Erika Jayne komenton "Reality Reckoning" të Bethenny Frankel

Klea

Erika Jayne komenton “Reality Reckoning” të Bethenny Frankel

Erika Jayne iu bashkua The Real Housewives of Beverly Hills në vitin 2015 dhe është përfshirë në një pjesë të madhe të llojit të kaosit që e bën TV realitet kaq tërheqës. Ky kaos ndoshta nuk është gjithmonë kënaqësia më e mirë për të jetuar dhe rijetuar, por shumica do të supozonin se yjet e realitetit e dinë se për çfarë lloj rrëmuje po regjistrohen.

Ish-ylli i Real Housewives të Nju Jorkut Bethenny Frankel e ka sfiduar këtë nocion me shtytjen e saj të “llogaritjes së realitetit” për sindikalizimin dhe pagesat e mbetura për anëtarët e kastit të reality show. Disa nga historitë shqetësuese që Bethenny thotë se ka dëgjuar nga personalitete të realitetit përfshijnë pjesëmarrësit e shfaqjes që u japin anëtarëve të kastit me alkool, duke u privuar nga ushqimi dhe gjumi dhe duke u mohuar atyre trajtimin e shëndetit mendor.

Me sa duket, një numër i konsiderueshëm yjesh kanë bashkuar forcat me Bethenny. Nuk duket se Erika Jayne do të jetë një prej tyre, duke gjykuar nga komentet e saj të fundit për të.

Erika nuk është e sigurt se çfarë e shtyu Bethenny në veprim

Erika u shfaq në podcastin e Tamra Judge dhe Teddi Mellencamp Arroyave, Two Ts in a Pod javën e kaluar. Ajo kishte shumë për të thënë kur u pyet për kauzën e Bethenny. Erika tha se megjithëse pajtohet me disa nga komponentët e llogarisë, ajo nuk është e sigurt pse Bethenny po kafshon dorën që e ka ushqyer shumë mirë.

“Ajo është interesante për mua. Unë mendoj se në disa mënyra jam dakord me të për disa gjëra dhe për gjëra të tjera jam si, “Nëse e urreje TV realitetin dhe nëse do të ishte kaq keq, pse do ta vazhdonim bisedën?” Ajo ka fituar para të mjaftueshme për të bërë punën e saj dhe kjo është e mrekullueshme… Ju ia dolët shumë mirë dhe keni TV realitet për të falënderuar për këtë.”

Megjithatë, Jayne tha se ishte dakord që yjet e Bravo duhet të paguhen me pagesë. “A mendoj se kemi nevojë për mbetje? Unë bëj. Mendoj se mund të arrijmë një marrëveshje më të mirë”, tha ajo.

Erika thotë se ajo kurrë nuk u detyrua të bënte asgjë në RHOBH

Kur Teddi e pyeti Erikën për akuzat shqetësuese që pretendon Bethenny, Erika mohoi prerazi që producentët e kishin detyruar ndonjëherë të bënte diçka për shfaqjen. Më pas ajo pohoi se është një grua e rritur që merr vendimet e saj.

“Ajo po e bën të duket sikur të gjithë ishim të detyruar të bënim gjëra.” Jayne u përgjigj: “Unë jam një grua e rritur. Unë bëj zgjedhje. Unë kurrë nuk kam pasur një producent të më thotë: “Hej, duhet të shkosh të përtypësh dikë” ose “Hej, duhet të pish edhe pak” ose diçka të tillë.”

Ajo gjithashtu tregoi se Andy Cohen dikur ia theksoi këtë Camille Grammer kur u përpoq të thërriste prodhimin gjatë xhirimeve të ribashkimit të sezonit 9 të RHOBH.

“Ajo fajësoi prodhimin dhe Andin [Cohen] tha: “Prisni pak, ju keni vullnet të lirë”. Dhe kjo është e vërtetë.”

Nuk është për t’u habitur që Erika nuk është plotësisht ekipi i Team Bethenny duke pasur parasysh ndërveprimin e tyre të vështirë në një udhëtim të aktorëve RHOBH në Hamptons, por pa dyshim që ajo do të jetë e para në radhë nëse fillojnë të ndodhin mbetje. Është Xxpen$ive të jesh ajo!