Erika Jayne mund të humbasë "afër miliona dollarëve"

Klea

Erika Jayne mund të humbasë “afër miliona dollarëve”

i Tom Girardit problemet ligjore po afrohen Erika Jayne edhe njehere. Siç e dinë shumë, Tom ka qenë në mes të një gjyqi kriminal për mashtrim. Ndërsa disa njerëz spekuluan për përfshirjen e Erikës në mashtrimin e supozuar, ajo përfundoi kryesisht jashtë grepit.

Megjithatë, Erika bëri kërkesë për divorc nga Tom, dhe duke qenë se Tom është tashmë në mes të gjyqit të tij penal, divorci nuk mund të vazhdojë. Ndërkohë, Tom gjithashtu bëri kërkesë për falimentim në 2021, kështu që ka qenë një vorbull për martesën Girardi/Jayne.

Sikur të mos mjaftonin të gjitha këto, yllit të The Real Housewives of Beverly Hills mund t’i duhej të pësonte më shumë humbje sesa mendonte fillimisht të mundshme. Kjo do të thotë, nëse Tom dënohet. Dhe siç qëndron, gjërat nuk po duken mirë për ish-avokatin.

Si do të ndikonte dënimi i Tomit pas një gjyqi në portofolin e Erikës

Ish-këshilltari special i Girardi & Keese kundër Erika-s, Ronald Richards, foli për The US Sun rreth asaj se çfarë do të thoshte dënimi i mundshëm i Tomit për Erika-n. Nëse Tom dënohet, Erika mund të shikojë një humbje prej një milion dollarësh, përveç pagesave të pronave të përjashtuara nga pasuria e falimentimit.

“Divorci i saj ka rënë në akull që nga viti 2021. Ata nuk po bëjnë asgjë në këtë rast,” shpjegoi Richards. “Ajo është vendosur të marrë gjysmën e gjithçkaje që ka mbetur pas rastit të falimentimit, disa gjëra janë të përjashtuara dhe ka asete të komunitetit. Por nëse ai dënohet, një urdhër kthimi mund të sulmojë gjithçka që ka mbetur, dhe ajo mund të humbasë, si dhe të jetë në pritje për pagesat e alimentacionit të përjetshëm.”

Edhe pse teorikisht do të mbesin para pas rastit të falimentimit, kjo nuk merr parasysh kthimin. Në rastet penale kur një shkelës dënohet për një krim, atyre u kërkohet të paguajnë gjoba të kthimit. Ndërkohë, çështja e divorcit nuk ka pasur asnjë dosje të re që nga viti 2021. Richards raportoi se Erika “nuk ishte e lumtur” që Tom u gjet kompetent për të dalë në gjyq.

Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.