Erika Jayne pretendon se Sutton Stracke "Stirs the Pot Most" në New RHOBH

Klea

Erika Jayne pretendon se Sutton Stracke “Stirs the Pot Most” në New RHOBH

Sutton Stracke ndonjëherë mund të jetë një shtëpiake disi përçarëse mes fansave. Ajo është parë shpesh si amvisa më e vërtetë atje, që nuk performon kurrë për kamerat. Ajo gjithashtu ka thirrur yjet e tjerë të Real Housewives të Beverly Hills për sjelljen e tyre të tmerrshme, duke përfshirë Erika Jayne.

Shumë fansa e shohin ndershmërinë e saj freskuese dhe sugjerojnë që ajo të thyejë mykun tipik të amvisave. Disa do të shkonin aq larg sa të thoshin se ajo është e vetmja gjë që e mban RHOBH të mos bjerë. Megjithatë, të tjerët e shohin atë thjesht të vrazhdë, duke pretenduar se është e pashpirt. Por duaje ose urreje, është e vështirë të debatosh me faktin se ajo bën TV të mirë.

Me rifillimin e papritur të xhirimeve të sezonit 13, do të duhet të presim më gjatë për të parë se cili do të jetë konsensusi i ri i fansave për Sutton. Por deri atëherë, ne kemi anëtarë të kastit si Erika që shfaqen në Watch What Happens Live për të dhënë disa përditësime mbi atë që mund të shohim.

A janë kthyer sërish Erika dhe Sutton?

Andy Cohen luajti një lojë me Erika-n e quajtur Spoiler Superlatives, ku Erika ngacmonte fansat me informacione të vogla nga sezoni i ardhshëm RHOBH. Për çdo pyetje, Erika duhej të përgjigjej me një nga kolegët e saj. Pyetja e parë ishte “Kush e trazon më shumë tenxheren këtë sezon?” Dhe, sigurisht, Erika tha: “Ndoshta Sutton.”

Edhe pse vlen të theksohet, kishte disa hezitime në përgjigjen e saj. Por ishte një nga përgjigjet e pakta të drejtpërdrejta që ajo mund të jepte. Ajo iu përgjigj Dorit Kemsley-t për “Kush derdh më shumë lot?” dhe “Kush kishte modën më të ashpër?” Ajo tha gjithashtu se Kyle Richards priti festat më të mira. Por përveç kësaj, ajo në përgjithësi iu përgjigj të gjithë kastit.

Një ndjenjë e ngjashme u përsërit gjatë gjithë komenteve, me një fanse që shkruante, “Sutton mban një sezon tjetër në shpinë”. Një komentues tjetër shkroi, “Sutton do të ketë nevojë për një kiropraktor për të mbajtur kaq shumë sezone në shpinë me radhë!” Dhe komentuesit e tjerë u hidhëruan nga Erika, duke pyetur veten se çfarë po sillte në emision në këtë moment.

Sezoni 13 i Real Housewives of Beverly Hills pritet të shfaqet premierë në nëntor 2023 në Bravo.

NA THONI – A PAJNONI QË SUTTON TË MBAJTJE SHOWNËN MBI SHPINË E SAJ? A MENDONI TI SHTON DIÇKA ERIKA RHOBH?