Erika Jayne i kërkon falje djalit të Garcelle Beauvais, Jax

Klea

Erika Jayne i kërkon falje djalit të Garcelle Beauvais, Jax

Sezonin e kaluar, ylli i Real Housewives of Beverly Hills Erika Jayne sillej tmerrësisht ndaj një djali adoleshent. Garcelle Beauvais’ djali, Jax, shkoi të merrte një buqetë me lule në festën e ditëlindjes së nënës së tij.

Ai iu afrua një Erika të dehur, e cila i bërtiti. Ajo bërtiti, “Largojeni f*qin nga këtu. Largohu nga këtu para se të futesh në telashe.” Garcelle foli menjëherë me Erikën për sjelljen e saj.

“Erika, ti lëndove ndjenjat e Jax-it,” tha Garcelle. “Mos fol me të ashtu.” Erika dukej e tronditur dhe e hutuar. Ajo i bëri thirrje Xheksit të vinte, por ai me mençuri refuzoi.

Erika dhe Jax flasin për këtë

Foto nga Nicole Weingart/Bravo

Erika dhe Jax më në fund folën gjatë episodit më të fundit të emisionit. Biseda e tyre e vonuar ndodhi në shfaqjen e Garcelle për filmin e saj, Black Girl Missing.

Jax ishte ai që iu afrua Erikës. Dhe ai solli me vete Crystal Kung Minkoff si rezervë. Ajo ishte e pranishme kur Erika po i bërtiste. “Unë thjesht doja të vija dhe t’ju bëj të ditur se gjithçka është në rregull,” tha Jax.

“Epo, kërkoj falje nga thellësia e zemrës sime. Isha krejtësisht jashtë linjës”, tha Erika. “Këtë ia kam thënë nënës tënde dhe jam shumë i lumtur që e dëgjove nga unë. Pra, ju lutem pranoni faljen time.”

“Sigurisht,” u përgjigj Jax. Në rrëfimin e saj, Erika e komplimentoi Jax-in. Ajo tha: “Çfarë sjelljeje klasore është ky i ri të ecë lart dhe të thotë, ‘Hej, pa ndjenja të vështira’. Garcelle, ju keni bërë një punë të bukur.”

Garcelle u kënaq kur Jax i tha asaj se ai kishte trajtuar situatën me Erika. Por ajo do të donte të kishte ndodhur ndryshe. Garcelle pranoi në një rrëfim: “Do të doja që Erika të ishte ajo që do t’i afrohej Jax-it sepse ajo është e rritur.” Dhe gjithashtu sepse Erika ishte “ajo që kishte gabuar”.

Megjithatë, Garcelle ishte krenare për mënyrën se si Jax e trajtoi bisedën. “Por unë jam i kënaqur që Jax ndihej mjaft i sigurt për të shkuar të fliste vetë me të,” tha Garcelle.

Garcelle ka rritur një të ri të menduar dhe të sjellshëm. Mirënjohje për të. Dhe turp për Erika që shau një djalë adoleshent.

Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.