Erika Jayne fiton apelin për ata vathë diamanti

Klea

Erika Jayne fiton apelin për ata vathë diamanti

Po, ashtu është, rrënimi i vathëve më në fund mund të ketë përfunduar (pothuajse). Sigurisht, nuk do të kishte qenë një situatë e tillë në radhë të parë nëse Erika Jayne nuk kishte bërë kaq bujë. Por le ta kthejmë në fillim.

Në vitin 2020, ylli i Real Housewives of Beverly Hills pa burrin e saj, Tom Girardi, të arrestuar dhe paditur disa herë për gjoja përvetësim të parave nga klientët e tij. Tom është përballur me muzikën që atëherë. Disa dyshonin se Erika ishte edhe bashkëpunëtore në skemat e tij.

Por pavarësisht nëse kjo është e vërtetë apo jo, sapo Tom u zbulua, një administrues i falimentimit mbikëqyri firmën ligjore të Tomit, duke kërkuar të rikuperonte miliona dollarë që Tom shpenzoi dhe transferoi ilegalisht. Ndër blerjet e supozuara të paligjshme ishin edhe vathët. Erika u detyrua t’i nxirrte në ankand, por e apeloi atë vendim. Tani duket se batica po kthehen në favor të saj.

Erika ia ktheu vathët (një lloj)

Emily D. Baker, një analiste e vetëshpallur juridike argëtuese, postoi në Twitter disa detaje rreth apelit të Erika. Emily tregoi një foto të vathëve të diamantit së bashku me pamjet e urdhrit të rishikimit të gjykatës së qarkut të Kalifornisë. Në pjesët e pamjeve të rishikimit të ekranit, thuhet: “Të besuari nuk ka bërë asnjë punë këtu për të treguar se fondet janë përzier”.

Me fjalë të tjera, pasuria e falimentimit nuk mund të provojë nëse paratë e vjedhura i kanë blerë vathët. Ose, siç shkruante Emily, “Gjykata ra dakord me Erikën që vathët nuk ishin pronë e pasurisë së falimentimit dhe, për rrjedhojë, nuk duhej t’i jepeshin administratorit të falimentimit. Çështja është kthyer në gjykatën e BK-së për ta zgjidhur.”

Një përdorues i Twitter u përgjigj duke përmendur Ronald Richards, një superfan i Housewives, gruaja e të cilit bleu vathët e Erikës në ankand. “Nuk do të ndodhë, por do të doja të shihja që Ron R. duhet t’i kthejë. Me siguri do të ishte më e lehtë për gjykatën e falimentimit t’i kthente atij 250 mijë sesa Erikës 759 mijë.

Real Housewives of Beverly Hills pritet të kthehet në Bravo në nëntor 2023.

NA THONI – MENDONI I MERITON VATET ERIKA? A KENI KALUAR E GJITHË KËTË SITUATË?