Erika Jayne kishte 'Kohë më të lehtë' në sezonin 13 të RHOBH

Klea

Erika Jayne kishte ‘Kohë më të lehtë’ në sezonin 13 të RHOBH

Së fundi, Erika Jayne mund të jetë jashtë vendit të nxehtë kur sezoni 13 i Amvisat e vërteta të Beverly Hills rrotullohet rreth e rrotull.

Për dy sezonet e fundit, ne kemi parë Erikën të luftojë me padi të panumërta, të durojë konfrontime të sikletshme me shokët e saj të filmit dhe të sajojë disa nga justifikimet më të pabesueshme të shqiptuara ndonjëherë në televizion. Keqbërjet e Tom Girardit i kushtuan asaj gjithçka. Por, me rezidencën e saj në Las Vegas në horizont dhe disa fitore ligjore nën brezin e saj, Pretty Mess së fundmi zbuloi për New York Live se sezoni i ardhshëm i RHOBH nuk ishte aq sfidues sa i fundit. Megjithatë, kini kujdes, vetëm sepse ishte më e lehtë për Erika nuk do të thotë se ishte lundrim i qetë për të gjithë.

Kulmi i Erikës në sezonin 13

Të gjithë jemi të vonuar për një sezon të RHOBH që nuk është mendërisht dhe emocionalisht i lodhshëm për ta parë çdo javë. Më në fund mund të kemi lehtësim sezonin e ardhshëm pasi Erika e lë pas saj sagën e Tomit. Plus, largimi i Lisa Rinna-s dhe shtimi i një amvise të re do të ndryshojë dinamikën e grupit për mirë.

Duke folur për sezonin e ardhshëm, Erika tha se është në një vend shumë më të mirë se vitin e kaluar. Erika tha se ne mund të presim të shohim përgatitjet e saj për rezidencën e saj të ardhshme në Las Vegas. Por ajo me siguri nuk do të hyjë në lojëra për shkak të praktikave ligjore të ish-bashkëshortit të saj. Ajo ngacmoi: “Unë e kam pasur më të lehtë, por të tjerët jo.”

Edhe pse Erika thotë se i pati fat me një sezon më të lehtë, Kyle Richards mund të jetë sërish në gatishmëri për një slitë. Vitin e kaluar, ishte lidhja e saj me motrën Kathy Hilton në qendër të vëmendjes. Këtë vit, Erika la të kuptohet se problemet e saj martesore do t’i shohim në shfaqje. Kur do të pushojë Kyle?

Real Housewives of Beverly Hills pritet të kthehet në Bravo në nëntor 2023.