si të ishte empatike në episodin e parë të këtij sezoni. Por ajo duhet të ketë qenë në gjendje të sjellë në mendje disa, sepse tha se e mbështet shokun e saj Kyle si në kamera ashtu edhe jashtë saj.

“Unë jam shoqja e Kyle, pavarësisht se çfarë ndodh, është martesa e saj me Mauricio. Nuk është martesa jonë si bazë e audiencës, apo si kastë. Janë dy njerëz që duhet të bëjnë atë që është e drejtë për ta. Unë e dua Kyle dhe do të jem aty për të.”

Erika di pak për ndarjet shumë të shëmtuara, publike, kështu që ajo i ofroi Kyle disa nga … mençuria e saj?

“Unë thashë, ‘Hej vajzë, kjo do të jetë e keqe.’ Sepse po.”

Nuk jam i sigurt se problemet e Erika me Sutton kanë qenë gjithmonë të justifikuara, por duke gjykuar nga pamjet paraprake për episodin e javës së ardhshme, ne patjetër do të shohim një pjesë të asaj paparashikueshmërie të Sutton gjatë asaj që supozohej të ishte një natë argëtuese duke mbushur me djersitje faturat e dollarit. nënoo për meshkuj!

RHOBH vazhdon të mërkurën e ardhshme në 8/7c në Bravo.