Erika Jayne jep një përditësim mbi takimin me viktimat e supozuara

Klea

Erika Jayne jep një përditësim mbi takimin me viktimat e supozuara

Më herët këtë vit, Erika Jayne’s burri i larguar, Tom Girardi, u padit për mashtrim. Çështja ka pasur disa ulje-ngritje, duke përfshirë testet e kompetencës për Tomin, të cilat përfundimisht vendosën se ai ishte i aftë për të dalë në gjyq. Por për vite me radhë, Tom dyshohet se vidhte nga klientët dhe bënte blerje me ato para të vjedhura.

Shumë pretendojnë se Erika ishte bashkëpunëtore në krimet e Tomit, por asnjë provë e fortë nuk ka dalë në këtë front. Gjithsesi, me shfaqjen e Erika në Watch What Happens Live, do të dilte. Sidomos pasi ylli i Real Housewives of Beverly Hills ndryshoi vendimin e një gjykate për ATA vathë diamanti të blerë me para të dyshuara të vjedhura.

Gjatë paraqitjes së Erikës në WWHL, Andy Cohen i bëri asaj një pyetje nga një fans i quajtur Daniel B, por kjo pyetje u bë nga shumë njerëz. “Pse vendosët të takoheni me viktimat? Sezonin e kaluar, nuk dukej sikur kishe ndjeshmëri për ta.” Erika nuk hezitoi në përgjigjen e saj.

A ka Erika empati?

Ajo tha menjëherë: “Unë kam pasur gjithmonë empati për ta, vetëm se koha është shumë e rëndësishme kur je në proces gjyqësor. Dhe ne u takuam duke diskutuar korrupsionin, gjyqësorin, huadhënien dhe bankat në industrinë ligjore.” Andi e pyeti se si e pritën viktimat.

Ajo shpjegoi: “U ndjeva shumë rehat. Unë, siç thashë, shkova atje me zemër të hapur. Ata ishin shumë të sjellshëm me mua dhe nuk duhej të ishin. Unë jam i sigurt se ata ishin shumë të lënduar, e dini … nuk u ndjeva sikur po tregoheshin padrejtësisht të ashpër.” Përsa i përket nëse ndonjëri prej tyre e shihte atë si armike, Erika tha se kjo ishte diçka që vetëm ata mund të përgjigjen.

Dhe për të përfunduar diskutimin, Andi pyeti se si po kalonte Tom. Erika u përgjigj: “Tom? Unë – ai më thërret herë pas here. Nuk mundem – nuk e di vërtet… Sepse nuk e shoh, dhe ai është gjithmonë i gëzuar në telefon.” Ajo tha ndonjëherë ai është me të, ndonjëherë pa. “Varet nga dita.” E vetmja gjë që mbetet për të dëgjuar do të ishte ana e viktimave të historisë.

Real Housewives of Beverly Hills pritet të kthehet në Bravo në nëntor 2023.

NA THONI – A MENDONI SE ERIKA ËSHTË E SAKTË NË PËRSHKRIMIN E SAJ TË NGJARJEVE? APO NDOSHTA ËSHTË AJO MUND TË TË RUAJ FYTYRËN?